Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vi har den beste konkurransen dagen før David Andersen for Bianco skoene lanseres! Du kan nemlig være den heldige vinneren av våre favoritter fra  kolleksjonen som kommer i butikk nå på torsdag (i morgen). De utrolig kule skoene er også favorittene til vakreste Maria og Celine  fra Stylemag....

Alt du trenger å gjøre for å vinne herligheten er å legge igjen en kommentar om hvorfor nettopp du skal vinne, og hvilken størrelse du har..

Noen bilder er lånt fra Celine 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er så heldig at jeg har en mamma som strikker fortere en fy! Før jeg hadde fått lagt opp til vrangborden på min Skappel-jakke, så var hun ferdig med sin genser. I en bi-setning nevnte hun at hun synes fargen var litt mer grumsete at hun hadde trodd, og jeg var kjapp med å låne den (på ubestemt tid). I samme slengen passet jeg på å låne Celine vesken hennes også. Den er sabla fin!

Holzweiler skjerfet er også på, og det har jeg brukt hver dag her nede. Det flerfargede skjerfet passer til absolutt alt av farger, og har vært min reddende engel i det kalde høstværet. Har til og med blitt stoppet av to franske fancy damer som ville ha det samme skjerfet. Da måtte jeg skryte litt av Holzweiler´ene da gitt, og gi de link til hjemmesiden deres slik at de kunne gå inn å se på resten av de fantastiske skjerfene de har laget.

Ellers er det Acne buksen og nye (ihvertfall for meg) Louboutins, som jeg har kjøpt og arvet av Line K. Digger de!

Likes

Comments

Vi forelsket oss begge i merket Zapa under pressedagen hos Polhem PR. Det er morsomt, for med en gang jeg så merket var det noe kjent. Jeg husker så utrolig godt fra da jeg var liten, det begynner vel å bli 20 år siden, at mamma hadde stretchbukser med den velkjente Z´en på baklommen. I følge mamma var det visstnok venteliste på disse buksene, og selv om de kostet en halv månedslønn var det utrolig populære. Jeg har i tillegg vært hjemme i skapet og lett litt, og funnet en superfin blazer og en skinnjakke fra Zapa som jeg gleder meg til å ta i bruk.

Nå gleder vi oss bare til å se mer av merket. Jeg forelsket meg helt i en offwhite jakke i skinn og lin kombinasjon, mens Line K drømmer om biker jakken i marineblått og svart.

MINNER OM KONKURRANSEN PÅ LILISBEAUTY.

Likes

Comments

Jeg hadde fryktelig lyst på den gule pusegenseren fra Acne, men for en gangs skyld talte fornuften og jeg endte opp med denne fra H&M. Jeg har innsett at neongult er en vanskelig farge, og i forhold til hvor lite jeg har brukt den og hvor blek jeg føler meg i den så er jeg glad for det. Jeg gleder meg til å bruke den når jeg har blitt litt brunere og i kombinasjon med beige. Jeg hadde dilla på kombinasjonen neongult og beige i hele sommer, og jeg tror nok jeg kommer til å være like frelst til sommeren 2013. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men mitt beste tips til vedlikehold av pusegensere er å legge de et par dager i fryseren før bruk. Deretter riste de hardt slik at overflødig pus forsvinner. Dette forhindrer nupper i tillegg til at man slipper fluffy pusedotter i øyevipper, på lipglossen og i maten.

Beltet med perler fra Tommy Hilfiger sin Millenium promise collection er en favoritt som ble brukt flittig i sommer. Funker like bra til jeans og strikk som til jeansshorts og singlett.

Nyter de siste dagene i frankrike, så nå skal jeg ut å nyte et par etterlengtede soltimer. Kunne ikke hatt det mer perfekt!

Likes

Comments

Her er favorittene fra forrige ukes presseuke! Er det ikke til å spise opp? Alle de fine og glade fargene, våren kan ikke komme fort nok, mener nå jeg!

Likes

Comments

Wææææ! Nettene våre er nede Line L´s i France (Jelly) og mitt(i Oslo da) (Arrrgh Telenor (#$%%&). Har så mange bilder fra forrige ukes stas å vise dere, men også en overfullbooket kalender, med et lass av jobb (vet ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom denne uken!) Telenor har lovet meg på tro og ære at nettet mitt er oppe igjen fom. i morgen tidlig, så da skal jeg prøve å blogge litt før jeg løper ut!

Nok om det, her er favorittene mine fra Maison Martin Margiela for H&M kolleksjonen vi fikk se (og ta på på fredag)..

Fortsettelse følger...

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion