Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • NouwFør jeg dro på ferie var jeg en svipptur innom Køpenhavn for noe så banalt som å ta bilde av meg selv..

Haha dere hørte riktig, jeg fikk lagt hår og make-up, det var fullt studio, MEN ingen fotograf.

Jeg skulle nemlig fotografere meg selv med en Nokia mobiltelefon.

Dette var for å sette fokus på dagens "SELFIE" samfunn som jo er veldig narsissistisk.

Målet var å gjøre en selfie som ikke er selvopptatt og egoistisk. Derfor jeg fikk i oppgave å donere et plagg til inntekt for Kors på halsen som jobber med å Barnas vilkår.

Jeg valgte å donere min kjære Alexander Wang jakke (som jeg minnes å huske koster rundt 4000kr ny).

Den er for et par sesonger siden, men den har holdt seg like fin!

Den har skinnarmer, silkefor og er i en melert ullkvalitet som ikke nupper eller mister fasongen, og jeg vil si at de som vinner auksjonen er svært så heldige!

Jeg vil presisere at alle pengene går til Kors på halsen, så det er utelukkende en WIN/WIN.

Auksjonen finner du her! og den stenger om litt, så det gjelder å være lynkjapt ute!

 SelfieCollection kampanjen er et samarbeid mellom Nokia Lumia og danske Trendsales hvor du finner auksjonen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

CommentsDa har jeg såvidt begynt å skumme fløten av feriebildene mine, og jeg må innrømme at jeg er litt kjedelig kledd.. Det var så innmari varmt i LA, at nesten ingenting i kofferten min gikk an å ha på seg. Men det er greit, det er deilig å slippe å tenke på det også. Etter å ha sett igjennom bildene mine har jeg også oppdaget at palmefetisjen min er alvorligere enn jeg trodde, haha! 80% av bildene er av blader og palmer.

Disse bildene er fra en av de siste dagene vi var i Los Angeles, og tok turen til superkoslige Venice..

Nytt er solbriller fra Anine Bing, jeg var innom butikken hennes i Hollywood, og kunne ikke la være.. Mer om det senere!

Nå har jeg en date med Dexter (som jeg akkurat har oppdaget, heldige meg!) også skal jeg kvitte meg med mitt (alvorlige) tilfelle av jetlag. Wish me luck!

Ha en fin mandag dere!

Likes

CommentsDet er kjøligere ute og jeg har lagt min elsk på nye hansker fra Acne, hvor sexy er ikke de?

Aller helst skulle jeg hatt på meg disse:

(..litt usikker om jeg kan "pull it off")

Likes

Comments

Brrrr...Stryk det jeg sa om at jeg syns det er digg med kjøligere vær.. Jeg fryser fletta av meg!

Dette ønsker jeg meg akkurat nå!

Jakke fra Coach, genser fra Isabel Marant, bukse fra Zara, ring fra Anine Bing og sko fra Saint Laurent.. Just dreaming..

Likes

CommentsFor en visining, for en mann og for en tur!

Jeg har aldri vært på en bedre og mer fengende visning.

Man kunne se at Alexander Wang hadde vært med i alle ledd av New York lanseringen og jeg sitter igjen med en opplevelse jeg sent vil glemme.

Av kolleksjonen er det mange ting jeg vil ha, ikke alt jeg kommer til å passe, men alt i alt en superkul kolleksjon, nå gjenstår å se om det er noe som henger igjen etter den kom i salg idag. 

Visningen var som sagt svært stjernefluss, men best av alt var alle supermodellene som kom på rekke og rad til dundrende musikk. 

(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

Likes

Comments


Wowsa! Plutselig hadde jeg tatt en megalang bloggeferie og levt et avstengt liv nesten helt uten internett, mail, sosialemedier og (sorry) blogg.

Det var sykt deilig å være litt utilgjengelig og endelig fikk jeg ladet batteriene helt ut, men siste dagene av ferien begynte jeg å klø i fingrene etter å komme hjem og igang, med jobb, blogg, trening og rutiner (og et par morsomme prosjekter.) 

I tiden jeg har vært borte har jeg samlet opp en halv ikeapose med boardingkort, og kan faktisk med hånda på hjertet si at jeg håper jeg skal være i ro her hjemme og ikke reise så mye nå (ihverfall litt fremover).. Uansett om jeg tok fri så fikk kameraene bli med, og ettersom det nå har blitt kaldt (ELSKER det!) kan jeg se tilbake på bildene og blogge minnnene fra ferien.

Disse bildene er fra New York, da vi skulle ut og se på Alexander Wang X HM visningen i et treningsanlegg i Bronx, fyfeen så sykt kult det var. Jeg satt med springende hjertet en meter fra catwalken, overfylt med supermodeller og bare få meter fra Kate Mara, Solange, Mary J Blidge og Dakota Fanning. Det var en helt ubeskrivelig stemning.

Vi fikk dessverre ikke ta med kamera, men jeg sniktok 500 kornete iPhone bilder, som jeg skal luke igjennom og legge ut imorgen tidlig.

Festantrekket mitt var så casual som det går an, ettersom det er sporty Wang, tenkte jeg det var helt innafor med sølvbukse fra Marou & Dean SS15 (lånt), genser fra American Apparel, jakke fra Muubaa og sko fra Jimmy Choo. 

Er det noen av dere som skal stille seg i kø for kolleksjonen i morgen? Sjekk videoen jeg har laget om samarbeidet her.

(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion