Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Rosa har aldri vært helt min greie, men merker at i riktig kombinasjon blir jeg mer og mer fortrolig med det. Det er viktig at det ikke blir for søtt, og det blir det ikke sammen den hullete favorittbuksene fra MiH.

//Jakke fra Nanushka, genser fra Nanushka, sko fra Louboutin, veske fra Givenchy og bukse fra MiH.

 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I morgen tidlig skal jeg på God Morgen Norge å snakke om vinterens varme tilbehør.. Gleder meg masse, men må innrømme jeg har litt sommerfugler i magan også, for det er litt  skummelt å være live!

Hvis du vil se på, så skal jeg på sirkus kl 09.40

Likes

Comments

  

Jeg får mange spørsmål vedrørende bootsene mine fra Chanel. Jeg elsker det quiltede skinnet på skaftet, som gjøre de hakket mer spesielle. Selv om det er en modell som har vært flere år, så er de vanskelige å få tak i. Jeg må bare tipse dere om disse fra Bianco, som er veldig tilsvarende -Lilis Loves!

Likes

Comments

Elsker bronse om dagen, og dette Vivikes skjørtet har blitt godt brukt det er perfekt lengde og passe pyntet til å kunne brukes både til hverdags og fest. I Paris kombinerte jeg det med genser fra FWSS og jakke fra Vivikes. Neglelakken er en favoritt fra Chanel... Lilis heter den (Hihi)

Likes

Comments

Jeg tviholder på sommeren, og i og med været tilater det blir det bare legger og boots en liten stund til.

//Ullkjole fra Alexander Wang, strikk fra Arnie Says (elsker strikken til Arnie Says!!), skjerf fra Faliero Sarti og blazer fra Acne.

Likes

Comments

Partyjakka er på.. Ready for a night out in Paris.. Om ikke lenge er jeg tilbake i verdens fineste og mest inspirerende by (Aaaah!).. Her er jeg utenfor Saint Laurent visningen.

Ha en nydelig fredag!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion