Ja som rubriken lyder så känner jag att det är dax att börja blogga igen. Det pendlar väldigt fram och tillbaka det här med bloggandet, som ni kanske märker. Men under tiden jag inte uppdaterat här så har kameraalbumet växt och växt, så nu känner jag att det är hög tid för att dela med mig av allt jag gjort sen sist. Så vi börjar helt enkelt sen det förra inlägget!

Sista perioden i Norge var tuff, alla dagar såg i princip likadana ut och jag hade sån enorm hemlängtan. Så när Iddes föräldrar äntligen kom och hämtade oss så brast jag ut i gråt och fick verkligen inte stopp på tårarna. Har nog i princip aldrig varit så lycklig som jag var när jag kom hem till Östersund. Men nu i efterhand ångrar jag inte en sekund att jag åkte dit, jag har nog aldrig lärt mig så mycket under en så kort period. Jag lyckades nog förändra hela min syn på livet där mitt uppe i fjällen.


Bilder ifrån vårt sista jobbpass i baren, ifrån sista morgonen på balkongen och avskedsfikat som vi bakade och bjöd på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tröttnar verkligen aldrig på naturen här, blir lika fascinerad varje gång vi beger oss ut på tur. Dock verkar det som att dem gett upp hoppet om snön nu och därmed har dem slutat pista upp längdskidspår. Men det gör inget för vår del, offpist har ju blivit vår nya grej nu! Våren har äntligen börjat komma dessutom, titta bara så fint.


Likes

Comments

Senaste veckan har jag varit på bristningsgränsen för att jag är så less på Röldal. Så igår tog vi bilen till Amanda shoppinggalleria bara för att få göra något annat en dag. Vi testade massvis av kläder och åt en massa mat, så nu har jag fyllt på med lite ny energi! Bara det här med att få klä sig i något annat än underställ och sminka sig, samt röra sig kring människor för en gångs skull, det gör ganska mycket!


Likes

Comments

Äkta lycka när man vaknar upp till solstrålar på vår första och enda lediga dag på evigheter! Vi skyndade oss på med skidorna och tog liften till toppen av fjället, sedan åkte vi ut över fjälltopparna och njöt av utsikten och vädret. Det är alltid lika spännande att se vad som väntar efter nästa topp. Har dessutom fått mig en riktig glasögonbränna, så nu känner jag mig som en äkta säsongare!


Likes

Comments

I skrivande stund står jag i baren och väntar på att folk ska glida in på klubben. Har dock väntat i tre timmar nu utan resultat, börjar nästan ge upp hoppet. Så här står jag och sippar på min cola och utbyter himlande blickar med DJ:n som står mitt emot mig och spelar för ett tomt dansgolv! Han kom just fram och sa att detta definitivt var sista gången han spelade här och jag bjöd på en öl för att få han på bättre humör. Jag klagar dock inte, att få betalt för att stå här och lyssna på musik har jag absolut inget emot. Har sysselsatt mig med att ta selfies i omklädningsrummet och fota lokalen, den är ju rätt så mysig faktiskt!

Likes

Comments

Det här med att åka slalom nerför är inte riktigt min grej, är nämligen rädd för höga farter. Så igår efter jobbet tog vi på oss skidorna och åkte uppför slalombackarna istället, och vidare genom fjällen. Vi hann precis hem innan det blev mörkt! Är så glad över att man äntligen kan hitta på saker efter jobbet nu när det börjar bli ljusare på eftermiddagarna, så om vädret tillåter blir det ännu en tur idag.


Likes

Comments

Pappa ljusade upp denna gråa dag med ett förslag om att åka utomlands så fort jag jobbat klart här. Kan inte tänka mig något bättre än lite sol och värme nu efter flera månader av snö och kyla. Just nu har vi tre olika alternativ: Bali, Mexico eller Vietnam. Nya länder är ju alltid kul, men samtidigt så är Mexico mitt absoluta favoritland all time. Nu har jag minsann något att klura på medan jag sitter här i liften!


Likes

Comments

Igår festade vi till det med rom och cola samt en omgång yatzy för omväxlingens skull, annars blir det väldigt mycket kortspel här för att fördriva tiden haha. Vi hann med en sväng på afterskiin också och gjorde Jörgen sällskap i baren ett par timmar innan läggdags. Vi började nämligen en timme tidigare imorse för att skotta bort all snö som kommit under natten, men lite morgonträning är ju aldrig fel speciellt inte när solen skiner!


Likes

Comments

Lappsjukan har slagit in och tagit över våra liv. Men det är tur att vi har varandra, som Idde sa till mig imorse. Efter lite feel good musik så har jag även fått in fredagsfeelingen. För fredagar här innebär MÄNNISKOR, alla tesslor börjar glida in på parkeringarna vid stugorna (alla i Norge kör tessla) och för första gången på hela veckan så kommer folk och köper liftkort av mig här på skiduthyrningen. Enligt väderprognosen är även detta sista dagen av snökaos, längtar så tills våren tar sig innanför tunnlarna. Titta bara på skillnaden. Första bilderna är alltså innanför tunneln, Idde fick posera bredvid snökanten för att man ska se hur mycket snö det faktiskt är. Och andra bilden är då direkt efter att man kommit ut ifrån tunneln. Att det kan vara en sån stor skillnad på bara fem kilometer!Likes

Comments

Igår var anläggningen återigen stängd pågrund av snökaos. Så efter det jobbigaste gympasset någonsin och lite frukost så begav vi oss till Odda. Vi hann dock inte så långt innan vi blev stoppade på vägen, haha alltså titta på Idde, hon ser verkligen livrädd ut. Dem ville dock bara titta på körkortet och registreringsbeviset eftersom vi numera glider runt i skidcentrets firmabil, så vi klarade oss. Men man blir alltid lika nervös över sånt där!


Likes

Comments