Header

April "lakker" med enden og vi skal snart sige hej til maj måned og jeg glæder mig!

Negle favoritterne i april måned består af forårs pasteller og sprudlened sommer farver, vi vil for alvor gerne have sommer nu. Den nye sommer kollektion fra CND er kommer i spil, der er brugt både de orange og de grønne farver. Pastellerene og de mere naturlige farver er også det som kendetegner forår og vi hungre efter varmere tider og nyder at blomsterne er ved at springe ud. Hvilke er dine favoritter?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

At blive konfirmeret er en kæmpe oplevelse for et ungt menneske og en symbolsk overgang fra barn til voksen. Som pige betyder det også at der bliver gået en del mere op i udseendet, og interessen for hudpleje, makeup og hårstyling er større end den før har været. Derfor er det også en oplagt idé at give konfirmanden en helt særlig konfirmationsgave, en ”rigtig gave” og ikke bare en kuvert med en bundt penge også selvom penge sikkert står højt på konfirmandens ønskeliste, er jeg sikker på at den unge pige vil elske at blive overrasket med en lækker ny parfume, ny og spændende makeup, lækre gaveæsker eller andre eksklusive selvforkælelses produkter som lommepenge budgettet måske ikke normalt ville række til.

1. Gucci, Bamboo : Parfumen fra "Gucci " er tung og er derfor ret damet. Hvis konfirmanden er til de mere "skarppe" parfumer eller er meget moden af sin alder, kunne "Gucci Bambo" være den rette duft som hun sikkert vi elske.

2. Marc Jacobs, Daisy : Den meget tøset og super fine parfume fra "Marc Jacobs " er i modsætning til Gucci, meget frisk og let. Den passer godt til de piger som er til de mere friske og opløftende parfumer også er den super tøset med det fine blomster design.

3. Juicy Couture, Viva la Juicy : Den 3. og sidste parfume jeg vil anbefale er "Juicy" parfumen. Den er meget teenage agtig, sød, tung og frisk på en og samme tid, passer til enhver teenage pige og vil derfor ret sikkert være et super godt valg til konfirmanden.

Likes

Comments

Sommerferien for mig er ikke langt ude i fremtiden! Jeg skal igen i år til Grækenland (jeg er fan!) Denne sommer er det Kreta, jeg har været der for og der er skøøøønt! Vi fik en super lækker rejse for nærmest ingen penge. Jeg synes selv jeg er ret god til at finde ferier til favorable priser! Her kan i se lidt lækre billeder af det hotel vi skal bo på! Hvornår skal i på sommerferie og hvor hen?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Der er intet som et smukt, rent, velduftende og velplejet hår, vel? Lige for tiden har jeg et yndlings produkte jeg altid anvender når jeg skal give mit hår en lille make-over. Det er Kevin Murphy "fresh hair" som jeg har skrevet om før, men de slår altså stadig ALLE de tørshampoo produkter jeg efterhånden har prøvet gennem tiden.

Likes

Comments

Du kender det sikkert! - nogle måneder er bare mere stramme. Du har shoppet, du har købt en ferie, du har brugt dine penge på tonsvis af fødselsdags gaver fordi alles fødselsdage ligge inde for nærmeste tid, du har spist lidt for meget ude eller lidt for meget take away og nu er kontoens plus+ ikke særlig stort, hvis plus overhoved er eksisterende. Her har i 5 tips til at gøre det lidt billigere.

Ha' spist inden du handler: Du kender det sikkert, du handler på det tidspunkt hvor du faktisk er enormt sulten og har derfor lyst til alt i dit dagligvares forretning. Du kommer måske til at købe "dumme" ting som, chips, mælkesnitter eller andet fordi du på nuværende tidspunkt kan spise hvad som helst.

  • Brug det som du har der hjemme: Se hvad du har der hjemme, tit og ofte glemmer jeg selv at jeg har ting i køkkenskabet. Ris, pasta, flåettomater eller ligne som holder i laaaang tid og som du sikkert ikke spiser det hele af på en gang. Det samme med en pakke tomater, hvidløg mm som du forleden dag ikke brugte op, hvorfor ikke få det brugt?
  • Lav madplan: Det er tit at jeg står i supermarked og ikke ved hvad jeg har lyst til og nogen gange ender det med dyre måltider eller med de samme retter uge efter uge. Derfor er det en god ide at sætte sig ned og lave en mad plan, blive inspireret på nettet eller i kogebøgerne også købe ind til flere dage af gangen.
  • Få bestilt vare til døren: Hvis du er typen som tit ender med at gøre som beskrivelsen på nr. 1 og nr. 3 så giver det god mening og bestille varene hjem. Derved spare du også handle turen med alle de andre mennesker som skal ud og handle efter job og skole. Derved falder du heller ikke i jeg er sulte nu og her fælden.
  • Få måltidskasser: Er du typen som alligevel ofte køber en masse andet end netop det som du skal bruge og har du svært ved at finde på hvilke retter du skal lave? Så er måltidskasser måske noget for dig. Fx på sider som Retnemt.dk kan du bestille til netop det antal personer du/i er, samt hvor mange dage du vil have mad, så bliver det altså ikke nemmere og det er også ret billigt, for du får præcis til det antal personer du/i nu er :)


Likes

Comments


Når... alle dine facebook venner begynder at få børn, blive gift, købe hus mm.

Når... du heller vil bruge din fredag og/eller lørdag aften på at flade ud på sofaen til x-factor eller serier.

Når... du faktisk synes "bade hotellet" er toppen af dine mandage..

Når... Tømmermænd pludselig er slemmere end de før har været når du for en gangs skyld tager ud. (læs; hele dages varighed eller måske to dage)

Når... du har opnået de fleste ting som gør sig gældende for at være voksen (Færdig uddannet, i job, har lejlighed og måske også en bil?)

Når... du mødes med dine veninder for at spise mad og drikke vin i stedet for at feste og drikke drinks.


Likes

Comments

Det er sjovt at se, hvad der er de meste likede billeder fra andre mennesker. Altså, hvad der falder i andres smag. Men det her er i hvert fald favoritterne. I ser jo hver måned mine indlæg med mine favoritbilleder, så det er sjovt at se forskellen. Hvilket af disse to billeder er jeres favorit?

1. Billede har fået 54 likes og er det mest liked billede i år 2016.

2. Billede som I er næst mest vilde med er disse baby pink negle med folie med 53 likes. Baby pink er altid en vinder og en farve som rigtig mange godt kan lide og derfor vælger.

3. Billede er babyboomer neglene med 46 likes. Jeg var sidste år på kursus hos søde Jenna i babyboomer, for hun er vanvittig dygtig til at lave lige netop babyboomer. Det er den nye version af franske negle - dem kan jeg godt forstå i har liket for de passe til alt og alle.

4. 46 likes til de isblå frost negle med masser af glitter, det var stor favoritter i vinteren 2015 men de er åbenbart stadig et hit for da jeg lavede disse i efterår/vinter 2016 blev de beriget med alle disse likes.

5. Mine egne jule negle, dem var jeg sku glad for, åbenbart også jer da de fik 45 likes.

6. Julie fra de unge møde er fast inventar i salonen med 40 likes. Julie er et dejligt smilende ansigt så det virker klart at hun har fået såå mange fine likes.

7. 40 likes blev det også til på nærbilledet af julies negle. De er altså også bare super flotte 😍

8. En klassiker er røde negle! 39 likes fik disse fine wildfire negle med folie. Rød er altid en sikker vinder og det vælges af mange kunder både unge som gamle og især til jul er den en top favorite.

9. Til sidst men ikke mindst med 38 likes. Disse fine meget naturlige negle men stadig med gang i pga. det super fine sølv glitter. Det er noget som er simpelt og lækkert og noget alle kan lide derfor er de nok det 9. mest liked billede.

Likes

Comments

LUNDGREEN V.I.P. - Indre by

Det her tapas sted er simpelthen så hyggeligt og jeg bliver nødt til snart at komme der igen De kører nemlig et rigtig smart koncept, hvor vinkortet er et slags åbent vinkort, det vil sige at du betaler kun for det som du nu måtte drikke af hver enkelt flaske og på den måde kan du tillade dig at smage lidt forskelligt uden det koster dig en masse dyre flasker vin. Udover det synes jeg at deres tapas er virkelig god og det kan god. Så det var bare et vin & spise steds anbefaling til jer 😉

Likes

Comments

Dette er mit all time favoritmake-up, som jeg bruger både til hverdag og til fest.

Mascaraen: Lancôme Dolleye har jeg brugt trofast i maaaange år. Hvor mange mascaraer får vipperne til at falde ned efter påføring, holder denne mascara vipperne oppe, og man får de flotteste store øjne. Med 220 kr ligger den dog i den dyre ende, men den er altså også en all time sikker vinder!

Bronzeren: Jeg er ikke særlig glad for at bruge foundation, derfor er min bronzer perfekt for mig. Det er en "pudder" bronzer, der giver huden glød. Har været så heldig at finde denne i h&m.

Læbestiften: "Colorburst Lip Butter" fra revlon har jeg købt for nylig, men den har allerede fået en fast plads på min hylde. Den kan pifte næsten ethvert outfit op enten med hele smøren eller bare ved at duppe lidt af farven på læberne. Den gelebaserede formel er voksfri, let at påføre, og giver øjeblikkelig farve til læberne. Indholdet af shea, mango og kokossmør giver fugt læberne som en læbebalsam (derfor kan den bruges i stedet for læbepromad) og danner en beskyttede fugtbarriere.

Blushen: Den er fra Mineralogie, men fandt den til kun 100 kr ved et udsalg. Det jeg godt kan lide ved den er, at man kan skabe rigtig mange forskellige nuancer, alt afhængig af hvor meget eller lidt af de to faver man fanger/vælger. Så hvis jeg har lyst til lidt neutrale farver på kinderne, så er den vejen frem.

Det blev til et lidt længere indlæg, men håber ikke at det har været helt spild. Har du selv nogle tips til gode make-up produkter, så skal du være mere end velkommen til at dele.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge. er nu slut og jeg synes det har været super fedt. Det kræver masser af forberedelse og aktivitet på bloggen, når jeg bliver stillet sådan en udfordring om at skrive et indlæg hver dag i 30 dage. Det har været meget lærerigt og har gjort mig mere bevist omkring at opdater bloggen oftere end tidligere. Håber i har kunne lide at der har været indlæg hver dag og at det har givet jer mere lyst til at følge med her på bloggen. God aften :)

Likes

Comments