View tracker

I måndags fick ridsporten ett kvitto på allt hårt jobb, i måndags var det ridsportens tur att synas då Peder och All in tog hem Jerringpriset! Äntligen är det vår tur att synas och det är vi så jäkla värda rent ut sagt. Vi lägger så mycket tid och pengar på denna sport, sporten är vår pension.
Alltid är det fotboll och bandy som det skrivs om överallt, det är de som hyllas och de som syns. Men nu var det äntligen ridsportens tur att stå i centrum och visa hur grymma vi är.
Glöm inte att allt hårt slit lönar sig, detta var ridporten så värd. Kungen av dom alla, Peder.

Likes

Comments

Som ni nog såg på bilderna jag la upp igår så hade jag en otroligt mysigt kväll med några utav de bästa jag vet. En riktigt myskväll med gott snacks, film och sen kväll med mycket prat och skratt.
Vi hade nämligen hemstudiedag idag så vi passade på att lyxa till det lite extra. Vi inledde dagen med en riktigt god bruch innan vi fick gjort lite plugg och tog en promenad i skogen. Haft en så himla mysig dag verkligen, såhär borde det verkligen vara oftare. Otroligt bra start på veckan i alla fall!
Båda hästarna fick en välförtjänt vila idag. Alice pysslade om Chesney och Matilda fixade åt Aerland. Så jag har haft ledigt från stallet idag, hur ofta händer det lixom?

Resten av kvällen består endast utav plugg, men jag hoppas i alla fall att resten utav veckan blir lika bra som den har börjat!

Likes

Comments

Kass uppdatering i helgen, I know. Sorry för det men jag kände verkligen att jag behövde lite semester över helgen. Det har vart så mycket jobb det sista, ni ser bara inläggen jag skriver men det är så mycket jobb utöver det. Inläggen är bara en liten del utöver allt som behöver göras, och utöver det har jag även skolan och hästarna. Det blev för mycket helt enkelt så jag valde att pausa jobbandet över helgen.
Jag har i alla fall haft en bra helg, och det har inte blivit mycket till vila bara för att jag la jobb åt sidan. Men jag har haft väldigt roligt i helgen och det behövdes.

Idag har det mest vart stall på schemat. Jag började dagen med att bygga bana och hjälpte Alice att hoppa Chesney för första gången. Jag satte upp en liten rolig bana inför lördagens p&j dom ska vara med på. Chesney var väldigt pigg och glad, andra tillfället hon hoppade efter sin hoppvila så det vart en glad och livlig ponny men hon hoppade super! Jag har faktiskt aldrig sett någon annan hoppa chesney, förutom Mira som testat ett litet skutt någon gång. Men aldrig på riktigt lixom, så det var väldigt roligt att se. Jag tycker att Alice hittade knapparna fort och red henne väldigt bra, så roligt att se.
Ska bli otroligt roligt att se lördagens p&j. Alice och Hanna ska hoppa varsin liten klass på Chesney. Bara så att hon får komma ut och ha lite kul & visa upp sig igen, vilket hon älskar!

Jag och Matilda gick på långpromenad med Aerland och Tinto idag. Vi gick bort till Mathilda Perssons ridhus och lekte lite med hästarna vilket dom tyckte var skitkul haha. La fram lite bommar och lekte med vattenringar, det gick otroligt bra måste jag säga.
Vi gick hela tiden bredvid en trafikerad väg och tro det eller ej men Aerland var betydligt mycket lugnare och snällare än Tinto som snart är 19 år, hehe vart är logiken?

Likes

Comments

Fredag den trettonde har vart en otroligt bra dag, en riktigt grym dag faktiskt.
Skolan har flutit på bra, kanske för att vi endast haft praktiska lektioner vilket jag tycker är så mycket roligare än att bara sitta stilla hela tiden. Fick även sluta lite tidigare så jag hann med en tidigare buss och fick mer tid i stallet, glad Line.
Barbacka stod på schemat idag, det var ett tag sedan och balansen behöver tränas upp efter skadan. Balans fick jag verkligen träna då Chesney var väldigt pigg och studsade fram när vi skrittade fram ute. Sedan gick vi till paddocken så att hon fick travjobba lite också, efter jobb med bakbenen blev hon otroligt fin! Ni vet den känslan när man inte vill sluta rida, exakt den känslan hade jag idag.

Kvällen har spenderats med familjemys, kinamat och sedan mys i soffan framför fångarna på fortet. Det tycker jag att jag var värld efter första veckan i skolan. Jag undrar dock hur resten av terminen kommer att gå när jag är helt utslagen efter första veckan.
Jaja, helgen har börjat. Gör den till den bästa <3

Likes

Comments