Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

http://www.youtube.com/watch?v=FP2kJJPubjc&feature=player_embedded

Apropos Mercedes Benz CLA, så fant jeg nettopp denne søte filmen, "A Mind of its own" av Ryan McGinley regissert av Jeffersen Hack med drømmebilen og supermodell Karlie Kloss. SÅ smooth!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hvert år kommer det et tilskudd av en eller annen hvit sommerkjole i garderoben. De går aldri av mote, og kan brukes år etter år. Årets hvite kjole kommer fra Gina Tricot.

Her sammen sko fra Celine og veske fra Balenciaga.

Likes

Comments

Hadde ikke disse skoene fra Givenchy kostet en årslønn og vært utsolgt over alt hadde de forlengst stått i skapet. Shoeporn, rett og slett!

Likes

Comments

Lille nurk har fått seg nytt armbånd, det tredje øyet av Camilla Prytz. Jeg blir så varm om hjeret når jeg ser det på den lubne lille barnehånden. Elsker kombinasjonen av glass og sølv, og det er fare for at "mor" må låne det litt. Sjekk ut Camilla sin hjemmeside for alle de fantastiske smykkene hennes.

Likes

Comments

Jeg (Line K) holder som noen av dere vet på å ta lappen.. Men som få av dere vet, jeg er EKSTREMT opptatt av biler, og jeg prøvekjørerer så ofte jeg får muligheten.

Denne gangen fikk jeg muligheten til å låne den nye CLA en til Mercedes Benz da vi skulle dra til Haukli  å overraske pappa på 60 års dagen hans, og jeg "falled in LOVE"  ..!

Sportsseter , det største bagasjesrommet og et like kult interiør som eksteriør!!

Å sitte i den nye CLA Mercedes Benz en føles som å sitte i en en racerhybrid, og den har i tillegg til at man har et bagasjerom  man bare kan drømme om. Hva er prisen spør dere? Den ligger på 330 000 (start) . Så jeg ble ekstra ekstatisk da jeg fikk låne en av Mercedes Benz til å ankomme Pappasparty og fikk vise dem CLAn til Pappas 60 års lag. Samtlige digget den! Den er ikke så ille i pris heller, men den garanteres den oppmerksomhet fra "lookers".  ...

Likes

Comments

Jeg elsker de, og mannen hater de. Den evige diskusjonen om boyfriend jeans. I det siste har det blitt mye boyfriend jeans, da jeg har funnet en favoritt både på Gina Tricot og på BikBok, i tillegg til at jeg har de gode gamle fra Current/Elliott i x antall par.

Her i kombinasjon med en genser fra byZebra, jakke fra IRO, sko fra Givenchy og veske fra Proenza Schouler.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion