Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Et av mine absolutte høydepunkt på New York fashion week var Tommy Hilfiger visningen, jeg hadde selvfølgelig glemt å lade mitt nye kamera og de bildene jeg fikk var (litt) jalla. MEN jeg ELSKET visningen!! Den var akkuratt passe uniformell/androgyn og preppy, akkuratt sånn vi vil at Tommy Hilfiger skal være, men med det lille ekstra! Showet var stjernespekket og fabolous, og jeg ser på det igjen og igjen..Her er mine favoritt looker (om jeg mååå velge) Vill ha alt! Go Tommy!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I går stylet jeg nydelige og superflinke Nora. Jeg husker jeg så Nora for første gang på God Morgen Norge da hun var 11år og sang Hallelujah,(fire år siden) og ble helt overbevist om at hun må bli en stor stjerne.. (Hun har også vært med på Norske Talenter og Oprah!!) Snart kommer Nora med ny singel, så da måtte nye bilder til! Jeg må innrømme jeg ikke er heelt inne i musikk, men Nora er rå, og jeg ble sittenende på youtube med en krokodille tåre i øyenkroken (lettrørt-jadda). Watch this space...

Jeg fant frem fjorårets Isabel Marant boots, og måtte tyvprøve den superfine Never Denim skjorten, klokken min får jeg en del spørsmål om, og den er fra Citizen.

Some behind the scenes from Yesterday´s shoot with super talented Norwegian songstress Nora Foss. She is only just 16, but has a voice of an Angel, check her out here!

Likes

Comments

Denne skjulte seg i posen. Kall meg gjerne spik spenna gæærn som har kjøpt en veske i neongult og neongrønt. Jeg er enig! Men likevel klarer jeg ikke å slutte å titte på min nye venninne fra Proenza Schouler. Den svarte PS11 har fått en lillesøster, nemlig PS11 mini classic. Nå blir det nudler og tomatsuppe et par måneder fremover, så jeg kan desverre ikke love altfor mange oppdateringer på Lilisfood...he he

pst... Sunnniva, det kommer en liten overraskelse i posten til deg (sender du oss adressen din på mail)!

Likes

Comments

Så deilig og inspirerende med så mye fine farger på moteuken i Milano og Paris, Streetstyle bilder fra fantastiske Tommy Ton.

Idag er det fotoopptak i Drammen for meg, så nå må jeg løpe, ha en super dag dere!!

Likes

Comments

Imens Line koser seg i Milano går ting for det samme hos meg hjemme i Oslo. Da kjæresten kom hjem fra fjellet i går tok jeg på meg mine fine nye MQ bukser og dro han med ut på tur, de er supre i passformen, og kjempekomfortable! Liker å tone ned resten av antrekket i svart og hvitt, sånn at de grønne buksene står for seg selv, også elsker jeg kåpen jeg var så heldig å få av en fotograf venninne av meg,( fra Jeppesbakgård.). Bootsene er fra All Saints, genser fra H&M , solbriller fra Raybans, lue fra Ganni og sjerf fra Balmuir.

Likes

Comments

Bikboks Never Denim kolleksjon Black Denim, kommer i salg i slutten av Mars! Lili LOVEs it!!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion