Jag har haft väldigt mycket att göra denna veckan, från tidiga mornar till sena kvällar, därav dåligt uppdatering från min sida vilket jag ber om ursäkt för!

I tisdags hade jag och Allan vårt bästa "hoppass" någonsin. Vi hoppade igenom två hinder på en linje bara för att få ett bra flyt och han gjorde det så sjukt fint, utan att stressa upp sig och hoppade väl. Vi kom även över vattenmattan för första gången. Även om det krävdes en hel del övertalning så tog han modet till sig och hoppade över flera gånger, så himla duktig!
Tisdag innebär Chesney-dag så jag och Mira trampade vidare till nästa stall där vi fixade stallet och myste med hästisarna innan vi gick upp till ridhuset där jag hade träning för Mira och Wizzy. Fokuset låg på lösgjordhet och lydnad. Tränade mycket anridning mot kombinationer där det vart en del strul, men det var nog bästa passet jag sett dom göra tillsammans. Vilket skillnad från början till slut!

Igår var Campus först ut och levererade ännu ett GRYMT pass. Jag fick igenom honom fint och fick honom ganska snabbt lugn och fin. Han är väldigt svår för mig då han har otroligt mycket bakben och jag är van vid mycket framben. Man får rida på ett helt annat sätt men även den ridningen börjar sätta sig mer och mer nu. Ni vet när man inte vill sluta rida, just saying.
Även Allan levererade ett väldigt bra pass på träningen för Mathilda. Vi hade två bommar på långsidan där vi skulle få ett fint flyt och började variera lite galoppsprång. Han har fattat grejen och börjat bli kaxig den lille bäbisen, han drog iväg något några gånger och vi jobbade mycket övergångar mellan bommarna. I slutet lugnade han sig något och tog bommarna så himla fint utan att dra iväg eller vingla. Bäbis <3

Idag hade jag egentligen hoppats på en lugnare dag men det vet jag inte riktigt om det blir. Mamma tar stallet då vi har någon grej med skolan ikväll vilket jag är sådär taggad på. Men snart helg vilket jag är sjukt taggad på!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


I'm in heaven

Helgen har bestått utav 99% stall, men vilken grym helg jag har haft! I lördags red jag Allan, Lilla P, Bert och Carre. Alla 4 gick otroligt fint. Igår var det Allan, Cosma och campus. Alla var så grymt fina, särskilt Campus får en liten stjärna i kanten. Jag hoppade även en c ponny som har busat lite med sin ryttare det sista. Men han hoppade otroligt fint, han hoppade mig nästan ur sadeln flera gånger. Vilken ponny, så sjukt fin!


Idag är det återigen måndag, skolan har gått lite segt och det var skönt att få komma ut till stallet direkt när jag slutade. Jag och Mathilda tog en sväng ut i skogen med P och Bert som körde bananas och hade vårkänslor deluxe. Allan körde även han bananas då jag lösgalopperade honom i ridhuset, grym konditionsträning!

/Line

Likes

Comments

Idag för 16 år sedan kom världens bästa ponny till världen. Denna lilla ponnyn har gett så mycket glädje genom åren. Utan henne hade jag verkligen inte vart där jag är idag. Hon är helt klart en utav de svåraste hästarna jag har suttit på, men även fast att vi haft en hel del jobbiga stunder så är jag glad för det. Jag har lärt mig så mycket på henne. 16 år har gått av hennes liv, men hon beter sig som 4. Många fler år ska det bli.
Idag har hon och Hanna vart på dressyrträning vilket gick grymt bra! Efter har vi firat med godis i mängder, stretching och massage.
Denna ponnyn kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, ingen tar hennes plats. Älskade ponny <333

Likes

Comments

Den översta bilden är tagen den 15:e december 2016. Ett litet tag efter att jag på börjat "tillridning till försäljningen" på honom. Här går han barfota runt om, helt utan muskler, ofriserad och något överviktig då han var avställd och endast gick i en hage.
Bilden under är tagen igår, tre månader senare. Nu har han skor fram, har börjat muskla sig, friserad och i fint hull. Men framför allt så är han MIN! Det har varit otroligt mycket jobb, han var en oslipad diamant men jag visste från första gången jag träffade honom att det var något speciellt med de snälla osäkra ögonen. Trots den försenade utbildningen och att han länge legat ute till salu och trots att alla tyckte att jag var dum i huvudet som ville ha honom. Jag är så glad att jag stod upp för det, han är allt jag vill ha. De som sagt dumma saker om honom börjar ångra sig, nu när de ser hur fin han börjar bli och vilken enorm utveckling han gör. Jag förstår inte varför man ska tycka illa om en häst bara för att den är sen i utbildningen eller har legat ute till salu ett tag. Alla hästar förtjänar att bli älskade, jag älskar ingen så mycket som jag älskar mina hästar.

Idag står vi här och det har hänt en hel del, hårt slit lönar sig! Vår resa tillsammans har bara börjat, jag är så tacksam att jag får göra den just tillsammans med honom, min drömhäst, min Aerland <3

Likes

Comments

Kolla in dessa grymma bilder från dagens fotografering, något kär!

Likes

Comments