Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • NouwJeg har ønsket meg en snekkerbukse lenge, men har ikke funnet den perfekte, ideelt sett skulle jeg gjerne hatt en i skinn og en i blå boyfriend i tillegg til denne, men tre stk er kanskje litt i overkant..?

Jeg digger iallefall min nye fra Cubus, den er passe stram og fin i fasongen.  

Så, sånn ser jeg ut på jobben idag, i snekkerbukse fra Cubus (lovesit!), bluse fra Mary Kate & Ashley for Bikobk, strikk fra Zara, sko fra Rachel Zoe og briller fra RayBans. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments
Likes

Comments

Jeg er ikke så flink til å ha sånne fine blogge fotoshoot med megselv (som alle bloggerne har blitt så flinke til) i hverdagen, så det blir litt sånn på parkeringsplassen på jobben..

Det er ikke det at jeg ikke syns det er fint, for det gjør jeg.

Grunnen er helt enkelt at det er veldig hektisk å jobbe i en nettavisredaksjon, så jeg har sjelden samvittighet til å dra noen bort fra pulten for å ta bilder av meg..

Så når jeg gjør det blir det, blir det rett opp ned, foran en grønn bil, hehe.. SORRY! Skal prøve å komme meg ut litt oftere :)

Idag hadde jeg på meg (altfor lite); jakke fra Opening Ceremony, hatt fra Reiss, bukse fra Jofama og sko fra Stockholm Design Group

Likes

CommentsRutekåpen fra Ganni fikk bli med meg til New York, og det var bra, for den holdt meg god og varm.

Det var så mørkt at jeg ikke fikk noe bra bilde av hele antrekket, så det får bli med dette.

Les mer om ruter og New York på Side2 her 

Likes

Comments

I helgen var jeg en liten svipptur til Munchen. Det var så deilig, for det var hele 17(+) grader og det vil si utenjakkevær for meg. Glede!

Jeg fikk skikkelig smaken på vår, og håper virkelig den værste kulda er over her hjemme også nå, alt blir så mye bedre når det er lysere og varmere!

(Føler bloggen begynner å nærme seg The Weather Channel.. Men jeg blir så værsyk, eh)

Jeg hadde på meg en topp fra COS, bukse fra MosMosh, loafers fra Prada, solbriller fra Tom´s og veske fra Proenza Schouler.

Noen av dere har kanskje allerede gjettet hvorfor jeg var der, spesielt om dere følger meg på Instagram. Resultatet får dere uansett veldig snart se på Side2.no!

 

This weekend, I went for a quick trip to Munich, where the weather was warm and spring-like. So I had to make the most of it, and walked satisfied around without a jacket. Little things like that make me so happy, haha.

Anyways, I was wearing shoes from Prada, jeans from MosMosh, top from COS, sunglasses from Tom´s and bag from Proenza Schouler.

Why I was there you can find out from my Instagram or you can read about it on Side2 very shortly.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion