Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jeg føler jeg går med det samme hver dag, strikkegenser en eller annen jeans, yndlings belte og sorte ankel boots.. Men tok noen kjappis bilder allikevell da jeg sprang ut idag.. Jeg måtte ut og haste style en sak jeg skal gjøre allerede mandag, ikke så lett når det var så mye salg, men jeg tror det ordner seg! Ellers fikk jeg ikke med meg kofferten da jeg kom 15 mins før flyet mitt fra Stavanger skulle gå, så jeg mått også finne en kjole å ha på meg ikveld.. (god unnskyldning?) Fant to..Hehe

Har på meg H&M genser, nytt og superdigg rutete sjerf fra Custommade, jeans fra Gina Tricot, Belte fra Velouria Vintage og sko fra Carin Wester, armbåndet husker jeg ikke hva merket heter, men kan kjøpes på Magmalou.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Første juledag på vei ut, litt trøtt i trynet, men veldig fornøyd med de nye skolettene og den fine genseren jeg fikk i julegave av Presskontakterna.

sko; Isabel Marant, strømper; Oroblu, kjole; T by Alexander Wang, genser; Marc O´Polo, vest; Finn Møller.

 

Likes

Comments

 

Har hatt en hang-up på Givency sine panther trykk. Har lenge drømt om tskjorten, eller buksene på bildet under. Kom over denne tskjorten på BikBok i går, så den ble selvfølgelig med hjem.

 

Likes

Comments

New in, som det så fint heter! Selv om mannen allerede synes jeg har altfor mange sko, så lå disse fantastiske skolettene fra Isabel Marant under juletreet. Er han ikke snill!! I tillegg har jeg en veldig snill mamma, som hadde kjøpt Missoni pledd til meg. Er så fint at jeg faktisk vurderer å bruke det som poncho. Happy happy happy!

 

Likes

Comments

Et lite tips jeg tenkte å dele. Jeg kjøpte denne geniale iPad caseen på Zara Man til min far til jul. Tror jammen jeg skal skaffe meg en selv også. Så fin og perfekt til reiser med plass til dokumenter, lommebok, pass iPhone og iPad.. Også er den i fint skinn og passer med resten av reise effektene mine..

A little tip I´d like to share.. I bought this for my dad for X-mas, but I think I´d like one for myself as well. It´s from Zara Man and is perfect for traveling, with room for your iPad, iPhone, travel documents and passport, I also think the leather is nice and quite refined.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion