Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Nå er det ikke mange dager igjen før jeg vender nesen mot kaldere vær og varmere klær.. Har kost meg så mye her, og skal benytte de siste dagene med å trene, sole, lunche og shoppe.. Trenger litt mer sol ser jeg. Hehe!

God Fredag!

Genser fra By Zebra, jakke fra Zara, skjørt fra Gina Tricot og boots fra Isabel Marant.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Alexander Wang for Balenciaga.. Dette kan bli spennende! Alexander Wang tar over for Nicolas Ghesquiere i Balenciaga. Jeg syns dette var en "bold move" av Balenciaga og tenker at Wang er villig til å ekspandere enda mer og dermed ta designet ned på jorda vil gjøre merket litt mer  ungt og sporty slik at det appelerer til et større marked, men vi får se... Alexander er forøvrig ikke den eneste som må fylle store sko, Raf Simons har nylig flyttet fra Jil Sander til Christian Dior, og Hedi Slimane, som tidligere designet for Dior Homme, skal designe for Yves Saint Laurent... Gleder meg til å se hva disse golden boys finner på!

Likes

Comments

Elsker disse skinnjakkene fra BLK Denim, kombinasjonene med ulikt skinn og saueskinnspels. De blir laget på bestilling og sydd i New York, så jeg frykter at de dessverre koster skjorta, men utrolig fine er de!

Likes

Comments

Jeg gir stylingtips hos Klikk.no fremover.. Sjekk ut mine råd for å holde varmen i stil HER!

Likes

Comments

Merker at jeg har store cravings etter denne fine jakken som kommer i H&M sine butikker i uke 9.

Her på Columbine. 

Likes

Comments

I dag går turen til London. Julegaveshopping, hygge, god mat og drikke er det som står på agendaen. Planen for langhelgen er allerede (nesten) lagt. Liberty´s, Portobello Market på lørdag, julevinduene på Harrods, skøyter på Sommerseth House og musical. Jeg har booket bord på Sketch, Hakkasan og Spice Market, og i tillegg er Burger and Lobster og YoSushi på besøkslisten. Tar veldig gjerne imot bra tips om ting som er verdt å oppleve eller få med seg. Sees i London!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion