Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vi har vært så heldige å bli invitert til København på en pressetur i dag. Dagen startet tidlig, men det er aldri feil når man har noe gøy i vente. En trøtt Line K fikk en liten morgengave, hoops (tilbake til 80-tallet! Lilis loves hoops). Vi fikk se Bianco sin nye sko-kolleksjon i tillegg til Bianco sitt nye samarbeidsprosjekt, som vi desverre ikke kan røpe enda. Visningen fant sted på hotell Nimb, som har lysekroner og interiør vi bare kan drømme om. Etter en fantastisk visning med både sprudlende i glasset (klokken var over tolv?!), nydelig tapas og fashionistaer fikk vi en ekstra titt på kolleksjonen. Det var ikke vanskelig å finne noen favoritter. Navnet vårt står skrevet både på de svarte og røde ankelbootsene og kilehæl joggeskoene. I hagen til hotellet møtte vi en påfugl, som tøffet seg for oss. Den måtte selvfølgelig dokumenteres. Det ble litt shopping på strøget på oss begge, og det ser ut som om vi må ta en tur ut i morgen også.

Lilisene er veldig glad i København, så vi sjekket derfor inn på hotell Avenue for å bli en natt ekstra. En stykk happy-camper, shoes-crossed, nå legger vi oss med alle klærne på.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Øverst på ønskelisten min står disse finingene fra YSL, herregud så kule, jeg døde litt da jeg så bildene av Crystal Renn med de på for de ser jo om mulig ENDA bedre ut... DISSE MÅ JEG FAKTSIK HA!

Anyways, nå er kofferten pakket og passet er med, trenger for såvidt ikke det... Lilisene stikker til Kjøben først for å se på Bianco, også for LilisKooos! Mac´en er med, ses i Kjøben!

Likes

Comments

Keen på festival i sommer? Da må du se her!!! Vi gir nemlig ut to ukespass til Hove festivalen til en heldig vinner! Ikke nok med det, du får også en VIP båttur OG Camping plass! Alt du trenger å gjøre er å legge inn en kommentar i kommentarfeltet å si hvorfor akkuratt du fortjener å vinne... Vi skal også ned en tur, og har begynnt å glede oss allerede, så kanskje vi ses der...?

Vi trekker en vinner kommende søndag. Lykke til!

Likes

Comments

Forrige uke var vi så heldige å få møte vakre Efva Attling, da hun viste sine nye smykker og hadde utstilling sammen med fotograf Mattias Edwall, som hadde tolket den nye kolleksjonen. Vi kom litt sent som gjorde at vi fikk litt kvalitets tid med smykkedesigneren, en mer inspirerende dame skal du lete lenge etter.  Med oss hjem fikk vi det nydelige peace armbåndet, og tenk å ha sine egne personlige briller da.. FAB!!

Likes

Comments

 

Er det noen andre enn meg som har nydt pinsens fantastiske temperaturer med årets første (norske) strandtur? Apropos, så tror jeg tror faktisk sesongens viktigste beach accessoir for min del, blir den gjennomsiktige Visoren, så kul! Første bildet er fra Seafolly, det i midten er fra Gina Tricot og siste bilde er fra Louis Vuitton.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion