Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Sånn har jeg lyst å gå akkurat nå, superfresht fra Burberry Prosum F/W 2014!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


//Lue fra Kashmina, genser; byTiMo, skjørt; byTiMo, jakke; PeopleOfTheLabyrinth, boots; Aldo, veske; Chanel

Likes

Comments


Når jeg ikke er ute på vift sitter jeg faktisk og jobber litt. Idag har solen endelig tittet frem så jeg har tatt på meg t-skjorta som fulgte med Voguet jeg kjøpte i Paris. Nå jeg skal rett ut å få meg mani/pedi og så er det innkjøp til morgendagens Thanksgiving.

Ha en nydelig kveld!

Likes

CommentsI går var jeg og sonderte terrenget på et av de outletene som ligger rett i nerheten. På Neiman Marcus kan du finne mange designer godbiter, her er noen av de jeg plukket med meg.

Det er ikke alltid så lett det å finne noe på outlet, alt ser så rælete ut når det henger der på kjipe hengere og koster dyrt. Mitt tips er å gå direkte til sko avdelingen(der pleier jeg å blakke meg totalt,), så til solbriller så til vesker.. Har du fortsatt mer energi etter det begi deg utpå klær. Gå etter merker eller kvaliteter/plagg du liker / trenger og ta alt med deg i prøverommet. Selv er jeg elendig på å prøve, så de tingene du fortsatt er usikker på bør du ta med deg hjem og prøve sammen med egne ting. Husk å alltid sjekke retur policyfør du gjør dette... I USA går det nesten alltid, i Europa.. Not so much

Jeg traff gullfuglen på Last Call/Neiman Marcus...Celine, Alaia, Miu Miu, Jimmy Choo og Manolo Bhlanik.. Hjææælp! 

Likes

Comments

Det er så kaldt her! Jeg har selvfølgelig kun pakket klær for litt varmere klima, og har fint lite for kulda så det blir en pyjama hummer og kanari blanding.. Sånn går det når jeg ikke sjekker værmeldingen før jeg reiser et sted! I morgen skal det heldigvis bli varmere og da blir outfitene bedre oså håper jeg.. Idag har jeg vært på Outlet og sondert terrenget. Jeg ble litt gal for jeg fant både sko fra Monolo, Celine, Alaia, Wang og Jimmi Choo som jeg godt kan tenke meg! Decisions, decisions.. Nå er det konsert og Burgers, diiggg!!! 

 

Likes

Comments


Tiden går så fort, og før man vet ordet av det er det jul, og for mitt vedkommende Thanksgiving med familien i Texas. Et par eventer jeg gjerne ville gått på måtte vike for litt kveldsjobbing og hastepakking, men det er helt greit, for ingenting slår å komme seg bort fra den bitende Oslokulda i noen dager! Reisehabitten gjorde jeg klar på jobben kvelden før, for når reiseavgangen er kl 0400 er det ingen tid til å tenke. Det er så viktig for meg å være komfortabel når jeg reiser, og denne buksa fra Cubus er noe av det mykeste jeg har. Så den og Marc Jacobs Oslo T-skjorta fikk bli med meg på laaang flytur. Nå er det frokost, obligatorisk manicure og litt titting i butikker som står på agendaen. 

God Søndag !

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion