Igår köpte jag och Jesper med oss middag sedan begav vi oss ut på klipporna i Tyresö. Något dopp blev det däremot inte för min del, har blivit en badkruka på senare dar. Jag håller mig till mitt kära badkar, det duger gott och väl. Men mysigt var det i alla fall, har aldrig varit där ute förut. Nu sitter jag här i skräddarställning på golvet i köket och funderar på om jag bara ska ligga i sängen hela dagen lång eller om jag ska orka mig ut på en promenad kring tantolunden, det återstår att se!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är så lycklig över att det fortfarande är sommarvärme här. Det innebär nämligen att man kan äta frukost ute på balkongen, vilket var precis det jag och Max gjorde imorse. Har lite panik inför vintern faktiskt, vad gör man ens i Stockholm på vintern? För i princip det enda jag har gjort under mina månader här nere är ju att sitta på uteserveringar eller gå promenader runt om i staden. Får ta och hitta nya favoritsysslor!

Likes

Comments

Har ju haft fullt upp här i Stockholm så har knappt hunnit med något annat än att lära känna min nya hemstad. Men en resa till Barcelona fick jag och Clara allt till i början av augusti, hon har ju faktiskt bott där tidigare. Så det var kul att få se vad hon gjorde, vilka hon umgicks med, vilka ställen hon hängde på och allt sådant under de halvår som jag missat av hennes liv. Vi levde i alla fall livet, åt jättegod mat, solade, badade och partajade. Tycker om Barcelona, sådan fin stad!


Likes

Comments

Nu börjar jag helt enkelt från där jag senast slutade, i juli. Brukar försöka hinna med att träffa min norska släkt minst en gång per år, det är ju lite krångligt det där när man bor så långt ifrån varandra. Dock tar tåget ifrån Stockholm till Kongsvinger inte mer än fem timmar, så det är ju rätt så smidigt faktiskt. Var i alla fall hur kul som helst att träffa alla igen. Spenderade ungefär alla mina dagar där ute på vattnet, har ju alltid haft en grej för vatten. När jag var liten trodde jag till och med att jag var en sjöjungfru som föddes i en människokropp, vilda fantasier.


Likes

Comments

Nu har bestemor som är min trognaste bloggläsare tjatat och tjatat om att jag ska börja blogga igen. Hon har nämligen gått in på min blogg varje dag för att läsa samma blogginlägg om och om igen i snart två månader, så kan det ju inte fortsätta. Så nu tänkte jag helt enkelt börja uppdatera igen, åtminstone när jag känner för det. Så nu tänkte jag ta och blogga ikapp litegrann, om jag nu kommer ihåg hur man gör!


Likes

Comments

Beidan tog med mig och Love till kanske den finaste platsen i hela Stockholm, skinnarviksberget. Förstår inte hur jag kan ha missat denna plats. Vi satt där på klipporna ett bra tag och bara blickade ut över staden. Slutar verkligen aldrig förvånas över hur fint Stockholm är, wow. Synd bara att det aldrig går att fånga på bild. Ska ta med mig min riktiga kamera och fota i dagsljus där!

Likes

Comments

Beidan har jobbat natt hela veckan, så jag har vänt på dygnet tillsammans med henne. Har därför varit vaken hela nätterna och sovit hela dagarna. Tony fick liv i oss vid fyra-tiden, och drog med oss till Liljeholmskajen för att bada. Vattnet var dock för kallt för att jag skulle våga mig i. Men jag nöjde mig med att titta på! Nu har jag packat resväskan och dragit till Norge över ett par dagar. Saknar dock redan Stockholm lite måste jag erkänna.

Likes

Comments

Vi har inte lyckats fixa internet i våran lägenhet än, så det får bli lite sporadiska livsuppdateringar då och då så länge. Igår kväll tog jag och Max en promenad runt hela Stockholm kändes det som. I flera timmar gick vi, tog en paus och drack öl, för att sedan fortsätta. Tillslut blev klockan tre på natten så nattbussen hem var det enda alternativet. Men det gick ju bra det med! Så nu har jag betydligt mer koll på Stockholms alla gator.

Likes

Comments

Mammsen har tjatat på mig att jag ska sluta äta hamburgare varje gång jag äter ute, så jag gör mitt bästa. Så mycket mysigare att äta middag hemma ju, men det är inte lika roligt att laga maten och definitivt inte att diska. Jag och Jesper gjorde i alla fall hemlagade köttbullar, mos och gräddsås, det lyckades vi bra med. Också har Thea varit snäll och bjudit på tacos! Sen har jag verkligen kämpat hårt med det här att lära mig äta sushi. På min lediga dag så satt jag mig på ett sushiställe alldeles ensam och försökte verkligen njuta av det, gick sådär, men det går framåt!

Likes

Comments

I lördags så tog jag igen för att jag låg sjuk hela midsommar. Inträdet till alla klubbar här är så sjukt dyrt, så för att det ska vara värt det måste man maximera kvällen. Det lyckades vi bra med. Härjade runt på patricias till stängning och drog vidare på party ute i Bromma till klockan 12 dagen efter. På riktigt en av de roligaste kvällarna i mitt liv, är fylld av energi nu och på SÅ bra humör!

Likes

Comments