Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • NouwBlogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg banner sikkert i kirka når jeg sier dette, men jeg ELSKER at det ikke er så kaldt i år, og i Stavanger var det som en fin høstdag i julen. Har på meg herregenser fra Zara og skjørt fra H&M. Bootsene er gamle og jakken er mammas fra Ralph Lauren.

Likes

Comments


London Calling pyjama shirt fra FWSS


Likes

Comments


Håper dere alle har storkost dere i julen, det har jeg! På julaften hadde jeg på meg kjole fra Minimum, sko fra Valentino og rød leppestift fra Make up store.

Likes

CommentsI julesesongen kan huden fort bli gusten av sene kvelder, kaldt vær, lite søvn og for min del, forkjølelse.. En redning denne høsten/vinteren har vært Clarisonic børsten som jeg bruker til å vaske ansikt og hals sammmen med Dr. Schrammek sin skum rens. Jeg har nå brukt vidunderbørsten i tre måneder, og huden har ikke bare fått bedre kvalitet og mindre porer, men den har blitt merkbart strammere! I tillegg bruker jeg Skin Science Bio Active Quicklift mask en gang i uken. Etter å ha fylt 30 (for noen år siden) har jeg blitt forsiktig med sol pga. pigmentering, derfor bruker jeg La Roche-Posays selvbrunings krem. Jeg er i utgangspunktet litt redd selvbruningskremer, for jeg syns de fort kan gjør huden litt gulaktig, men denne er tynn, lukter lite og gir en naturlig glød som gradvis kan bygges opp med flere påføringer.

Likes

Comments

//bukse; Isabel Marant for HM, sko; Isabel Marant, veske; Givenchy, kåpe; Isabel Marant, genser; Stella McCartney

Foto; Sara Strand 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion