Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Mandager ass.. I helgen bestemte laderen til macen min for å nesten ta fyr, så da jeg så at det røk og gummien begynte å smelte forstod jeg at det ble fint lite bloggings på meg i helgen, tror det begynner å bli på tide å skifte ut hele maskinen (babyen min :( ).

Uansett, idag startet jeg dagen hos H&M for å titte på Alexander Wang kolleksjonen igjen. Den er sykt kul kan jeg røpe, men den er også helt ny, så om du ønsket at den skulle være retrospekt a la Isabel Marant kolleksjonen, må jeg dessverre skuffe deg. Jeg kan dessverre ikke vise noen bilder fra den enda, men gled deg!

I god mandags ånd hadde på meg en blå semsket skinnbukse og jakke fra Muubaa, sko fra Zara, genser fra AllSaints og skjerf fra Envii.

I morgen tidlig er det endelig klart for PTtrening og hardkjør med Lene, det blir deilig/stress, hehe.. Godt å komme igang igjen.

Legger ut litt flere bilder fra Zalando Blog Awards/Kjøben i kveld.

X

Today started with looking at the Alexander Wang collection at H&M again. It´s so cool, but it´s brand new, and not a retrospect like the Isabel Marant pour H&M collection was. Unfortunately I can´t show you any pictures yet, but it´s worth the wait!

Wearing pants and jeacket from Muubaa, shoes from Zara, sweater from AllSaints and scarf from Envii.

Ill post some more pictures from Copenhagen and Zalando Blog Awards later tonight.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Wææ, som jeg har kost meg i Kjøben med de fineste reisebuddies(ene) Det har i tillegg vært strålende vær hele turen, sykt god mat, 2 stk Cafe Victor besøk, bloggawards med 2 stk norske vinnere. Perfekt!

Nå setter jeg snart nesa hjemover til Osloby, det blir digg det og, hehe.

Ha en nydelig fredag!

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat ankommet fine kjøben for å være med på Zalando Bog Awards i kveld. Det er strålende vær og bor midt på fineste Nyhavn.

Så jeg gleder meg stort til de neste 24 timene. Nå skal kjøben hastenytes før finstasen skal på til gallaen i kveld. Kamera er med, så mer bloggings blir det i morgen.

Ha en fin torsdag, så lenge!

Jakken er fra H&M, skinnjakken fra Muubaa, genser fra Wild Wool, bukse fra Never Denim/Bikbok, sko fra Camilla Pihl/Bianco, min flunkende nye og shiny carry-on koffert (min nye bestevenn) er fra Rimowa, solbriller fra Celine og veske fra Alexander Wang.

Likes

Comments

Har dere hatt en fin helg? Usj, jeg ble syk forrige uke og det har dratt så lenge utover, at jeg ble temmelig lei i helgen.. Men altså derav så stille på bloggen.

I helgen våget jeg meg ut på lunch, som var utrolig deilig. Elsker lørdagslunch!

Jeg gadd ikke vaske håret, så jeg fant frem kapteinhatten igjen som en kriseløsning. Innser imidlertid at jeg går veldig "all in" når jeg får på meg sett, så her så jeg ut som en skolejente, som er strålende glad for å starte med leksene sine... Haha

Håper dere har en fin start på uka!

X

Did you have a nice weekend? I got the flu last week, but I still managed to sneak out for a quick lunch on Saturday.  

I realize I look like a a happy schoolgirl here, I tend to (unconciencly) go "all in" when I put on a set.

Hope you are having a nice start of the week. 

Likes

Comments

Ok, så har jeg blitt hekta på poncho da, typisk.. Har funnet et par fine, som er sykt snille for lommeboka, men før jeg viser dem tenkte jeg å komme med et aldri så lite styling tips.

Dette er et skjerf fra H&M som kommer i butikk om noen uker (149kr!). Det er litt ekstra stort, og superlett å bruke til å kreere en poncho-look.

Det minner litt om Mulberry sin med det grå mønsteret.

Jeg hadde ikke belte på meg, så jeg lånte et av en kar i nyhetsavdelingen, men det funket helt fint syns jeg..

Looken er like lett å lage med et lite teppe og et stort sjal, og du kan bruke hvilket som helst belte.

X

Here is a little styling tips to create the poncho look, it´ s super easy to just put a belt over a oversize scarf like this one from H&M.

You can pun any belt on it, I didn´t have one at work so I borrowed one from one of the guys at work. 

Photos by lovely Katinka

Likes

CommentsHer er dagens noen snaps av dagens antrekk, selv om jeg nå sitter i joggis og jobber, hehe, men sånn her så jeg da altså ut da jeg var på pressemøter tidligere idag.

Nå må jeg si været er helt perfekt, for endelig får jeg brukt de nye høstjakkene/kåpene, denne årstiden er aller best! ELSKER høsten jeg, håper det varer helt til Mars.

Idag hadde jeg på en ny favoritt i jakkegarderoben min. Denne er fra Moods og har allerede rukket å bli veldig glad i den.

Elsker virkelig den fine farge komboen oransje og sjøblått. 

X

This is what I wore to some pressmeetings earlier today. I love the colour combo with orange and blues. I think it suits my basic wardrobe perfectly. 

Photos by lovely Katinka

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion