Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Etter en deilig frokost, stikker vi til pressekonferanse med Alexander Wang, forhåpentligvis får jeg noen bilder av klærne også etterpå #fingerscrossed.

Idag regner det, så da er capsen på.

Ellers har jeg på meg; skinnbukser fra Moods of Norway (L O V E), skjorte fra Wang, genser fra Joseph, jakke fra Zara, kamera fra Fujifilm, sko fra A Pair, veske fra Alexander Wang, caps fra Varsity. 

(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Jeg sjekket inn på The Mondrian som ligger i Soho i går kveld, også tok jeg meg en kjapp tur ut i området for å kjøpe ting jeg alltid glemmer.

(Tannbørste, adapter, hårbørste- som man liksom alltid har med seg.. Jeg glemmer selvfølgelig det jeg..)

 As we speak sitter jeg med mac´en i senga som jeg akkurat har våknet i. Klokken er 06.30 og jeg har sovet som en stein i den beste sengen noensinne.

Turen over dammen var nesten litt for rask forresten, jeg digger sånne langflyvninger, for man blir tvunget til å slappe av.  

Plutselig skulle vi lande, og jeg hadde ikke sovet noe, eller fått sett halvparten av av alle filmene jeg skulle se...hehe.

Uansett, jeg landet i fantastiske New York, og her er det 23 grader! FOR en lykkefølelese det var å kjenne varmegradene på kroppen, droppe strikkegenseren og skjerfet!

Hotellrommet er lyst og vakkert og området er helt genialt, Opening Ceremony ligger RETT ved siden av! Yikes, det er en av de kuuuleste sjappene i hele New York!

Det er også romantiske, vakre, koselige og kule spisesteder på rekke og rad her, og igår stakk vi på en rustikk restaurant der vi hadde nydelige østers og biff tartar med himmelske, hjemmelagde fries.

Idag er det den store dagen, først er det pressekonferanse med Alexander Wang (som vi streamer LIVE på Side2, Fashion Show, party OG preshopping :D

Ha en fortsatt bra dag ! 

X

Yesterday  I checked in at the Mondrian in Soho here in New York. I arrived in the afternoon, and it was amazing 23 degrees (celcius).

This area is amazing, amazing Opening Ceremony is just next door!

Today is the big day however, with pressconferance with Mr. Wang, show, party and pre-shopping!

Stay tuned! 


(Jeg reiste til New York i samarbeid med H&M, som betalte turen.)

Likes

Comments


I´m on my way! Kan ikke vente med å lande i denne fantastisk inspirerende byen. Denne gangen skal det visst være greit varmt også.. Glede glede!

Er så glad jeg får bli med som en av to stykker som får bli med på denne turen, og kan ikke vente med å dele den med dere!

PS. Husk at dere kan følge meg på Instagram også :) Nå har jeg blitt ganske så flink å oppdatere :D

Disse bildene er fra jeg har vært der på moteuker tidligere.

Likes

Comments


Jeg er blitt så flad i kilten min fra Monki, og den funker like bra til høst som til sommer, syns nå jeg..

Forleden dag kombinerte jeg den med tykke tights, knehøye boots, ullgenser og en dobbel-jakke kombo, med den dobbeltspente blazeren og en teddy jakke over.

Capsen i Kasjmir er min nye (varme følgesvenn), og utrolig grei å ha når det er litt duskete i været..

X

Skirt ; Monki, sweater MQ, blazer ;Second Female, Teddy; Minimum, boots ; Zara, caps; Varsity.no, tights; Pierre Robert, Mobile cover; Moschino

Likes

Comments

Forrige uke må ha vært en av de travleste jeg har hatt noensinne, hehe.. Noen mandager lurer jeg på hvordan jeg skal klare å rekke over alt..

I forrige uke gikk det sterkt utover bloggingen dessverre, men det er det at jeg bruker så mye tid på å blogge, så om jeg ikke jeg føler jeg får gjort det ordentlig så vil jeg heller vente til jeg har litt ekstra tid.. Dette gjør jo at det hoper seg opp med bilder og poster på Macen min, som bare skriker etter å få komme ut.

PS. Dere kan følge meg på Instagram, for litt hyppigere oppdateringer (da blir jeg glad) :D 

I forrige uke, var jeg i studio to dager, og den ene var jeg sammen med herlige Lene som har designet kolleksjon for Bikbok.

Lene har på seg alt fra Lene Orvik X Bikbok, jeg har på meg en deilig cardigan fra kolleksjonen. Dere må dessverre smøre dere litt mer med tålmodighet før samarbeidet er å finne i butikkhyllene, men her er iallefall en smakebit. Gled dere til filmen, der viser Lene sine favoritt pieces og hvordan hun vil style dem. 

Likes

Comments

På fredag fikk jeg en sniktitt før de åpnet utstillingen om H&Ms designsamarabeid gjennom de siste 10 årene.

Herreguud så mye fint det er, og så mye jeg angret på ting jeg ikke gadd å stå i kø for, errrh! Det er faktisk utrolig manga tidløse plagg, som jeg lett kunne ha dratt frem år etter år.

Noen av mine største "regrets" var Karl Lagerfeld kjolene, den lange Cavalli kjolen, og to kjoler fra Lanvin samarbeidet i tillegg til sko fra Jimmy Choo og Lanvin..

Ja,ja, man kan ikke kjøpe alt, og om ikke lenge er det tid for Alexander Wang kolleksjonen for H&M. Gjett hvem som skal til New York for å se den!!! Hahaha, jeg gleder meg helt sinnsykt!

Happy Days!

Artikkelen min om utstillingen kan dere lese her

 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion