Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Jeg er egentlig allergisk mot paraplyer, det kommer nok av at jeg da jeg bodde i London, hadde alle med seg paraply, hver dag, selv om solen strålte fra skyfri himmel.

Uheldigvis for meg lå alle skolebygningene mine i Oxford Street, og da regnskuren kom, og det gjorde den hver dag, ploppet paraplyene opp rundt meg, og jeg følte jeg var nær på å få øynene stukket ut.

Nå ser det ut som skrekken har mildnet seg litt, for i ruskeværet vi har opplevd i Oslo, oppdaget jeg at det slettes ikke er verdens dårligste oppfinnelse.

Old School: Vintage Bruberry jakke, som mamma så oppmerksomt snappet med deg og gav til meg (Snilling)

New School: Min fine nye Givenchy hverdagsveske, som sjefen min sier ser ut som en skoleveske.  

@lilisfashion

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

CommentsForrige uke var det presseuke, dvs. At pressebyråene skifter fra vår/sommer til høst/vinter kolleksjonene. Det virker sikkert litt rart for folk flest, og for meg er det hovedsaklig for å se på de nye kolleksjonene og få inspirasjon. Fra gammelt av er det fordi magasinene jobber tre måneder frem i tid, og trenger å låne klær til diverse fotoshoot og andre ting. Det har forandret seg litt de siste årene og fungerer nå også til utlån til diverse kjendiser og bloggere, der de låner ut til eventer eller lignende. Jeg fant mye fint som jeg gjerne kunne tenke meg, men det er jo ikke i butikk før i August, så jeg nøyet meg med å prøve på..

@lilisfashion

Likes

Comments


Idag er det opp før fuglene synger, jeg skal på fotoopptak et stykke utenfor Oslo, da hjelper det med en vitaminrik grønn gugge, viktig Chanel lektyre og eyepads (jeg ELSKER disse) . 

For flere oppdatertinger følg meg på instagram: @lilisfashion

Likes

Comments


Hei og hopp! Håper alle har hatt en nydelig helg! Jeg hadde det supergøy med de fineste jentene fra Stavanger, med jentesnakk og tulleri hele helgen.

På fredag stakk vi innom Mardou & Dean som hadde shoppingkveld, der fikk vi en sniktitt på høstkolleksjonen, og tror du ikke jeg klarte å bestille meg noe fint..(Hjælp!)

Denne olajakken falt jeg helt pladask for, den minnet meg så mye om ungdomskoletia, da jeg hadde en sånn en fra Levi´ s.

Ellers satte helgens strabaser sine spor allikevell, med en telefon i minus, og en lettere blåmandagsangst i magen ser jeg frem mot en hvit måned med grønn juice og hardtrening.

@lilisfashion

Likes

CommentsTGIF! Det er sol, vår og jeg får besøk av en fantastisk venninne fra Stavanger (les. Sandnes :) Her er gårsdagens lyselook.

Genser fra IRO, solbriller fra Raybans, bukse fra Gina Tricot og skoene er gamle.

Nyt dagen FridayPeople!

@lilisfashion

Likes

Comments

Jeg er så glad, for jeg har funnet VERDENS beste frisør! Jonny som jobber på Siste Mohikaner i Hegdehaugsveien, er en superstar! Jeg har aldri hatt en frisør som forstår akkurat hvordan jeg mener jeg vil ha det, uten å egentlig vite det selv. Jeg er ikke flink med hår, og heller ikke glad i å bruke lang tid forran speilet hverken på sminke eller hår, men med Jonnys klipp er det bare der, helt  Vavavoom! Alt jeg gjør om morgenen er å føne det, ta i litt olje eller glitterspray fra fantastiske Miriam Quevedo også gjør klippen resten. Nå bestemte jeg meg for å bli enda litt kortere og mørk, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

@lilisfashion

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion