Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag husket jeg å dokumentere besøket mitt i studio hos God Morgen Norge, og sånn ser det altså ut når jeg styrer litt i forkant av sending.. Jeg hadde funnet en del klær i Isabel Marant/boho/chic stilen på budsjett, og syns selv det var såå mye fint i kjedebutikkene! Noen favoritter er den røde baseball trøyen fra Zara, den lyse røde batikkbuksen og den hvite blondekjolen fra Gina Tricot! Nå er jeg helt pumpa, så ikveld venter badekar og en bok, så håper jeg energien er på topp i morgen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Dagens tema...

Source: Style.com, Fashiongonerogue, Vogue.fr, Net-a-Porter

Likes

Comments

Gud for en deilig dag! Endelig er det varmt i lufta, og jeg ble sittende i bare armer et par ganger i dag (L Y K K E).. Gikk for å møte en venninne på kafe, men vi endte med to glass rosé i sola istedet... Nå har jeg kommet meg hjem, må jobbe litt og forberede meg til God Morgen Norge, før vi skal sette på en film.. (Noen forslag?).

Her er outfiten fra idag, ny baseball topp som jeg fikk tipset av fine Annabel, jeans fra Gina Tricot, boots fra Dries Van Noten, veske fra Alexander Wang, wrap fra DKNY og solbriller fra Raybans

Hvis dere liker bloggen vår, blir vi superglade om dere hadde villet stemme på oss her (vi trenger litt hjelp blandt våre fantastiske medkandidater)

Dessuten er vi forresten også kjempeglade i alle kommentarer vi får, så om dere har lyst å legge igjen en, så lover vi å svare!

Håper dere har en super Søndag!!

Likes

Comments

Veldig i feriemodus her nede. Nyter livets glade dager med soling, god mat og god drikke. Total avslappning med andre ord. I morgen skal fine Julie ferires. Jippi!

Har også tyvlånt Julie sine fine solbriller fra Lindex, og det er nok fare for at jeg må herme..he he. Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta på meg finkjolen før vi skal ut å utforske en finfin fransk restaurant.

Likes

Comments

Hallo, kan Emanuelle Alt bli kulere? Elsker denne komboen med gull detaljer! Dagens inspo!

Likes

Comments

Idag har jeg løpt rundt og funnet masse styling,( midt under sentrumsløpet og sol i Oslo by..) MYE MENNESKER! Nå er det et glass hvitvin i sola som venter... Resultatet av stylingen kan dere forresten se på God Morgen Norge på mandag!

PS: Skal prøve å få til et outfit bilde snart (har glemt det litt).. Kos dere masse i sola!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion