Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • NouwI går var jeg så heldig å få komme på The Grand Opening av Gina Tricots nye butikk i Bogstadveien, jeg hadde selvfølgelig på meg GT fra topp til tå (bortsett fra skoene som er fra Tag Oslo).

Yesterday I attended Gina Tricots Grand Opening of their new store in Bogstadveien in Oslo, so pretty. I managed to steel some of the balloons for my enjoyment. 

@lilisfashion

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er fredag og sol! Jeg elsker enkle skjorter, og en enkel blå stripete skjorte i kombinasjon med boyfriend jeansen er dagens outfit of choice. 

Ha en nydelig dag folkens!

Likes

Comments

Idag startet jeg dagen skikkelig digg med frokost og moteevent hos Mildh Press. Jeg må innrømme at det var vanskelig å forlate den deilige vårsolen og temperaturen til fordel for pulten min idag, håper helgen blir like fin.

Jeg har forresten fått nye solbriller, er de ikke fine? Jeg blir så glad av å se på dem, de er fra Prada. Buksen er fra Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok, genser fra Ganni, jakke fra Minimum, og sko fra Addidas.

@lilisfashion

Likes

CommentsJeg skal på visning for å se Pia Tjelta for by Ti-Mo om få timer. Gleder meg skikkelig, for kjolene ser helt rå ut! 

Jeg har skrevet sak om det, som du kan lese her. Ha en fortreffelig aften!

@lilisfashion

Likes

Comments

Det er så deilig temperatur ute, jeg elsker før våren og tidlig høst, og det er de beste månedene klesmessig. Strikkegenser, skjørt og de trofaste skinnjakkene. Det er kanskje litt tidlig for bare legger enn så lenge, men skinnjakkefavoritten min fikk se årets lys forrige søndagen. Jeg lever vanligvis i koseklær i helgene, og denne helgen er intet unntak. 

I love this weather, and during the weekend my beloved leather jackets finally got to see alittle ray of lights as well. I usually live in comfy clothes during the weekends, and last one wasn´ t any different. 

Jakke fra hunkydory, bukse fra Minimum, sko fra Nike, topp fra H&M Spring. 

@lilisfashion

Likes

Comments

Har dere hørt om Normcore? Det er beskrivelsen på den stilen som er nå, det at det er om å gjøre å være så neddresset og vanlig som mulig, avslappet og nedpå.. Passer meg perfekt, iallefall på en tirsdag som denne. Idag hadde jeg på meg bukse fra Lindex, sko fra Stockholm Design Group, jakke fra Minimum og genser fra Lexington.

Have you heard about Normcore? It´s the terminology of the trend everybody is into these days. The blending in trend, the effortless, relaxed comfy wear. I fit in to that category perfectly, and espescially on a Tuesday like today. Wearing Khaki jacket with a knitted sweater and white pants. 

@lilisfashion

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion