Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Dere må si ifra om dere blir lei sånne poster, men ofte så er dette det hele dagene våre består i! Dette er en av de beste jobbedagene jeg har, og gleder meg til hver måned, nemlig style Bikbok styleguiden! Den kan dere finne
her. Nå er det LCHF Lasagne, film og rødvin på agendaen. Ha en fin fin kveld!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Bredal Belts designes av Tor, som går under kallenavnet Alliga-Tor. Laget av select louisiana Wild Alligator fra New Orleans og med sølvspennene fra Vogt Silversmiths i San Fransisco. Det er ingen tvil om at dette er luksus ut i fingerspissene. Jeg tør ikke å si hva de koster en gang, og det ble med et par bilder, men gosh så fine!

Likes

Comments

Elsker ton-i-ton pastellene, stylingen og de fine jakkene på disse bildene fra Bricks sin kolleksjon. Jakken på det siste bildet er en drøm, spør du meg. Tror nok jeg må sette den på julens ønskeliste.

Likes

Comments

 

Vi har jo hatt en Twitterkonto i en evighet, men som de av dere som kan Twitter vet, så har ikke vi helt skjønnt det..(Eh) MEN, nå har vi fått lynkurs av noen flotte TwitterMentorer (dere vet hvem dere er ), og nå har det blitt fart på sakene. Så for å gjenta Twitrerne, så sier vi:  Er vi ikke her, så er vi på Twitter. Håper vi ses der!!!

 

Follow us Here

Velkommen velkommen!!!

Likes

Comments


Fine Line i går i sin Isabel Marant genser og Proenza Schouler veske..

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion