Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jeg ender alltid opp med å pakke nesten bare svarte klær når jeg er ute og reiser. Da vet jeg at alt passer sammen. Slik så jeg ut i København i forrige uke. Skjørt; Zara, sko; Chloe, belte; Zara, topp; Proenza Schouler, jakke; Sylvia Riele og veske Balenciaga.

Nå skal det jobbes litt før jeg skal på en hyggelig lunsjdate. Etter det skal Lilisene ha et etterlengtet Lilis-møte. Har masse morsomt på agendaen som må diskuteres. Ha en fin fredag alle sammen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Fin gradert pusegenser fra Cubus

Skal- Skal ikke..? (Isabel Marant fra Høyer Eger Torget

Vin på pressevisning fra min store helt! (Oppdaget nettopp at Masterchef Norge ligger på TV3 play.. Yaaay!!)

Var på superfin pressevisning med Jule tema hos Polhem PR (Kommer egen post..)

Møtte nydelige Julie fra sporten i TV2.. Er noe med disse flotte sportankerne, hehe

Hun fikk med seg noen poser som glitrert fra meg..

Også åpnet jeg en av de fantastiske goodie bagene jeg fikk med meg i dag, og klarte ikke dy meg med å prøve klisterneglene fra Nail Wrap (skal lage egen post på Lilisbeauty..

Nå skal jeg farte på butikk åpning av nye Ganni butikken i Bogstadveien.. Gleder meg!

 

Likes

Comments

Ettersom jeg så forsiktig proklamerte mitt ønske om en ny hypefri, cleancut garderobe i gårsdagens post, begynte jeg å titte igjennom inspirasjons mappa mi.. Der er det en overflod av bilder av denne smekre dama, svenske Caroline. Hennes stil er etter min mening superfin, no-fuzz, gjerne med et statement plagg, men en ellers straight stil. ((Selvfølgelig har hun noen hypes (vi kommer oss ikke unna), og misforstå meg rett, det er maaaange hypes jeg gjerne skulle hatt, men lar være fordi det er for dyrt og for dumt å hige etter hver hype... For i morgen kommer det en ny. Åh herregud, jeg har også hoppet på my fair share av hyper (og vært med på å hype) Hahaha..  Nok om det...))

Caroline og stilen hennes er inspirerende! Digger den stripete genseren!

Likes

Comments

Er litt kleslei om dagen.. Eller det vil si er lei av alle hypa ting som f. eks burgunder.. Burgunder er ikke å se mer fra moteukene denne høsten enn forrige.. Men noen norske motedamer har bestemt seg for å hype det, også har alle hoppet på.. Vi gikk masse med burgunder i fjor, det er jo en typisk høstfarge som alltid kommer.. Men i år lar jeg mine burgunder ting ligge hjemme.. Hypa ting er ikke kult, det er heller ikke kult når ALLE har de samme buksene, toppene, skinnjakkene som deg. Jeg liker det iallefall ikke, så nå har jeg rydda ut en haug av ting fra kleskapet, nå skal jeg få meg en superstraight cleancut stil, uten en overflod med hypa greier.. Hehe.. Og ikke for å hype det heller, men mørkeblått er min burgunder denne høsten.

Luen er fra FWSS, og genseren er verdens fineste fra Acne, også leiter jeg etter den perfekte blazeren a la Emanuelle Alt, hennes stil er perfeksjon..

Likes

Comments

Isabel Marant look-a-like fra Zara. Ja takk!

Likes

Comments

Forrige uke var jeg innom This is PR og så på Beck Søndergaards nye skjerf. Denne gangen kom de også ut med en herrekolleksjon, og for meg som frekventerer herreavdelingen like ofte som dame (ihvertfall nesten) og faller gjerne for det som er minimalistisk, med mindre fuzz, og som jeg liker å tenke; avslappet chic..(Hehe). Likte spesielt det stripete- og møstrete skjerfet.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion