Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Når været begynner å bli varmere syns jeg det er deilig å kaste buksa! Jeg liker spesielt denne komboen, med kort skjørt og sko til ankelen som varmer litt. I går hadde jeg forresten glattkjøring med Skagen Trafikkskole som var sååå gøy! Jeg lærte om bilens reaksjon på glatta og det føltes veldig bra å kunne :D Nå er det bare noen få ting igjen før oppkjøring også burde jeg vel egentlig prøve å ta teorien så fort som fasan. Den gruer jeg meg skikkelig til, for den skal visstnok ha blitt dritvanskelig :( Jaja, det må jo bare leses for harde livet.

I alle fall skal det bli helt amazing å endelig ta lappen, da skal jeg kjøre til Sverige for å si det sånn, haha..

I morgen er det forbikjøring på agendaen, noe jeg ikke gleder meg spesielt til forresten. Syns det er skummelt å kjøre forbi på landevei :S

/ Skjorte fra Ellos, sko fra Celine, skjørt fra Pulz, veske fra Gucci /

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Life, Outfit

Har dere en fin dag så langt? Jeg startet dagen med en tur til Stavanger sentrum, nærmere bestemt Kanelsnurren. Assa bedre kanelboller og espresso skal man lete lenge etter. Etter man har svelgt en vil man ha ti til, haha. Nå er været kaldt og overskyet igjen, så jeg skal benytte dagen til å gjøre litt innearbeid som å rydde (et evig helvete) og kose-bloggings. Funderer på å skifte litt på designet mitt. Hmmm.. Først skal jeg uansett ta en styrkeøkt for å bli kvitt litt hyperenergi : )

Nyt lørdagen <3

/ Silkeskjorte fra Rails, Jeans fra Levi´s, loafers fra Prada, skinnjakke Jean-Paul Gaultier X Lindex, veske fra Leowulff /

Likes

Comments

Current Inspiration, Just a tip!, Outfit

Assa, tro det eller ei, men jeg er egentlig ikke så flink til å pynte meg skikkelig. Jeg finner gjerne fest antrekk til andre, men når det gjelder meg selv er det alltid full krise før et pyntet event og etter x-antall mental breakdowns og runder med meg selv ender jeg alltid opp i noe halvpyntet og komfortabelt, med untak at hælene da, de er vanligvis alltid på stell. Jeg stoler liksom på at skoene skaper antrekket, hehe.

På 17. Mai derimot, da tok jeg den helt ut og jeg følte meg som en prinsesse! Det er et ganske utypisk meg antrekk, men det er lenge siden jeg har følt meg så fin <3 Selv med alle de vakre bunadene som valset rundt meg.

Dette skjørtet falt jeg pladask for da Katrine hadde det på seg på en fest vi var på før jul. Da møtte jeg også designeren bak merket OOTD (Elsa Fredrikke) som faktisk også er herfra! Siden da har jeg ikke fått skjørtet utav hodet og har stalket merke på insta. I mitt stille sinn har jeg tenkt, dette er perfekt å gifte seg i, tenk å svinge seg i dette på festen etterpå, med Carrie Bradshaw hæler og en slinky singlett til. Awww.. Det er fint det. Jeg valgte å gå for helhvitt som jo er litt risky på fest.. Er ikke den som er forsiktig med hvor jeg setter meg, haha. Heldigvis gikk det fint. Neste gang skal jeg kombinere det med en t-skjorte eller en skjorte. Skjørtene kommer i tre lengder og flere farger, og jeg er så fornøyd med at jeg har fått tak i et. Nå henger det fremme på hjemmekontoret mitt og kaster litt glamour.

Et lite tips om du er invitert til en glamourøs hagefest f.eks ;)

/ Skjørt fra OOTD, topp og sko fra Riccovero /

Likes

Comments

Outfit

Jeg elsker Stavanger! Det er nydelig vakkert her, også finnes det så mange steder jeg har fått gjenoppdage den siste tiden. Blant annet her på Tananger. Jeg får simpelthen helt oppheng i motiver og steder og skulle sånn ønske jeg var flink til å male. Da ville jeg ha prøvd meg på sjøhus Kanskje det er det jeg skal gjøre denne helgen?

Håper dere hadde en nydelig 17. Mai forresten. Det hadde jeg, og følte meg virkelig som en prinsesse selv uten bunaden på. Dere får en sneak peak på hva jeg hadde på meg på insta (@lilisfashion) , men skal legge ut flere bilder her på bloggen i morgen. Antrekket er perfekt til hvilken som helst fest nemlig :D

Det har vært innmari lummert her den siste tiden, regner, er kjempevarmt og sol på en gang, så det er litt vanskelig å kle seg. Her klarte jeg det, haha. Deilig med noe som er lett å ta av og på!

Digger alle de korte ukene vi har i Mai må jeg si, og gleder meg til helg allerede i morgen :P Håper dere har det fint og ikke er altfor slitne idag :D

/ T-skjorte fra Acne, skjørt fra Bikbok, sko fra Alexander Wang, solbriller fra Raybans, Poncho-jakke fra Beck Søndergaard /

Likes

Comments

Just a tip!, Life, Outfit

Er dere klare for den store festdagen i morgen? Jeg hadde tenkt å lage en 17 Mai outfit post idag, men her har det høljet ned og jeg har hatt så mye å gjøre at den heller kommer real-time i morgen :) Jeg har i alle fall funnet ut hva jeg skal ha på meg og det er ikke bunad kan jeg røpe, men jeg tror det blir superfint, så jeg gleder meg skikkelig!

Idag tok jeg frem både trench, hatt og mine elskede loafers da jeg var innom favoritt-gartneriet mitt her i Stavanger. Om du er herfra og ikke har vært her enda, så er Selvåg gartneri absolutt verdt et besøk. Skulle så innmari ønske de hadde en kafé også, da hadde jeg flyttet hjemmekontoret mitt der <3

Idag har vi hatt en fysisk jobbedag, der vi har ryddet ut fra bod/loft og kjørt en haug med ting som har samlet seg opp igjennom årene til gjennvinning. Sykt digg med en ordentlig vår-rengjøring både for kropp og sinn som jeg maser om.

PS. Husk at du kan kjøpe klærne mine på Tise <3 lilisfashion heter jeg der.

Ha en nydelig kveld videre XOXO

/ Trench fra Halluber, skjorte fra Bikbok, hatt fra H&M, jeans fra Levi´s, loafers fra Prada, skjerf fra Samsøe et Samsøe, veske fra Leowullf /

Likes

Comments

Life, Outfit, Work

God søndag dere <3 Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg har fått allergi- attakk og vært helt murstein både i kropp og hodet og ikke fått gjort stort annet enn å sove, haha! Nå har jeg fått meg allergi piller og føler fit for fight. Idag har jeg mange ting på planen, men kjenner jeg meg rett så får jeg bare gjort halvparten. Heldigvis er det bare søndag, så da blir det kosejobbing for å gjøre meg klar til uken.

Her var jeg klar for drinks på fredag. Vi tok noen glass vin i solen på Matmagasinet før det bar hjem på sofaen med taco-middag og x antall episoder med Veep.

Er blitt så innmari glad i denne blå skjorta. Den er perfekt i fargen og er løs og behagelig både til jobb og fest. Brukte den til et lakkskjørt også som ble veldig fint. Nå skal jeg finne frem 17-mai antrekket. Jeg tror bunaden får hvile seg i år da jeg ikke har rukket å legge den ut/ned, så vi får se hva det blir. Det blir i alle fall morro å feire 17 Mai i Stavanger i år. Det er sykt lenge siden jeg har vært her på nasjonaldagen. Vi har booket oss bord på Matmagasinet, så vi får håpe på fint vær, selv om det ser litt skummelt ut.

Nyt resten av dagen fininger <3

/ Skjorte fra Riccovero, buske fra Genetic, jakke fra Lexington, sko fra Sargossa /

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion