Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Life, Outfit

God lørdag til dere <3 Her i Stavanger stråler solen og det er vår i luften og dette måtte selvfølgelig nytes idag. Vi startet dagen med deilig frokost og påfølgende kaffe på Ostehuset i Østre bydel. Der er det alltid masse folk, og har fort blitt et av mine faste steder her i byen. Etterpå var vi en kjapp tur nede i sentrum for å gjøre noen ærender og jeg stakk innom en ny favorittbutikk. Bazar heter den og den er så fin! Tok endel bilder der som jeg skal legge ut senere forresten. Der fant jeg antagelig mitt neste veskekjøp, ble litt forelsket <3 Først må jeg selge unna mer klær på Tise, så nå har vi tatt bilder av en haug av ting som snart kommer for salg der. Følg meg gjerne (@lilisfashion).

Anyways, denne jakken har jeg hatt i mange år. Jeg kjøpte den da jeg var på moteuken i Paris og elsker den like mye idag som da. Den er et typisk meg plagg som jazzer opp den vanlige jeans og genser looken.

Nå skal vi pakke på bilen og dra på landet. Vi fikk altfor dårlig tid der sist og ettersom vi nyter sånn å være der pakker jeg med meg "kontoret" dit i noen dager. Muligheten til det er jo absolutt det beste med å være sin egen sjef og jobbe på nett :D

Ha en nydelig lørdag <3

/ Bukse fra Frame, genser og jakke fra Zara, boots fra & Other Stories, solbriller fra Rayban /

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Beauty, Just a tip!, Life

Sponset Behandling

Nå skal jeg fortelle dere en hemmelighet. Jeg er nå 37 år (det er ikke hemmelig ;) og har faktisk aldri vært mer fornøyd med huden min! Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg ansiktet fullt av kviser og de gikk ikke bort før jeg fikk tryglet meg til å begynne på P-piller i første på videregående. Siden det har jeg alltid vært opptatt av å ta vare på huden min, brukt gode produkter og drukket mye vann. Når du blir eldre er det likevell enda viktigere å passe på den om du vil ha en ung og frisk hud. Jeg får endel spørsmål på hva som er hemmeligheten min og nå skal jeg fortelle dere den!

I sommer fikk jeg møte Dr.Rolah O. Lønning som driver ROKderm og jobber på BeWell i Sandnes. Hadde jeg hatt henne på ungdomsskolen er jeg sikker på jeg hadde fått bukt med kvisene også <3 Dr. Rolah er en av norges få estetiske leger og har kunder som kommer til henne fra hele landet. Er du mer interessert burde du også sjekke ut boken hennes HER .

Jeg har forresten tatt et standpunkt når det kommer til å anbefale hudpleie og behandlinger, og det er at jeg kun tester ting jeg selv er interessert i og skriver en ærlig vurdering etter å ha sett virkningen over minimum tre måneder.

Første gang vi møttes var det til konsultasjon. Hun forklarte hva hun gjorde, hvordan det virket og jeg fortalte om mine ønsker. Jeg hadde sterk pigmentering i pannen, anspent panne, rynker, store porer og ønsket generelt bedre hudkvalitet. Vi ble enige om at jeg kom tilbake til høsten (da det er mye bedre å gjøre sterkere behandlinger når man ikke er så mye eksponert for sterk sol).

Vi ble enige om at jeg skulle få teste medisinsk peeling og resultatet er overveldende. Pigmentflekker er borte, uren hud/kviser minimert, jeg har mindre rynker og huden føles yngre og mer elastisk. Jeg har faktisk aldri vært mer fornøyd! Helt ærlig <3

Dr. Rolah brukte dermapenn da hun gjorde behandlingene som gjorde at resultatet blir enda mer effektivt.

Andre gangen jeg fikk behandling fikk jeg kjemisk peeling som svei som bare rakkern. Heldigvis var det veldig kortvarig da du får en kjølende krem over som tar all smerte bort. Etter behandlingen var jeg rød i et par dager før huden flasset av. Etter tre uker så den helt fantastisk ut!

Du kan lese mer om deres medisinske peelinger HER.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta en konsultasjon hos Dr. Rolah først da hun vet hvilke behandlinger du bør ta for å få optimalt resultat. (Book på nr : 45000082).

I tillegg fikk jeg botox i sinnarynken som fungerer preventivt mot rynker og lammer den delen der du spenner i pannen. Det er viktig at du finner en som er flink, for du vil for all del ikke har for mye! Rolah er ekspert. (Jeg vet) Det som har vært det beste ved det for meg er faktisk at jeg ikke lengre får migrene og hodeverk.

Dette var tidenes anbefaling, men jeg er så fornøyd at jeg syns at da er det viktig å dele <3 Ha en nydelig helg!

Foto: Tine Monsen

Likes

Comments

Contains affiliate links Konkurranse

Konkurransen er gjort i samarbeid med Dyrberg/Kern

Bloggbursdag skal selvfølgelig feires med en superfin premie som jeg selv har valgt ut og jeg hadde hatt veldig lyst å vinne om jeg kunne <3 Jeg har nemlig fått lov til å dele ut TO premier fra Dyrberg og Kern! Hovedpremien er denne klokken og smykkene som er fra deres eksklusive Silver Collection og er gullbelagt i 18 karat gull. Jeg elsker armåndet og øredobbene fra denne kolleksjonen og disse vil bli så fine å style nå til våren. Ekstra premien er den lyserosa klokken :D

Du kan bli den heldige vinneren av smykkene og klokkene ved å følge disse enkle retningslinjene:

- Følg Lilisfashion på Facebook og del innlegget på din egen Facebook <3

- Følg Lilisfashion på instagram og tagg to venninner i innlegget der.

Når dette er gjort kommenterer du på dette innlegget i bloggen og da vil du være med i trekningen av disse premiene. Vinneren trekkes torsdag om en uke

Er du interessert i kolleksjonen kan du sjekke den her!

/ Klokke Her/ Splendid , øredobber Her/ Aichi , armbånd Her/ Releve - Alt fra Dyrberg Kern /

Likes

Comments

Just a tip!, Life, Outfit, Work

Det ble null tid til annet enn møtevirksomhet da jeg var i Gøteborg, så vi snappet heller noen bilder utenfor Sola lufthavn da jeg landet. Stuptrøtt, men veldig veldig glad! Jeg var nemlig i Gøteborg for å møte den flinke og inspirerende gjengen fra Nouw! Bloggen har forresten bursdag idag! Hele 8 år <3 Tenk at jeg har hatt den så lenge. Tiden flyr når man har det gøy si. Det er morsomt å tenke på hvor mye blogging har forandret seg på alle de årene. Da jeg begynte var det kun inspirasjonsbilder på bloggen + et og annet behind the scenes innlegg fra når jeg var på styling oppdrag. Bloggen har både gitt og lært meg mye og jeg er så glad jeg tok det skumle steget for 8 års siden og gikk fra å være moteredaktør i et magasin til å også bli blogger.. Det var mange kollegaer som skimset av det da, nå er det helt innafor! I forbindelse med bloggbursdagen har jeg en superfin premie som jeg skal legge ut litt senere idag, så titt gjerne innom for jeg lover at det er verdt å delta <3

Jeg tenkte også å dele med dere hvorfor jeg valgte å bytte bloggplattform til Nouw, for dette får jeg en haug av spørsmål angående, både fra bloggvenner, folk som vil starte blogg og andre som allerede blogger på andre plattformer. Det var overhodet ingen dramatikk i bildet og jeg er veldig glad i de som jobber i Side2, men jeg hadde fundert på det lenge. Jeg kjente meg ikke igjen i miksen av bloggere i Side2 og ettersom de gikk for en yngre målgruppe følte jeg ikke at min blogg hørte hjemme der lengre. Lenge hadde jeg ønsket et finere design og en plattform som var lett og rask å blogge på.

For meg var alternativene å gå freestyle og bygge en side på eget domene, men dette krever mye jobb og penger i tillegg til at jeg gjerne ville være i en community. Jeg oppdaget Nouw via Joanna Fingal som jeg har fulgt lenge og så at det var innmari mange fine blogger her. Nouw er også internasjonal som jeg liker. Her følte jeg at bloggen min kunne høre hjemme og ville syns på en bra måte. Det føltes også som en community som jeg ville være en del av.

Designet er det fineste i Norge etter min mening og da var avgjørelsen tatt. Da jeg opprettet bloggen her fikk jeg beholde mine egen domener og jeg fikk enkelt lage den akkuratt sånn jeg ville at den skulle se ut. Her kan du nemlig til en hver tid enkelt forandre designet på bloggen. Er du ikke tenknisk, vil du få super hjelp av Nouw teamet som er veldig hjelpsomme og flinke!

Å lage nytt innlegg er intuitivt og enkelt. Du kan til og med redigere bildene dine inne på plattformen. Det er en haug av muligheter på hvordan du vil at oppsettet er. Appen er kjempebra, som gjør det enkelt og lett å blogge når du er på farten. Dette gjør at det å skrive et innlegg til dagen er en lek! På kort tid har første siden til Nouw blitt det mest besøkte nettstedet i browseren min. Her følger jeg alle bloggene jeg liker også de som ikke er på Nouw, så det er lett å holde seg oppdatert. I Nouw communityen kan man "Like <3" og veldig enkelt kommentere på andre sine blogger, og man får en varsel både i app og på siden når noen liker og kommenterer på din blogg, slik at det er lett og raskt å svare.

Jeg har aldri hatt en så god bloggeopplevelse før og har nå fått ny motivasjon, inspirasjon og syns det er innmari gøy å blogge igjen etter å ha flyttet over. Her hører bloggen min hjemme :D Det finnes også mange flere finesser, men bloggposten blir for lang om jeg skal ramse opp alle ; )

Så derfor, om du lurer på hvor du skal opprette blogg, eller du ønsker å flytte din, anbefaler jeg Nouw.com på det sterkeste.

Det er bare å spørre i kommentarfeltet om det er noe du lurer på :D

/ Jakke - Pappas fra 80-tallet, bukse fra Never Denim/Bikbok, sko fra Balenciaga, hatt fra H&M, veske fra Leowullf, belte Vintage, skjorte fra Bikbok /

Likes

Comments

Life, Outfit, Work

Idag er jeg på reisefot og ettersom jeg ikke klarte å mobilblogge søndagen min pga latskap og veldig kjedelig dag, tenkte jeg å ta dere med på turen min. Nå sitter jeg på bussen i Gøteborg og blogger, for her har de supernett på flybussen! Disse svenskene assa, de er så flinke. Nå skal jeg snart på et superspennende møte. Wish me luck <3

Blogges litt senere :D

Likes

Comments

Contains affiliate links Life, Outfit

Plutselig gikk det noen dager før jeg blogget gitt. Det var ikke meningen, men de siste dagene har det snødd på fjellet og jeg slapset rundt i slapseklær, null make-up, trøkket i trynet med godterier og stort sett tatt litt foto-fri, hehe. Igår gikk hele dagen med på å vaske ut hytta før vi dro over Haukeliseter og sov over på mamma og pappas landsted utenfor Haugesund. Det var helt fantastisk å våkne på landet. Her er virkelig våren kommet, fuglene kvitret og blomstene har sprunget. Nå er jeg tilbake til Stavanger, også her har det vært en nydelig dag. Det viser skritt-telleren min også. 27.000 skritt! Litt stolt, hehe. Nå skal jeg lalle, for i morgen må jeg rekke et grytidlig fly.

Denne camojakken skal bli flittig brukt i vår. Liker når jeg dresser den litt opp som idag. Det ble kashmirpolo, jeans og skyhøye ankelboots. Okei, nå må jeg legge meg. Natta <3

/ Jakke fra Gina Tricot, bukse fra Mardou & Dean, sko fra Proenza Schouler/ Faded, genser fra Zara, solbriller fra Rayban /

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion