Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Lilisene er glad i støtte en god sak, og når vi får høre om prosjekter som dette er den ingen tvil om at vi må spre budskapet. Med Katie Holmes som ambassadør har Tommy Hilfiger designet The Promise Collection, der alle inntekter av salget går til Millenium Promise, der hovedmålet er å halvere den ekstreme fattigdommen i Afrika innen 2015. I de 13 plaggene for menn og 17 for kvinner, gjenspeiles afrikanske print og farger. Ikke bare er kolleksjonen super-fin, men man har samtidig mulighet til å støtte en god sak. Øverst på ønskelisten står solbrillene og det røde skjørtet. Ser ut som om jeg må ta meg en tur innom Tommy Hilfiger butikken i morgen, gitt...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I går kveld tok Lilisene turen til kunstnernes hus der TiMo viste frem SS2013. Selv med influensa så var dette en happening jeg/vi så absolutt ikke kunne gå glipp av. Visningen begynte med vakre ord fra Tine selv, før modellene spradet nedover catwalk i den ene vakre kreasjonen etter den andre. Nydelige blomsterprint, florlette stoffer og sarte blonder. I tillegg til kolleksjonen som blir solgt til butikkene, så var det også noen fantastsike show-pieces som var laget spesielt til visningen. Vi forelsket oss begge helt i en kjole -WOW! For at vi ikke skulle miste pusten helt, kom to små nydelige jenter og viste plagg fra TiMo sin barnekolleksjon. Selvfølgelig fikk de trampeklapp. Herregud, så søte!

Tusen takk for oss vakre TiMo -jenter (og gutter)! Vi er helt imponerte! U rock!

Likes

Comments

En morsom del (nesten morsomste) av jobben er å plukke klær (styling) da løper jeg rundt på lette hæler og finner godbiter her og der. Den aller kjedeligste delen er å sortere (AAAArghh!) og (nesten enda værre) å levere tilbake, også hater jeg å bære tusen poser (ettersom jeg ikke har lappen (herreguud, må ta den asap) på trikken.. Derfor er Leopard Amerika kofferten min blitt en trofast følges venn (det vet dere som følger oss på Instagram). Idag var en sur/søt dag, med både tilbakelevering og plukk til shoot i morgen.. Må innrømme det var mest gøy, hehe..

Ja, også har jeg oppdaget Picframe, så nå blir det nok maaange sånne poster fremover.. Jeg fant en uberlækker vintage veske fra Gucci på MA, også var jeg innom fine Anette på Collina Agency som hadde den kule genseren fra Ganni (den ble med meg i styling posen (hadde nok stylet den litt annerledes. Jeg liker jo best å gå iført så tilnærmet pyjamas som jeg kan, og idag tror jeg jeg er hårfint fra den grensa der. (Hadde egentlig på sort T-skjorte og lys bikerjakke til)

Buksen er fra Zara forresten..

Vår fantastiske vippedame Pille har blitt så etterspurt at hun nesten er booket ut høsten, men jeg var så heldig at jeg fikk smette inn en time å fylle på (det trengtes).

Satt å ventet på den trikken noen ganger idag også gitt... (lappen ja, nå)

Også fikk jeg tikket av et Acne skjørt jeg hadde på lista- PÅ SALG, dobbelt klapp på skuldra!

 

Avlsuttet dagen med digg take away fra mitt nye yndlings sted på Frogner, Flaneur. Naaamm

Nå er det natta, jeg skal tidlig opp å gjøre moteserie i morgen, gleder meg skikkelig.

Bisous

Likes

Comments

Vi er i festival modus, (som dere sikkert har fått med dere). Og i den forbindelse har vi vært så heldige å få dele ut et gavekort på Bikbok på 1000kr! Skulle virkelig ønske det var oss som vant, for vi har nemlig plukket ut noen freshe festival favoritter.. Alle disse plaggene kan mikses og matches om hverandre. Legg igjen en kommentar nedenfor, og fortell oss hvorfor du leser Lilisfashion.. Vinneren er kåret!

 

Likes

Comments

Line L hadde på seg en nyyydelig kjole fra Anna Sui og jeg kjørte hel leopard (ja...var littegranne craazy..) fra Zara, sko fra Celine og en mega stor veske.. Tenkte at da får jeg med meg hele sminkepungen, ekstra sko (Line L sine ekstra sko) kamera og masse tull..

Nydelige Maria (som vi forørig må gratulere med studieplass på Parsons!!!) kalte antrekket mitt for herlig vulgært, hehe, den tar jeg!

Vakre Elisa kom i neste sesongs fiiine shorts fra By Timo..

Gurrrrri i Marants

Fineste Bertine!

Line L hadde hatt en finger med i spillet på antrekket til nydelige Bertine, som etter min mening kom på førsteplass for fineste antrekk sammen med vakre Live fra Elle i Pucci kaftan..

Takk til Elle for en fantastisk fest og gratulerer med 15 år! Vi hadde det såå morsomt, selv om vi pent måtte innse at vi måtte parkere oss et sted pga litt feil skovalg (iallefall for min del, som så ut som bambi på isen i ALTFOR høye sko). Her var det utrolig mange kjente å hyggelige/morsomme mennesker og vi nøt norges beste people watching, goood mat/drikke i sittende stilling.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion