Future star

Jag ber om ursäkt för urkass uppdatering här från min sida. Den senaste tiden har vart jobbig med mycket plugg och annat som har hänt vilket tyvärr gör så att jag får lägga bloggen åt sidan för att orka med allt.

Hoppträningen igår, ni har ju sett videon redan så what to say? Han är ju bara för grym! Till en början var han extremt taggad då han haft en veckas vila. Mycket häst och han är svår redan när han är lugn så jag får ju lite att rida och när det blir så mycket häst får jag inte till någon bra ridning alls då jag inte får tillbaka honom.
Men han lugnade sig en bit in i träningen och jävlar vilka språng han gör när jag får till rätt ridning. Han hoppade studs och serie för första gången som ingenting. Grind och plank utan problem. I slutet tog vi även några språng på 90 cm, första gången han fick lyfta lite under ryttare vilket han gjorde super. Denna hästen är något alldeles speciellt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Resultatet efter 3 timmar i frisörstolen. Bort med det slitna och i med kalla blonda slingor, superskönt med lite uppfräschning nu till sommaren. Den gamla ombrén sitter fortfarande i lite i längderna men de matchade ändå slingorna ganska bra, eller vad tycker ni? <3

Likes

Comments

Klockan ringde 6.30 imorse då 8 timmars jobb väntade, det är dock inget att klaga på när man jobbar i ett stall. Från 8.00 till 15.00 har jag fodrat, släppt ut, mockat, trimmat ponnysar, you name it. Därefter åkte jag till Allan som idag fick jogga ur sig lite på linan. Han var allt trött idag lilla bebisen, det var mycket för honom att ta in igår men han gjorde det så himla bra. Nu väntar en veckas välförtjänt vila för min prins så att han får vila både kropp och huvud ordentligt.
Stallet fixades i vanlig ordning och massa massa mys med Brallis, den hästen är något alldeles speciellt <3

Likes

Comments

Jag tror inte att ni fattar min lycka! Idag var jag och Allan iväg på P&J, Allans livs första start. Fr det första var han väldigt cool redan när vi kom dit. SÅ mycket nya intryck med massa hästar, hinder och publik. En helt ny miljö som han inte är van vid. Han hade fullt fokus på mig och gjorde verkligen sitt bästa. I första klassen var det lite läskigt och han kollade på några hinder. Men vi tog oss runt hela banan med endast 4 fel då vi fick ett nedslag på sista hindret. I andra klassen fick vi ett mycket bättre flyt då han visste vad han skulle göra och hade en sjukt bra känsla. Dock 2 nedslag som jag tar på mig. Men jag är sååå sjukt nöjd verkligen. Det gick högt över förväntan och jag är så stolt över min bebis!!!

Likes

Comments