Förra veckan var jag så social att min kropp i lördags skrek efter vila. Människor suger energin ur mig. M å s t e få vara ensam en dag eller två innan jag kan socialisera mig igen.

Men mina vänner är verkligen så fina och bra på alla möjliga sätt! Har börjat inse det mer och mer. Är så glad för allesammans!

Jaha, nu då. Känner att jag inte har skrivarfeeling, alls. Tänker kanske att jag kan göra som vanligt: bildbomba. Gillar det. Det är snabbt och enkelt! Men har blivit så dålig på att faktiskt fota när jag gör nåt (om man jämför med hur jag brukade vara)

Så här kommer: Antagligen ganska oredigerade bilder och selfies (!) Dessa får representera två spelkvällar från de senaste två veckorna.

Nossan ljusfestival med smak av Linda Bentzing och ligga-på-en-filt-och-titta-på-stjärnorna-avsluning. Precis som i en film.

Här är jag lol

En fredag med fika på Kärrstegens Gård och matlagning.

Svampplock i en skog någonstans.

En annan helg när jag mådde sådär men tvingade ut mig själv till stan och träffade vänner och hade kul. Sånt är kul. Det är kul när det blir kul och man inte förväntar sig kul.

​Ja, det var väl typ det i bildväg. Har gjort lite mer påhitt dock!

Typ kollat klart Vänner. Stor katastrof och sorg. Efter det har jag börjar läsa mer bok. Det är i och för sig himla bra med tanke på mitt mål är att läsa tjugo böcker i år. 

Skaffat Tinder. Och där sätter vi punkt.

Delat flera års må-dåligt-känslor-osv med dagiskompis i en bil. Halv tre på natten. Det kändes så, nedrans, bra!

Så, uppdatering klar. Nu kan jag gå och bajsa. Hejdå <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sias musikvideor med Maddie Ziegler är verkligen så nedrans bra! Vet inte huuur många gånger jag sett dem. Om och om och om igen...

Just den här är en tribute till det som hände i nattklubben i Orlando!!

Likes

Comments

Sitter och stinker svett på altanen i shorts och linne och lyssnar på Fleetwood Mac- Dreams och undrar var fasen höstkylan är. Löven har åtminstone börjar falla och skifta färg, så det är väl bra.

Det känns som att det har hänt så mycket men ändå så lite sen sist jag skrev här. Har börjat ta antidepressiva mot ångest (därmed jag svettas som en gris). Det hela började väl helt enkelt med att jag en dag mådde så himla konstigt. Var yr, mådde illa, hade kväljningskänslor, svettades, kändes som att hjärnan var utanför min kropp och mitt hjärta slog snabbare än vanligt. Skitobehagligt var det och det håll på i någon timma. Kväljningskänslorna satt kvar några dagar och när Sarah tog med mig till Göteborg hade jag sån himla ångest för att något dåligt skulle hända mig (att jag skulle spy pga kväljningar). Låste in mig på toaletten flera gånger och lugnade ner mig, andades och försökte övertyga mig själv om att allt var lugnt. Det blev till att gå till vårdcentralen dagen efter och göra något åt problemet. Så läkaren sa ja, det låter som ångest det här och skrev ut recept och satte mig i väntelista till kbt.

Dessvärre stoppar den här ångesten mig från att resa för tillfället. Hade verkligen hoppas att den inte skulle göra det för älskar att resa. Det är bara det att jag nu också börjat tänka så mycket mer på vad som skulle kunna hända i flygplanet, i tåget, i restaurangen osv. Dumma agorafobi. Blev varken Amsterdam eller Paris.

Känner bara att detta året är mitt värsta hittills (förlåt, låter så neggo men ah). Var så mycket gladare förra året än vad jag är nu men jaja vad är väl livet utan lite depp. Ska nog snart ta tag i att söka lite jobb igen också, och anmäla mig till stresshanteringsyoga på Medborgarskolan!

USCH vad negativt det blev! Har haft jättebra dagar också, får inte glömma det! Till exempel kvällen när Sarahs mamma gifte sig och jag och Emma joinade efterpartyt på Swania. Fuldansade, skrattade och hade en sån där extremt sällsynt extrovert (iaf extrovertare än vanligt) dag på nåt sätt. Å, hade så kul.

Likes

Comments

dricka chailatte

smaka på ichoc-choklad

fota hösten med systemkameran

åka till kärrstegens gård

ha spelkväll

läsa minst fem böcker

anmäla mig till stresshanteringsyoga

ha filmkväll

låna bok på biblioteket

gå på bio

söka jobb

bada i badkaret

baka pumpakakor

anordna thanksgiving med kamrater

kratta löv

ta en långpromenad

plugga franska

spara pengar

spela tennis

göra en film

träna

gå på frågetävling på pitchers

spela mario kart

rensa skor och ytterkläder jag ej använder

prova nya recept

måla

köpa doftljus

köpa solrosor

boka massage

tända ljus

se minst tre klassiska filmer

titta på stjärnorna

äta höstäpplen

Likes

Comments

Vad jag faktiskt gjorde:

åt papaya

tränade

såg "livet efter dig"

läste minst fyra böcker

sparade pengar

hade spelkväll

klådde mor i poker

vloggade

gjorde nya smoothies

spelade tennis

picknickade

rensade saker jag ej använder

fotade med systemkameran

gjorde en blombukett

bakade

provade nya recept

tog kvällsdopp

tog en tur i bananbåten

kollade second hand i göteborg

tog en längre cykeltur

tände ljus

åt på subway

var på stranden

rensade i garderoben

målade i mindfulness-boken

Vad jag inte lyckades göra:

tälta

åka till smögen

äta churros

förbruka min vinflaska (lol)

ha poolparty

måla

Likes

Comments

Jag tycker ju om kläder väldigt mycket och är helt frälst i att fynda fina (ibland lite tokiga) kläder på second hand. Det är kul, billigt och miljövänligt. Bättre kan det inte bli! Tror jag betalde 265kr för dessa 6 plagg. Hösten får gärna komma :)

Likes

Comments

Det var himla längesedan jag skrev något här men tänker att jag snart kan skriva ihop ett inlägg om hur min sommar varit och vad jag har för planer i höst och allt sånt där. Tills dess får dessa bilder ge någon slags förklaring på vad jag har haft för mig.

Likes

Comments

Från gårdagen då ett kvällsdopp blev planen och vi badade och blev fotade till att se ut som fåglar flytandes på sjön. Efter stranden blev det spontant kvällsfika hos mig och efter det somnade jag och blev väckt mitt i en underbar dröm och nu är jag och mor påväg upp till stugan igen.

PS. Detta inlägget var egentligen menat att gå upp för några dagar sedan!

Likes

Comments