Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Idag har vi filmet litt i studio, men jeg fikk tid til noen av dagens antrekk fordet (flink... tap on shoulder.)

Veska, capsen og bootsene var en del av stylingen til videoene. Vesken er en av mine ønskekjøp fra YSL/Høyer Luxury, capsen fra Lindex (er den ikke kul?), de lårhøye bootsene er så sexy OG komfortable og kommer til å komme i semsketskinn også.. Sikle, sikle - Fra Mardou & Dean.

T-skjorten er fra Marc Jacobs, smykkene fra Maria Zabel (mitt nye favoritt merke) og skjørt fra Bikbok. 

Følg meg på instagram

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

CommentsSom jeg sa i forrige post så la jeg kamera hjemme igår, derfor må jeg bare unnskylde for grumsete mobilbilder.

Må si at selv liker jeg blogger med litt uproffe bilder innimellom, det er liksom litt mer personlig da... Eller hva syns dere? 

Uansett, Jeg ble ikke mindre shoppingsyk av å springe rundt å titte på og låne klær, og spesielt ikke da jeg ikke klarte motstå å prøve ting (som den fantastiske brune teddygenseren fra Acne) og den er enda bedre i virkeligheten enn det jeg trodde.. Klær asså, jeg skjønner jeg ikke kunne valgt å jobbe med noe annet, jeg blir så oppspilt av fine ting.. 

Også fikk jeg meg "noen" nye sandaler idag.. Shitt, jeg gleder meg til å bruke dem.

Har dere forresten noengang sett noe så sweet som Karl dukka? De hadde en av Coco også (som jeg la ut bilde av på instagramen min), jeg begynte nesten å grine da jeg gikk fra dem, de var så søte.. 

Da jeg kom hjem tok jeg meg en liten vellvære time for å roe meg, haha. Anbefaler sterkt de øyelappene.. Jeg husker ikke helt hva de heter, men skal ta ordenlig bilde av dem i morgen.

Følg meg på instagram

Likes

Comments
Idag har jeg fartet rundt i butikker og pressebyrå for å style en greie jeg skal gjøre i morgen og på fredag.. Og selv om jeg skal bruke høstvarer gikk det jo ikke an å unngå å ta en titt på salget..

På Eger var det så mye salg, herrejemini så vanskelig det er å holde seg i selen når de selger favorittene mine på 60% og alt er alltid i min størrelse... A curse and a blessing, hehe..

Jeg gadd ikke ta med det store kamera siden jeg skulle ut og style, for det blir så mye å drasse på etterhvert som man går rundt, så det blir noen mobilposter på Lilis nå.. Lager en litta diary om noen få, imens kan dere sikle litt på salgskuppene (jeg ikke gjorde, #gråter)

Blomsterveske fra Givenchy, sko fra Celine, sølvveske fra Proenza Schouler. 

Likes

CommentsSånn her liker jeg aller best å loffe rundt.. Iført collegegenser, myke jeans, store solbriller og loafers..

Ha en fin onsdag dere!

Likes

CommentsTok en easy kaffestroll i lunchen idag, trodde selvfølgelig det var helt innafor med jeans da jeg gikk ut døra idag tidlig.. Eh ikke det, sier du? Haha.. Jeg klager ikke, jeg lover!

Nå er det ikke lenge til det begynner å skje ting i motesesongen igjen, og jeg må si jeg virkelig gleder meg, nå er det veeeeldig stille..

Jeg sitter og tenker på moteuker as we speak, men er ikke sikker på hva jeg skal på enda.

Når det er sagt så har det poppet opp så mange fine norske merker de siste årene, så jeg gleder meg sykt til å se hva de viser når de nye kolleksjonene nå blir vist.

Har på meg t-skjorte fra GAP (de har de diggeste bomulls-basicsene), jeans fra Gina Tricot, solbriller fra RayBan, veske frs Givenchy og sko fra Stella McCartney. 

Følg meg på instagram

Likes

CommentsSolbriller fra RayBan.. L O V E !

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion