Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jeg har jo egentlig shoppestopp, men Hey.. Jeg har ikke skrevet noen kontrakt med noen så disse finingene fikk bli med meg hjem etter et Bianco event vi var på idag. Blir mer og mer glad hver gang jeg ser på dem i posen, også får jeg en liten New York følelse inni meg (og da vet jeg det er riktig)!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I forrige uke var Lilis´ene på en liten frokostdate hos By TiMo, for å smugtitte på den nye kolleksjonen. Det er bare å glede seg! Plaggene som kommer i juli er helt fantastiske, både når det kommer til kvalitet og farger. Børstet silke, angora og paljetter i duse fargetoner -as we like it! Jeg forelsket meg helt i denne paljettjakken, som også kommer i grå dip-dye.

//Paljettjakke; By TiMo (kommer i butikk i juli), jeans; BikBok, favorittgenser; Arnie Says og boots; Isabel Marant

Likes

Comments

Et lite tips til alle dere som har tilsvarende smykkekaos som det jeg har. Jeg fikk denne transparante boksen i gave av en venninne, og jeg må si at det er noe av det mest geniale jeg noen gang har fått. Det værste miljøet, både ekte og uekte smykker, kan oppbevares i er den fuktige baderomsluften. For at smykker ikke skal oksidere anbefales det at de oppbevares i smykkeskrin eller i silkeposer. Jeg liker best å ha smykkene mine fremme, slik at jeg har oversikten. Det får jeg i denne geniale boksen, som både sørger for system og beskyttelse.

Boksen er fra Muji og kan kjøpes på Åhlens.

Likes

Comments

Disse to finingene har ligget i skapet mitt i flere måneder utenat de har fått se naturliglys.. Siste gang jeg skriver det men nå MÅ våren komme så de får lufte seg litt...!

Begge er fra Gina Tricot.

Likes

Comments

Hei igjen..

Nå sitter jeg hjemme etter jobb i London, og en fantastisk vinterferie på Strandafjellet! Bildet over er fra jeg jobbet i London før ferien. Det var for Burberrys vinterkolleksjon for 2013/2014, og jeg tok bilde for frakkene og jakkene de viste da. Det er synd de er så sinnsykt dyre, for de var utrolig fine! Denne jakken tror jeg var laget av cashmere, og det var helt fantastisk fin..

 Her er en liten samling av bilder fra iphonen min de siste to ukene. Etter London dro jeg på vinterferie til besteforeldre i Stranda, på Vestlandet. Det er det vakreste stedet jeg vet om, og det er veldig bra bakker for alpint der. Nå er det tilbake på skolebenken, men har vært deilig med skiturer og snowboard en god uke langt borte fra Oslo og stress.

Likes

Comments

Har fått en liten hang-up i disse 2 Zara toppene etter jeg møtte fine Nadine fra KK (nederst).. Den hun har er med skinndetaljer og begge er så bra laget at man ikke skulle trodd det var high-street i det hele tatt.. En vinner om man liker Balmain looken om man ikke vil blakke seg helt på "the real deal"...

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion