Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag har vi vår største konkurranse noensinne!

Du kan vinne: Personlig motekonsultasjon og shopping med stylist Line Kirkhus (verdi 5000kr), gavekort på 3000 kr på Bikbok! Et par valgfrie sko fra Bianco! Fullt sett vippe extentions fra Pille Joosep Sudio (verdi 1800kr), Klipp og Make-up hos frisør Karlsson/Barlindhaug (verdi 3000kr)!

Konkurranse regler:  LES NØYE! Du må følge oss på instagram ( @lilisfashion @bikbokofficiell @karlssonbarlindhaug @bianconorge @pillejoosep ).

Så må du legge ut et bilde på instagram (hashtagge og atte!)  #lilisinstakonk @lilisfashion @bikbokofficiell @karlssonbarlindhaug @bianconorge @pillejoosep

Konkurransen trekkes på førstkommende tordag!

LYKKE TIL!!

Vi kan dessverre ikke tilby fly og opphold til Oslo, men kan finne en dato der det passer for deg å komme dersom du ikke bor her!

Konkurransen er dessverre avsluttet for denne gang! Vi har lagt ut vinnerbildet på instagram!  Tusen takk med så enormt mange bidrag, dere gjorde det veldig vanskelig for oss å velge! Vi lover å koke opp en super ny instakonk veldig snart!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Part Two har gjennomgått en spennende designmessig evolusjon og blitt mer sofistikert og dynamisk. Det er helt i mine baner, og jeg elsker kontrastene mellom det maskuline og det feminine, det klassiske og moderne. Slappe feminine silkebluser i kombinasjon med strammere herrebukser, røffe skinnjakker og enkle jeans.

Minimalistisk, androgynt og rene stramme linjer kjennetegnet på PartTwo sin kolleksjon, og plaggene er i deilige kvaliteter som silke, skinn og bomull. Jeg har blitt mer og mer glad i skjorter, og er allerede den heldige eier av en veldig fin en fra Part Two sin kolleksjon. På ønskelisten står nå skinnjakken på det øverste bildet (og et veeeeldig fint pencil skirt i skinn, som jeg ikke fant bilde av). Vil du se mer fra kolleksjonen, er det flere plagg her.

Likes

Comments

Herregud, da var det helg igjen! Nok en uke har flydd forbi, med altfor mye å gjøre. Allikevell føler jeg at jeg ikke har gjort halvparten av det jeg skal, wææ da er det godt jeg kan ta helga til hjelp, hehe.. Idag klarte jeg iallefall å ta et outfitbilde før jeg sprang ut på møter.

De av dere som følger oss på Instagram, har sikkert sett min blå favoritt bukse fra MosMosh, jakken er fra Acne og luen er fra Ganni, genseren er fra Holly Whyte/Lindex og skoene er fra samarbeidet mellom Epilogue og Eurosko (også nye favoritter!). Digger hælen på skoene som er lav , hvit og tykk som "nesten"  gjør dem mer behagelige enn flats..

Ha en nydelig helg fininger!

Likes

Comments

Jeg vet jeg lagde et innlegg om Tom Wood ringene i januar allerede (her) i tillegg til at jeg maste om signetringene i august (her). Men en god ting kan ikke sies for ofte så jeg nevner det igjen! Elsker de cleane og androgyne linjene, og nå er det søren meg på tide at jeg får skaffet meg den ringen til lillefingeren jeg har drømt om et halvår... Om du også vil gå inn å la deg friste er hjemmesiden deres her.

 

Likes

Comments

Under pressedagen til Kaare Lund forelsket jeg meg helt i en noen bikinier fra et merke som heter North. Enkle med rene linjer og i en utrolig deilig kvalitet uten skarpe sømmer. Kolleksjonen kommer kun i svart, og det geniale er at man kan kombinere underdel og overdel ettersom man ønsker. På den måten kan man enklest finne en bikini som er tilpasset din kropp og dine former.

Jeg synes bikinier er utrolig vanskelig, men nå ser det kanskje ut som om jeg har funnet et merke som kan gjøre jobben litt enklere. Sjekk ut kolleksjonen her.

Likes

Comments

Det er ikke så ofte vi skriver om kjendiser her på Lilis, men når jeg ser Kate Bosworth på Coachella med disse to antrekkene så kan jeg ikke dy meg. Det viser seg at hun bærer TopShop fra (nesten) topp til tå, og at dette er en del av en festival kolleksjon som ikke kommer om alt for lenge. Jeg vet ihvertfall at jeg skal smile fra øre til øre om jeg blir den heldige eier av den broderte vesten, den heklede kjolen og skinn-antrekket i hvitt!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion