Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

For et par dager siden var jeg på kaffebrenneriet med Camilla, og gjett om jeg ble glad da påskeharen kom med gave til lille moi! To velour bukser fra Made in Heaven!! Lykkelykke, tusen tusen takk vakre Camilla, som for øvrig endelig har kommet tilbake fra en verdens turne, hihi og hadde en masse fine nye gadgets.. Den gammelrosa/røde buksen er nydelig, tror den blir finfin med nude pumps. Jeg  kombinerte den elektriske blå med samme type strikkegenser. De er så kule og komfortable, kommer nok til å brukes flittig fremover!

God Påske folkens!

 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

En gøyal liten clutch

En fresh sommerkjole

Gullringer med spikes

En ny piercing i øret (selv om det ser fryktelig vondt ut)

En tredje tattovering (ikke en fjær, og ikke på fingeren, men jeg synes bildet var så fint)

Lakers og blomster i finfin kombinasjon

I dag skal jeg pakke kofferten, før vi vender snuten mot varmere strøk i påsken. En siste innspurt på jobbefronten før jeg tar en liten ferie.

Nå skal jeg møte fine Bertine, og finne ut av kveldens antrekk. Hun skal ha konsert i kveld på Rockefeller, og har du ikke bestilt billett, så er det fortsatt ikke for sent. God fredag!

Likes

Comments

Dette er en utstilling jeg skulle ønske jeg hadde hatt muligheten å komme meg på. The Little black jacket er stylet av Carine Roitfield, og fotografert av Chanels egen Karl Lagerfeld. Den er en celebration av den lille sorte Chanel jakken. Superparet har stylet opp en mengde innflytelsesrike og kule mennesker og det ser jo helt vakkert og inspirerende ut. For oss som ikke kommer oss til Japan for å se utstillingen finnes det allikevell håp, for boka slippes til høsten… (#noeågledesegtil)

Likes

Comments

I 2013 kommer H&M til å lansere en ny lukseriøs kjede. Er så spent så spent.. Fra før har de jo COS, som vi ELSKER..Kanskje vi får se denne i Norge også, hadde vært knall!!

H&M are launching a new more luxurious chain in 2013! They already have wonderful COS, which we LOVE! Can´t wait!

Likes

Comments

Idag var jeg innom VG og stylet en liten snutt som snart kommer på VGTV. Jeg fikk sånn star treatment, av flinkeste Therese Dombek. Jeg har jo jobbet med Therese mange ganger, men har aldri vært så heldig å bli sminket av henne selv før, herregud så flink, ble såå fornøyd! Dessuten fikk jeg bølger i håret av en superflink frisør fra Adam og Eva...

Jeg skal poste litt bilder i morgen, men her er en kjappis av outfiten. Skjorten er kjærestens Acne, belte fra Velouria Vintage, klokke fra Citizen, bukse fra Isabel Marant, Smykket er fra Anton Heunis/My Wardrobe og sko fra Bikbok.

Likes

Comments

Idag skal jeg inn til VG og style et segment til VGTV, gleder meg. Lover å ta med kamera, her er et lite hint til tema for dagen, hehe!

Denne fantastiske serien er fra Paris Vogue April 2012

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion