Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

ELSKER vårens Isabel marant kolleksjon som ble vist i Paris i går. Printene er helt fantastiske, og blir sååå fine på solbrun hud til våren. Skjortekjærligheten min vokser litt hver dag, men når jeg ser på dette hopper hjertet mitt ut av skjorta, (ha).. Skjørtene og buksene er også dritfine, av skoene så er sandalene øverst til høyre klare favoritter! Ha en fin Lørdag.

Husk at når vi ikke er her så kan du finne oss på Instagram, Lilisfashion heter vi!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Et lite kjappis outfit bilde fra igår da vi var så heldige å få være på vakre Son SPA.. Det gjorde godt i kropp og sjel, og alltid like digg å ta en aldri så liten time-out med verdens fineste partner in crime Fine Line (L).. Været var ruskete, men det gjorde ikkeno, enda mer grunn til å kose seg inne på det fine hotellet!

Har fått ny genser fra By Zebra, bukse fra Jofama og sko fra Isabel Marant...

Ha en super fredag!

Likes

Comments

Startet tirsdags morgen på Studio Slettvoll i ekte New York stil for å feire lanseringen av det nye magasinet Stylemag. Vi er så utrolige stolte av våre venninner Celine (sjefsredaktør) og Julie (moteredaktør) som har sørget for at dette fantastiske bladet står i bladhyllene 1 oktober. Vi fikk lov å smugtitte på bladet og jeg kan love dere at det er mye bra lesestoff å glede seg til.

Likes

Comments

Har helt glemt å vise mine Isabel Marant lovelies.. De er perfekte til alt i min garderobe! Jeg håper bare det slutter å regne så jeg kan bruke dem.. Erhm...

Likes

Comments

Lilisene befinner seg for øyeblikket på vakre Son SPA, hvor vi koser oss og chiller´n max, hehe. Når vi ikke ligger og dupper i bassenget, tar behandling eller spiser moules frites i restauranten blir det selvfølgelig litt tid til blogging. Ha en nydelig kveld alle!

Likes

Comments

Jeg elsker når høsten kommer. Ikke kun det å pakke seg inn i store ullgensere, og å ha god samvittighet når man sitter inne med strikketøyet eller foran tv-en. Etter noen år som student i Australia, der det var lite forskjell på årstidene, setter jeg ekstra stor pris på når naturen forandrer seg. Elsker når bladene skifter farge og luften blir ekstra crispy.

Det ble søndagstur i går på Bogstad gård. Jeg gravde frem noen urgamle boots fra Ann Demeulemeester, som kom godt til nytte.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion