Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Sent, men godt.. Hehe. Her er noen stemningsbilder fra midt ståsted fra Elle ´s sommerfest på taket på Grand Hotell.. Jeg hadde det sååå sykt gøy, med bare hyggelige mennesker, fantastisk mat, musikk OG strålende sol! Eneste demperen (den kom sent) var da jeg oppdaget at både mobil og lommebok ble stjålet.. Jeg klarte ikke ta så mange bilder av meg selv med kameraet, men hadde masse bilder på iPhonen, Buhu. Nå er det glemt så jeg lager en egen outfitpost veldig snart.

(På bildene; Marianne, Maria, Pia, Hedda, Maria, Victoria og Annabel)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Ønsker dere alle en strålende helg med dette bildet av tre farlige fine damer; Min fine venninne
Julie, min lille Olivia, og vakre
Camilla. Likte så godt stemningen i bildet, som er fra Stylemag og Camilla sin lansering på Grand for litt siden. Ønsker alle en strålende helg!

Likes

Comments

Det ble den halvsporty looken på stranden med shorts i treningsstoff og gummisandaler. Blusen fra H&M som jeg skrev om her, har også blitt en favoritt.

//shorts; PartTwo, topp; H&M, sandaler; Givenchy/Studio G12, hatt; Stetson, solbriller; RayBan

Likes

Comments

morgen står Lilisene, i godt selskap med disse fine damene, Nathalie, Janka, Celine+ Hillevi, på vestkanttorget og selger sine skatter. Vi har alle ryddet i skapene våre og tatt en real opprydning, så vi har myyye fint!

Du kan lese et lite intervju stylemag har gjort med oss HER.

 

Likes

Comments

En ny vri på den hvite sommerkjolen. For meg er det viktig at den ikke blir for sukkersøt, så da fungerer det alltid med en vest utenpå. Denne skal også brukes utenpå store strikkegensere når den tid kommer. Men det er heldigvis lenge til.

//kjole; Mango, vest; H&M, sko; Isabel Marant, veske; MiuMiu, solbriller; Spektre

Likes

CommentsDet er utrolig deilig å begynne å trene igjen, etter noen ganske rolige måneder. Det er også noe som sier at man skal vente 5-6 uker etter fødselen før man kan begynne å trene igjen, og det passer bra i og med det hverken frister og at fokus er på helt andre ting. I frankrike startet jeg dagene med morgenyoga i dette fine treningstøyet fra Run&Realx ("Lillebor" er selvfølgelig også med). Som jeg skrev om
her, så er dip-dye tightsen en absolutt favoritt i kolleksjonen. Nå gleder jeg meg bare til mer yoga, og min snille venninne
Vibeke, har lovet at hun skal hjelpe til med å få meg back-on-track igjen. Jubiduu!!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion