Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Zara sweater and Berenice jumper.

Marant boots.

Likes

Comments

Sitter her i Frankrike i totalt tankekaos. Det føles så virkelighetsfjærnt og ubegripelig det som har skjedd i Oslo, samtidig som det er så nært. Vi har sittet inne i fire dager nå og fulgt med på hva som har skjedd. Det frister hverken å gå ut å spise, dra på stranden eller å hygge seg når man vet hva de der hjemme har måtte gå gjennom. I alt og ett jeg gjør tenker jeg på tragedien.

Det sier seg selv at det ikke er naturlig å blogge om dagen, da materialistiske ting som antrekk, klær og mote er det siste man tenker på. Samtidig er det fint å ha bloggen for å fokusere på noe annet i denne forferdelige tiden. Sakte men sikkert må ting bli som før, og vi vil starte å blogge slik som tidligere, kanskje i morgen kanskje om en uke? Det betyr likevel ikke at vi ikke bryr oss, og tankene våre vil alltid være med alle pårørende og berørte, og vi vil aldri glemme den grusomme tragedien.

Likes

Comments

Vi tar en bloggpause under de forferdelige omstendighetene i vår kjære by Oslo… Våre tanker går til ofrene og de pårørende etter den horrible, uvirkelige hendelsen.

We will not be updating our blog after the horrific events in Oslo… Our heart goes out to everyone affected by this evil and unthinkable act!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion