Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


På fredag fikk vi starte dagen med en deilig Yoga session på plenen forran slottet, etterfulgt av en superdigg frokost og aktiviteter rundt om på slottet.

Vi hadde det fantastisk deilig og jeg nettet umiddelbart med de herlige og superflinke nordiske bloggere Janni, Christine og Julia.

Det var utrolig inspirerende å henge med så mange flinke, hyggelige, vakre og motiverende jenter. Vi utvekslet tips om foto, redigering, apper og bloggere fra hverandres land, men best av alt var å få så mange gode og likesinnede venninner.  

Den mørke hårfargen min gjør at jeg ser ENDA bleikere ut, så nydelige Janni tipset meg om spraytan.. Så nå skal jeg teste det, er det noen av dere som har vært på et bra sted i Oslo?

X

It was so amazing to stay at the Zalando castle in Berlin. I met som wonderful, talented and beautiful bloggers, and I instantly bonded with the Nordic girls Janni, Christine and Julia.

On Friday morning we got to have a Yoga session in the beautiful garden in front of the castle, followed by a fantastic breakfast.

It was such an inspirational trip and best of all was all the lovely bloggers from all over Europe. 

Miss it already!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsIgår kom vi til VERDENS fineste slott utenfor Berlin. Det er jeg fra Norge og noen av de største bloggerne i Europa, som alle koser oss sammen her i forbindelse med Zalandos Summer House.

Hele opplegget er fantastisk,  maten, bloggerne og klærne er er bare vakre.. Det eneste er at selv om det er 38 routere her så funker ikke internett.. Errrh..

Disse bildene er fra igår da vi kom og fikk BBQ i hagen.

 

Likes

CommentsFlinke, flinke Carin Wester. Her likte jeg alt. Snittene er kjempefine, fargene behagelige og hele kolleksjoenen er sofistikert samtidig som den er avslappet og kul.

Man ser flere og flere steder at det blir introdusert skjørt over bukser og mange av de svenske designerne, (de danske også for den saks skyld) viste vide bukser i kolleksjonene sine, som nesten kan ligne pyjamasbukser. Fortsatt er det mye croppede dressbukser, oversize jakker og gensere. 

Likes

Comments

Jeg kan ikke noe for det, jeg ELSKER fløyel, ikke corduroy da, men speilfløyel i dype farger som vinrødt, mørkegrønt, dypblå og sort.. Derfor er jeg så glad i denne drakten som er så lax å gå i også. Stølheten min slipper ikke tak, så det måtte bli joggesko igår også. Stockholm Fashion Week har vært litt opp og ned denne gangen, noen show ble jeg litt skuffet av fordi det pleier å være så bra. Et jeg virkelig ELSKET var Carin Wester! Hun er så kul og flink, og jeg kunne fylt opp hele garderoben av hennes klær.

Lager post om det snart, også tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittsteder i den Svenske hovedstaden.

Idag er siste dagen av moteuken i STHLM, men jeg sitter allerede på flyplassen på vei til Berlin, så jeg fikk tid til å blogge litt.

Forteller dere hva jeg skal i Berlin snart.. 

Likes

CommentsJeg må si jeg elsket denne visningen. Den var supersporty selvfølgelig, men hadde mange elementer man fint kan dra med i hverdags garderoben.

Alle modellene kom med helmasker og var så trente at de så ut som superhero tegneseriefirgurer hele gjengen! 

Likte spesielt godt sokkene og piké trøyen.

Nå skal jeg nititte på Schuterman og Mrs. H som er et must når jeg er i Stockholm, hørte rykter om 70%.. hjæælp!

Likes

Comments

Litt skuffa at jeg ikke kom meg på denne visningen til Filippa K. Elsker fargekomboene og snittene på Vår 14 kolleksjonen deres..

Idag er det Carin Wester Cheap Monday og Whyred som står for tur.. 

Foto: Fashionweek.se

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion