Header

Hej med jer. Jeg har i dag lavet et indlæg med forslag til julegaver til "ham". Jeg synes selv det ind i mellem kan være svært at finde på hvad jeg skal give min kæreste, far eller bror i julegave og derfor har jeg lavet disse eksempler til jer så kan i måske blive inspireret? hvem ved. :) Er det gamle trænings tøj ved at være lidt slidt, så køb noget lækkert trænings tøj til ham i julegave eller sko, de fleste mænd er faktisk lige så vilde med mange sko og nye sko som kvinder. Så hvorfor ikke give ham et par som vi selv godt kan lide, bare husk - Tjek lige hans størrelse, inden du køber et par sko til ham i julegave! Udover det har mænd næsten lige så mange accessories at vælge imellem, som kvinder har: Huer, kasketter, solbriller, punge, slips, manchetknapper, halstørklæder, vanter, bælter og sokker. En god julegaveide til din bror, fætter, far, svigerfar, onkel og andre mænd, du er på julegave med. Vil du give en rigtig god og måske mere personlig gave, så overrask ham med en koncertbillet til et band, han elsker – eller hvad med en billet til en festival? En julegave, der kun kan bruges én gang, men det bliver en uforglemmelig gang.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej Læsere. Forleden dag da jeg kom hjem fra stod denne fine pakke på vores spisebord. Jeg troede det var en julegave, men M. sagde den var til mig og at han synes jeg skulle åbne den med det samme. Inde i pakken var der en super cool Malene Birger taske. Jeg blev såååå glad og meget overrasket! Er den ikke bare fin? :) Der skal nok komme nogle billeder af den sammen med outfit eller lign i kommende indlæg her på bloggen. Ind til da kan i finde tasken HER!

Likes

Comments

Så varer det ikke længe, før det igen er jul. Jeg holder utrolig meget af december - ikke fordi jeg elsker at stå op til mørke og kulde, men fordi jeg elsker hyggen, der er omkring december måned og alt den skønne musik og pynt, der følger med. Og ikke mindst tid med familiien. Jeg har i forbindelse med juletiden lavet en lille collage, som kunne være nogle søde outfits til enten juleaften eller til de hyggelige vinteraftener. Jeg kan specielt godt lide Den fine navy blå top fra InWear samt den røde kjole - Har I en favorit?

Likes

Comments

Så blev det endelig den 1. december!! Jeg vågnede op i morges og glædet mig til at åbne min chokoladekalender og min skabekalender. Jeg ved godt, at jeg er lidt barnlig, men jeg elsker simpelthen julen og jeg synes det er en måned, hvor man rigtig får hygget med familien - Jeg vil nok altid være lidt barnlig, når vi når til december måned, jeg elsker julekalender, julemusik og alt det som hører til. Hva´ skal i også se julekalender i aften? - Håber i alle får en skøn 1. december :)

Likes

Comments

Hej med jer! Jeg vil i dag vise jer mine fine julenegle og mine ringe. Først til neglene - Jeg har jo allerede været til en julefrokost og har 2 to go. Derfor måtte jeg lave juleneglene allerede nu. Jeg har valgt "Garnet Glamour" fra Starstruck kollektionen fra CND. Det er en dyb vinrød farve med masse glimmer. Klassisk og cool. Mine ringe er fra intet mindre end h&m, der kan du aldrig gå galt i byen. De har jo altid noget som jeg kan bruge og til rigtige fine priser. Find mine ringe lige her!

Likes

Comments

Hej læsere. Her er mine farvoritter fra november! Farverne er blevet mere vinter agtige, bl.a. Er farverne blevet mørkere, og mere afdæmpet - alligevel er der stadig masser af glimmer og det hører jo også til, når vi kommer til sidst på året. Det er nemlig her alle julefrokosterne, julen og nytåret kommer og den bedste fest er den hvor neglene overgår alt :) Hvilket negle billede er din farvorit, og hvorfor er du lige netop vild med det?

Likes

Comments

Hej skønne læsere. Vi var ude og finde et lille juletræ til lejligheden i går og i går aftes fik jeg æren at pynte det - hvad synes i? :) Kuglerne er købt i i IKEA for en del år siden, de har faktisk rigtig mange fine julepynte ting der ude hvert år og de koster nærmest ingenting. Udover det har jeg arvet nogle klokker fra min oldemor som hun selv har haft lavet i små perler og små kagemænd, hjerter mm fra min mor, de er simpelthen så søde. Jeg er ikke hjemme sidste del af december, så derfor vil jeg gerne nå at have det resten af december (og det har jo været 1. advendt) - Andre der har købt juletræ? eller er det for tidligt for jer?

Likes

Comments

Hej søde læsere. Der er simpelthen intet finere, end de flotte klassiske stiletter. Så stilet til alt, om det er stramme jeans, eller en løs kjole! For ikke at snakke om, hvordan ens ben, altid ser så lange og tynde ud. Stiletter findes i utallige af varianter, men mine egne personlige favoritter, er nogenlunde dem i ser på billedet. Helt enkle, classy, og flotte. Som i kan se på billede er mine fra Tamaris og kan b.la. finde HER.

Likes

Comments

Senere i dag skal jeg til koncert i Amager bio og se Johnny Deluxe. Jeg glæder mig helt vildt! Der er ikke en sang jeg ikke kan synge med på og det er bare det bedste ved en koncert. Min søster og jeg skal derfor stå der og skråle med på alle sangene som "elskskovspony", "drenge som mig", "drømmer jeg" også videre! Det er 7 år siden de sidst udgav noget, men det gør ikke de ørehængerne sange glemte. Tværdigmod, får vi lige lov igen at huske at blive ved med at hører dem! Skal i til nogle vinter koncerter? Måske i også skal se Johnny Deluxe?

Likes

Comments

Hej læsere. Forleden dag lavede jeg disse smukke negle på søde Julie. I kender måske Julie hvis i har set de unge mødre de seneste tre år hvor hun har været med. Julie er altid frisk på lidt af hvert og derfor valgte hun denne CND shellac® farve "patina buckle" fra kolletionen "Craft Culture".

Kan i lide dem?

Likes

Comments