Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jeg og magen sitter for det meste i solveggen og strikker her på påskefjellet. Det er nesten litt vemodig å ikke kunne gå på langrenn når det er perleføre og strålende sol, men jeg får heller ta det igjen til neste påske. Her er en liten sneak peak på dagens i solveggen.

//Favorittlue fra Moskova, tynn boblejakke fra Zebra, skjerf fra Missoni og solbriller med speilglass fra H&M.

Likes

Comments

For en god stund siden kjøpte jeg disse Donna bootsene fra Acne. Det er sjeldent jeg har vært så fornøyd med et par boots, og jeg vet ikke hva som er den store hemmeligheten. Det må enten være at de er fantastiske å gå med (...hele dagen, og til og med med en tung gravide-mage) eller at de passer like bra til jeans som til strømper og skjørt.  Elsker også det grove røffe skinnet og boots fasongen. Tydeligvis er det ikke bare jeg som liker bootsene, for jeg har sjeldent fått så mange komplimenter for et par sko. Det er alltid hyggelig!

Du finner dem på Grensen sko, og på Studio G12.

Likes

Comments

Internett på påskefjellet kan være en skummel greie. Det blir dessverre ikke så mye langrenn på meg denne påsken, siden jeg har fått beskjed om å holde meg i ro. I og med det er tidenes drømmevær har jeg rigget meg til i solveggen med strikketøy, blader, bok og kakao. Innimellom må mac´en også frem. Klikket hjem et par ting, og det er vel ingen tvil om at jeg er klar for sterkere farger og sommer!

Sko fra Vans (herifra), sekk fra Asos ( kan kjøpes her), Kaftan fra Camilla (kan kjøpes her),

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion