Äntligen är vi installerade och klara i nya stallet, Allan trivs super med sina tjejer och är supernöjd. Han har varit otroligt cool och lugn hela dagen vilket är otroligt skönt, jag hade förväntat mig mycket värre så det har gått högt över förväntan. Han står i en nyskurad, nyspånad box bredvid sin tjej och har det toppen. Under dagen har han fått vara ute i en liten rasthage och nu på kvällen fick han springa av sig lite energi i ridhuset, energi finns det gått om i denna lilla kroppen, hihi.

Detta kommer verkligen att bli så bra, som vi längtat✨

Likes

Comments

Jag kan lugnt säga att det var väldigt skönt att landa i sängen efter en lång inspirerande dag på Göteborg horse show. Sett otroligt duktiga hästar och ryttare och har även fått med mig en hel del saker hem. Två möten är avklarade och ett utav dom gick väldigt bra, taggad!!
En nöjd och glad Line full utav inspiration. Det blir inte sämre i morgon då det händer en nästan ännu roligare sak, ÄNTLIGEN✨

Likes

Comments

Det är redan fredag, jisses vad denna veckan har gått fort! Men det har helt klart vart en välbehövlig vecka för mig med endast hästar och stall, och i den riktningen kommer jag att fortsätta veckan ut.
Idag väntar tre stall och tre hästar på att bli motionerade. Chesney ska komma ut i skogen, förmodligen en lite kortare tur idag då jag tror att de är lite trötta efter gårdagens halvgalna uteritt hehe.
P ska trimmas i ridhuset och Allan ska bara få jogga ur sig lite träningsverk efter gårdagens magiska pass.


Likes

Comments

Galet glad

Idag är jag på riktigt världens lyckligaste människa. Under dagens träning var han en DRÖM att rida. Väldigt pigg och glad men så himla cool redan från start. Jag kunde hoppa upp utan hjälp utav väggen som tidigare tagit ungefär 15 minuter innan han stått stilla, idag gick det på 2 sekunder.
Han var stadig i kroppen och fin i formen, samlade sig bra och var sjukt lydig. Vi travade över travbommar helt själva utan att Mathilda sprang före som en idiot, haha.
Till det bästa utav allt, VI "HOPPADE" TILLSAMMANS FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!! Första språnget under ryttare, vilken känsla alltså. Trots att det bara var 30 cm så är jag så galet glad, trodde aldrig att det skulle vara så kul att hoppa 30 cm.

Detta är början på något riktigt riktigt bra😍

Likes

Comments

Göteborg horse show

Som jag nämnde lite för någon dag sedan så ska jag ner till Göteborg på lördag, det vi alla hästnördar väntat på hela vintern och äntligen är det snart dags. Inköps-listan är något extra lång detta året då Allan behöver en hel del nya saker. Jag klagar absolut inte då shoppa är bland det bästa som finns, men det gör dock plånboken hehe.
Vi har biljetter till showen på förmiddagen och resten utav dagen är det mässan som gäller för hela slanten. Jag har även några möten med olika företag som jag ska på vilket är grymt roligt!

Ses vi där?

Likes

Comments