Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jeg liker at nyttår er den tiden hvor man føler man kan starte med blanke ark, og rette opp de tingene du ikke følte du fikk helt til i året som gikk..Selv har jeg mange fortsetter, de fleste av dem klarer jeg ikke holde, men de viktigste for 2013 er å være sunn, trene (kanskje SATS kortet endelig blir tatt i bruk),  være mer med gode venner, jobbe og blogge masse (og forhåpentlig bli fullt med masse kjærlighet).. Jeg har har troen på at 2013 blir et A M A Z I N G år! Bring it on!

Måtte dere ha en fantastisk feiring og et godt nyttår alle våre fantastiske blogglesere, vi setter enormt pris på dere!!

 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Igår var jeg innom Nyhetskanalen og snakket om nyttårsantrekket, har dere funnet det perfekte? Jeg er syk med influensa, så for min del blir nyttårsfeiringen veldig rolig i år. Jeg hadde iallefall med meg så utrolig mye fint, Elsker spesiellt leopard jakken fra Malene Birger. Skal vise dere litt mer i 2013! Kos dere i kveld!

Likes

Comments

Året begynner å nærme seg slutten, og da passer det med en liten oppsummering av antrekkene i året som gikk.

Line K; 

 

Line L;

 

Likes

Comments

Selv om jeg har de fleste gavene klart før Jul, sparer jeg i tradisjon tro å handle mine siste julegaver til i dag, hehe. Jeg og pappa gjør det hvert år, og det er ikkeno stress! Det er nesten ingen mennesker ute, jeg har selvfølgelig funnet ut hva alle skal få på forhånd, så da går alt unna på en time. GØY! Nå er grøt inntatt, kirke besøkt, så nå skal jeg kjevle ut litt pepperkaker med mine supersøte nieser før pinnekjøttet skal inntas. Pakkene sparer vi til i morgen når bror kommer hjem, så i år blir det X-Mas American style på oss, i pysj og greier... Gleder meg!

PS. Håper alle har det bra og nyter denne kvelden

Bluse fra FWSS, Skjørt fra J.Crew, jakke og sko fra Zara

Likes

Comments

Lilisene ønsker alle våre fine, søte lesere en gledelig, fredelig og deilig Jul!

Images: weheartit

Likes

Comments

Det er morsomt hvordan Instagram har forandret måten vi får inspirasjon på, de siste ukene har jeg sett mer og mer av disse fine armbåndene fra LA merket Vita Fede. Aller finest er det i kombinasjon med andre armbånd, men det er superfint alene også! Jeg ønsker meg et i hver farge, godt jeg har bursdag i januar, hehe..

Er du keen på å ha et Vita Fede armbånd i ditt ArmParty (@manrepeller) så kan de kjøpes HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Ha en nydelig kveld og FØLG OSS PÅ INSTAGRAM HER! 

Images: Instagram

 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion