Beidan tog med mig och Love till kanske den finaste platsen i hela Stockholm, skinnarviksberget. Förstår inte hur jag kan ha missat denna plats. Vi satt där på klipporna ett bra tag och bara blickade ut över staden. Slutar verkligen aldrig förvånas över hur fint Stockholm är, wow. Synd bara att det aldrig går att fånga på bild. Ska ta med mig min riktiga kamera och fota i dagsljus där!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Beidan har jobbat natt hela veckan, så jag har vänt på dygnet tillsammans med henne. Har därför varit vaken hela nätterna och sovit hela dagarna. Tony fick liv i oss vid fyra-tiden, och drog med oss till Liljeholmskajen för att bada. Vattnet var dock för kallt för att jag skulle våga mig i. Men jag nöjde mig med att titta på! Nu har jag packat resväskan och dragit till Norge över ett par dagar. Saknar dock redan Stockholm lite måste jag erkänna.

Likes

Comments

Vi har inte lyckats fixa internet i våran lägenhet än, så det får bli lite sporadiska livsuppdateringar då och då så länge. Igår kväll tog jag och Max en promenad runt hela Stockholm kändes det som. I flera timmar gick vi, tog en paus och drack öl, för att sedan fortsätta. Tillslut blev klockan tre på natten så nattbussen hem var det enda alternativet. Men det gick ju bra det med! Så nu har jag betydligt mer koll på Stockholms alla gator.

Likes

Comments

Mammsen har tjatat på mig att jag ska sluta äta hamburgare varje gång jag äter ute, så jag gör mitt bästa. Så mycket mysigare att äta middag hemma ju, men det är inte lika roligt att laga maten och definitivt inte att diska. Jag och Jesper gjorde i alla fall hemlagade köttbullar, mos och gräddsås, det lyckades vi bra med. Också har Thea varit snäll och bjudit på tacos! Sen har jag verkligen kämpat hårt med det här att lära mig äta sushi. På min lediga dag så satt jag mig på ett sushiställe alldeles ensam och försökte verkligen njuta av det, gick sådär, men det går framåt!

Likes

Comments

I lördags så tog jag igen för att jag låg sjuk hela midsommar. Inträdet till alla klubbar här är så sjukt dyrt, så för att det ska vara värt det måste man maximera kvällen. Det lyckades vi bra med. Härjade runt på patricias till stängning och drog vidare på party ute i Bromma till klockan 12 dagen efter. På riktigt en av de roligaste kvällarna i mitt liv, är fylld av energi nu och på SÅ bra humör!

Likes

Comments

Finns så mycket parker att hänga i här i Stockholm, det tycker jag om. Häromdagen ryckte Anneli upp mig ur sängen tidigt för att sedan gå och köpa pizza och sätta oss i humlegården. Lyckades somna en stund på gräset i skuggan innan vi sedan mötte upp Alex och Beidan. Jag är så överlycklig över att det är sommar!

Likes

Comments

Här på bilderna nedanför kan ni se hur jag spenderade min midsommar. I ett badkar med massa popcorn och godis. Mitt immunförsvar är sämst i hela världen, och självklart var jag även sjuk på midsommar. Men mig går det ingen nöd på, till skillnad från de flesta andra så är jag pigg och glad idag!

Likes

Comments

Mina kära sambos har lämnat mig ensam utan hemnycklar denna helg. Så har inte kommit in i lägenheten sen i fredags, har därför varit på äventyr hela helgen lång. Haft samma klänning på mig fyra dagar i rad nu, men vad gör väl det. Jag och Anneli satt på en parkbänk klockan fem på morgonen och funderade på vart vi skulle ta vägen. Tillslut kom jag på den briljanta idén att åka till Jesper, där kurade vi ner oss i soffan och sov hela söndagen lång. Mitt andra hem nu för tiden, bästa någonsin att han alltid ställer upp med sovplats!

Likes

Comments

I helgen har ingen mindre än Clara Jansson i egen hög person varit här och hälsat på. Det firades med vin och sushi. Har ett mål under denna sommar, och det är att lära mig äta sushi. Det går faktiskt framåt, inte så pjåkigt trots allt. Dock var hon enbart här på en snabbvisit över helgen, men förhoppningsvis dröjer det inte allt för lång tid innan vi ses igen!

Likes

Comments

Att äta mat ute i sin ensamhet är så underskattat. Det är så mysigt att bara sitta och kolla på folk, sätta i hörlurarna och lyssna på musik, eller vad man nu vill göra. Samtidigt som att man får maten serverad! Om sju timmar är det helg. Äntligen! Häromdagen tog jag med Oliver för att titta på clownen Manne, att han ens lever fortfarande hade jag ingen aning om. Idag ska vi till fjärilshuset och kika på alla fjärilar, sommarlov är ju kul.

Likes

Comments