Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Forrige uke fikk meg og Guro sjekke ut sommer kolleksjonen til ByTimo.. Sååå mye fint, drømmer om en aldri så liten solferie i den stripete kaftanen!

Ha en nydelig helg fininger!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Egentlig mest for å statuere et eksempel på at man ikke trenger å se ut som en formingslærer i Birkenstocks. Liker det!

Likes

Comments

Forrige uke fikk vi komme på the Thief for å være med å feire nye Stylemag. Lanseringen var i samarbeid med de luksuriøse smykkene fra Ole Lyngaard. Såååå mye vakkert snacks for øyet, og Stylemags nye cover med Georgia May Jagger er intet mindre nydelig! Vi koste oss, og siden det var midt i OFW (Oslo Fashion Week) slang jeg meg på en aldri så liten takfest med agenturet Kaare Lund på terrassen på the Thief etterpå.. (og sånn går nu dagan..)

Lilisene er forresten representert i den siste Stylemag utgaven. Her har vi plukket ut vår høst favoritt. Check it out!

 

Likes

Comments

Snappet disse Perfekte Gucci skoene tilhørende en veldig heldig representant fra Ole Lyngaard da jeg var på Stylemag launch forrige uke. De har alt; så klassiske, sexy, chic, og rett og slett rålekre.. Jeg skal på fest hos Gucci i kveld, så da skal disse drømmeskoene scoopes inn og snuses på..

Likes

Comments

Plutselig ble det så lenge siden jeg har blogget.. Tiden flyr når det er masse som skjer..! Og det er det nå, så jeg prøver å holde tunga beint i munnen å huske alt jeg skal gjøre, og jeg håper jeg snart kan fortelle mer. Men så dro jeg altså på Øya for et par uker siden, jeg var der bare en dag, men så dro vi den helt ut den ene dagen. Jeg har jo uttrykket tidligere at jeg ikke er et utpreget festival menneske, men by-festival, det kan jeg like! Jeg var der med Sonos som hadde en utrolig kul stand der jeg fikk teste de utrolig bra anleggene (sykt bra lyd..)og danse med de fine blomstene på storskjermen! For anledningen hadde jeg tatt alle mine festival tips, og hadde på meg kjole fra IRO, skjerf fra By Timo, jakke fra Designers Remix og lue fra FWSS. Mitt beste festival tips (ok, det er litt sent å gi dem nå..) er iallefall å enten ha med i veska eller på, lårlange ull-sokker. Genialt å trekke opp når det blir kaldere!

 

Likes

Comments

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion