Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Elsker disse jeansene fra Made in Heaven. De lyder navnet sitt, og er made in heaven, for å si det sånn. Ferdig slitt og ferdig kuttet på lengden, og utrolig behagelige på.  De ble med meg hjem fra et lagersalg, og har blitt godt brukt. Om jeg ikke tar helt feil så har de søte jentene på låven lagersalg denne uken her også. Bare et lite tips!

Dette var en av de siste dagene før kulden slo til. I helgen skal jeg hoppe inn i vintersko (jeg har verdens fineste!), og ny parkas. Post kommer!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Gjett hvor jeg skal..? Jippi.. Gleder med sånn. I morgen tidlig reiser jeg og en kollega fra Side2 til Paris og skal dekke moteuken for Side2 Mote! Det blir mye jobbing og selvfølgelig litt kos mellom slagene, husk å følge oss på instagram på Lilisfashion og Side2no for flere oppdateringer under mote uken. Nå må jeg i loppekassen for flyet er tiiiiidlig!

Har på meg bukse fra Never Denim, sko fra Bianco, genser og jakke fra Vivikes.

Likes

Comments

Nye spasersko i hus. Har ventet på disse i et halvt år nå, og endelig kom de. Jubiduu! Supergode å gå i, og litt morsommere enn vanlige sneakers. Fra Giuseppe Zanotti/StudioG12

 

Likes

CommentsDet har vært mye fokus på å finne den riktige kåpen den siste tiden. Det føler jeg det er hvert år, når gradestokken kryper mot 0, men kanskje enda mer i år, enn tidligere. Jeg får alltid spørsmål om jeg vet om noen fine vinterkåper. Jeg er veldig fornøyd med min fra Gina Tricot, denne
her. Digger snittet, kvaliteten, fargen og ikke minst prisen. Disse fra Zara er heller ikke så dumme. Det er så riktig med kun en enkel polo og en fin kåpe!

Likes

Comments

 

Huffington Post klarte å lekke lookbooken til Isabel Marant pour H&M kolleksjonen, og sorry men vi kunne ikke dy oss...Vi ble så soka og måtte dele med dere, fordi den er Awesome!!!

Noen andre som skal stå i kø den 14ende november?

Likes

Comments

 

Fortsetter med noen outfitbilder fra Brussel.. Det var så varmt! Hele 34 grader, og nei jeg hadde selvfølgelig ikke klart å pakke riktig selv om jeg sjekket værmeldingen. Her er jeg altså i topp og sko fra Sandro, solbriller fra Raybans og shorts fra H&M.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion