Header

Parfume er noget jeg til tider bruger en del penge på, og jeg vil derfor komme med et par gode råd til hvordan du får mest muligt ud af din parfume og får duften til at holde længere. Først og fremmest gælder det om at spraye din parfume på de steder hvor kroppen afgiver varme og hvor der er en god blodcirkulation. Det får duften til at blive mere intense og sprede sig bedre på kroppen og dermed holde hele dagen. De bedste områder er: Håndleddene, indersiden af albuerne, nakken, Under øreflipperne – (ikke bagved), nederst på halsen og brystpartiet.

Udover det er den en god ide at holde en afstand på ca. 20 cm til din hud når du sprayer med parfumen, så spreder duften sig over et større område og holder meget længere, end hvis du kun har en intens mængde parfume på et meget lille hudområde. En vigtig ting som jeg har lært inden for den seneste tid: lad vær med at gnide håndleddene sammen hvis du har sprayet din parfume på der, da det forhindrer duften i at arbejde sig ind i huden. Hvem har ikke gjort det masser af gange fordi de (inkl. mig selv) troede at det gav en bedre virkning eller fordi de har set deres mor gøre det op til flere gange.

Likes

Comments

Det har jeg! Der er ikke noget at gøre, det kommer hver eneste vinter, sådan er det. Koldt vejr udenfor og et tørt indeklima.. Og har du ikke en læbepomade i nærheden, må du for guds skyld ikke fugte læberne ved at slikke på dem. Spyt udtørrer nemlig læberne så det bliver en bjørnetjeneste, ligeså snart læberne er tørre igen, er det forfra.. Det har læberne altså ikke godt af. Har lige for tiden en absolut favorit til smøre og pleje min læber, nemlig Labello. Denne er med peach mmh mums, så dufter den også fantastisk 😉

Likes

Comments

Hej med jer. Så "lakker" februar mod enden og derfor skal i se månedens negle favoritter. Pink og lyserøde shades har været meget fremme denne måned, det er de farver jeg har lavet allermest. Udover det har jeg lavet lidt lyse farver. Forår og sommer kom glad, vi længtes!! Hvilke er din favorit?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Der er ikke blevet ændret meget ved mine hårrutiner det sidste halve år, men der er dog blevet tilføjet lidt nye pleje-og styling produkter det seneste halve år. Som allerede fortalt op til flere gange er jeg jo simpelthen mega fan af min tør shampoo fra Kevin Murphy, og det er uden tvivl det mest plejende hårprodukt, jeg nogensinde har haft fingrene i. Den er virkelig god hvis man har tendens til hurtigt at få fedtet hår. Tør shampoo en af de lidt dyrere sprays og ligger til en pris på 198,- (den kan findes her ) men har man råd, så bør man og ellers kan jeg anbefale den "billige model" Batiste (XL) som kan købes her til en pris på 39,-.

Det andet hårprodukt, jeg har investeret i, er moroccanoil hår spray. Jeg havde læst og hørt en masse godt om denne spray og besluttede mig til sidst for, at nu skulle jeg prøve vidunderet. Og ja, den er sgu god! Jeg er simpelthen blevet rigtig glad for den. Helt kort fortalt er det en hår spray som for mit vedkommende er "extra strong", hvilket er nødvendigt for at mit hår kan holde en hel dag/aften. Det er så super Langt, tykt og glat og selv bare ved krøller fra et krøllejern er det nødvendigt med hår spray ellers glider krøllerne simpelthen ud efter ingen tid. Hårsprayen er virkelig god, hvis man har lidt glat hår ligesom jeg, og eller bruger jeg den også inden, jeg sætter mine eventuelle fletnings frisurer, for at give lidt fylde til opsætningen. Så ja, et lidt vanedannende produkt, når man først er begyndt at bruge det. Maroccanoil produktet kan købes hos udvalgte frisører eller lige her.

Likes

Comments

Cnd's nye sommer kollektion RHYTHM & HEAT er for lækker og den ankommer i salonen sidst i marts! Jeg glæder mig vildt til den ankommer, den lysegrønne og den petroliums blå med glimmer er mine favoritter. Hvilken er jeres??

Likes

Comments

PINK - Foråret nærmer sig med små skridt, og min hylde herhjemme er vidst også klar til at vi snart får lidt forår. Det er nemlig lige gået op for mig, at de fleste af mine dagligdags produkter for tiden nuancerer i den lyserøde/pinke farveskala. Det skulle næsten foreviges med et billede, for flot og frisk ser det ud. Jeg kan godt lide at variere lidt når det gælder brug af parfume eller fx. shampoo. Jeg dur ikke til at bruge det samme produkt hver dag. Der må gerne komme lidt variation, så det ikke bliver så kedeligt. Mine lyseøde favoritter for tiden er: Min blush, som snart er færdig brugt 😁 og min Marc Jacobs lotion 😊

Likes

Comments

Hej med jer. Så sad jeg her igen. I frisørstolen. Det er faktisk ikke så længe siden, at jeg sidst var afsted. Selvfølgelig er jeg super glad og det føles super at være lidt lys igen, nu hvor foråret og de lysere er på vej. Lene er som altid så god, og det føles så godt at vide, at man altid er i sikre hænder. Hvis du har lyst til at se hvor dygtige de er hos os i Klippecafeen kan i se deres/vores facebook her og der hjemmeside her . Det ikke den vilde forandring jeg er gået igennem det er blot nogle lysere striber og en mørkere bund som giver en super fed kontrast ✂

Likes

Comments

Der er blevet efterspurgte efter hvilken håndcreme jeg synes er bedst, og heldigvis har jeg nogle super gode håndcremer som jeg selvfølgelig gerne vil præsentere jer for. Jeg har aldrig rigtig været god til at have creme på, jeg har altiid synes det var alt for fedtet og har aldrig haft voldsomt tør hud så det har ikke været et behov. Men når det så er sagt, har sensetion cremerne til gengæld også været en af de bedste cremer, jeg længe har haft fingrene i.

Med disse cremer har jeg faktisk slet ikke haft tørre hænder, selvom vintervejret ofte giver ret tørre hænder. Den er ikke vildt fedtet, den dufter rigtig godt så koster den kun 139,- for 245 ml. Det er helt sikkert, at vi alle har forskellige behov og smag, når det kommer til håndcreme, og hvad der er et mirakelmiddel for én fungerer måske ikke for en anden. Men nu har jeg endelig fundet en håndcreme, som opfylder mine behov når det kommer til både effekt, duft, konsistens og pris. Og lige nu har den en fast plads på toilethylden, på natbordet og i håndtasken, og det kan den godt vænne sig til. Også fås den i et hav af forskellige dufte, så mon ikke der også er en til din smag!

Likes

Comments

Hvorfor er det så fedt med eyelash extensions? - Med eyelash extensions opnår du et naturligt look, og dette betyder at du hver morgen kan vågne op med drømme-vipper, der ikke kræver mascara. Dette vil spare dig for meget tid og du vil opleve et generelt smukkere og mere fremtræden øjeparti, med lige det extra. Det øvre øjenlåg har gennemsnitlig mellem 90 og 120 vipper og ved at få sat en vippe på, vil du derved opnå meget mere fylde end dine nuværende vipper. Der udover kan du med lash extensions også få længere vipper end dine egne da der kan vælges få millimeter længere, om gør en kæmpe forskel. Har du prøvet lash exstensions og hvad synes du om det? eller har du aldrig prøvet det men måske overvejet det? 😊

Likes

Comments

Contains affiliate links

Generelt er jeg lidt kritisk omkring kosttilskud og “helsemedicin”. Med en sund kost og et aktivt liv mener jeg ikke, at sådan nogle ting burde være nødvendigt, men jeg er dog åben overfor, at det kan have en positiv effekt. Til gengæld er jeg ret sikker på at Echinaforce dråber virker. Echinaforce et produkt af naturlige ingredienser og det jo altid rart at beskytte sig mod kemi og andre ikke naturlige ting som fx næsespray (som ellers er fantastisk men..) som jeg har hørt skulle være ret usundt.

Likes

Comments