Header
View tracker

1. Hud: Jeg tror, at mange af os piger smører huden godt ind om sommeren, så man holder den flotte brune farve længere. Dog er det vigtigt også at gå op i huden i løbet af de andre årstider, nemlig for at kroppen hele tiden får næring og fugt. Og især når vi piger går op i at have glatte ben, så bliver huden tør, hvis der ikke også kommer en god creme på efterfølgende. Jeg har været rigtig glad for min body lotion Cnd og den bruger jeg næsten hver gang jeg har været i bad. Cnd har lavet denne nye super lækre spa serie , hvor mine favoritter helt klart er deres lotion med duften af mild grapefrugt. Jeg er ikke super god til at huske det med at putte creme på fordi jeg altid synes det føles fedtet. Lige netop derfor er jeg vild med Cnd's creme da de tørrer hurtig ind i huden (så jeg ikke behøver tænke over det) samt de dufter super lækkert.

2. Hår: her, får i et glimt, af nogle af mine favoritter til håret. Det er ikke fordi, jeg generelt anvender vildt mange ting til mit hår, faktisk bruger jeg kun shampoo og balsam samt tørshampoo - men efter at jeg er begyndt, at sidde i en frisør salon og lave negle, har jeg jo set hvad deres lækre frisør produkter kan - Derfor er jeg blevet kæmpe fan af at bruge disse lækre produkter fra Kevin Murphy. Jeg anvender stadig kun shampoo, balsam og tørshampoo, nu har jeg bare fundet nogle produkter i en lækker kvalitet som samtidig også dufter helt fantastisk. De kan købes i klippecafeen til 198 kr.- stk :)

3. Negle: Her kommer min viden som negleteknikker ind! Det er her jeg kan give de bedste beauty tips, for her ved jeg hvad jeg snakker om! De vigtigste negle must haves er: Solar Oli til neglene, mega vigtigt, både hvis man bruger neglelak eller får lavet negle og bare i al almenlighed. Det at vi bruge vores hænder rigtig meget og vasker hænder mange gange i løbe af en dag, tager hårdt på neglene - og de kan derfor ende med at de knække eller flække og spalte i lagene. Det gør de fordi neglen er lidt som en svamp, det vil altså sige de er super gode til at suge vand ind og når de så tørre bliver de helt udtørrede og derved har de meget nemmere ved at knække og flække. Så olien er derfor med til at mætte neglen med olie som derved gør dem mere fleksible og kan tåle flere stød. Udover det er det også en rigtig god ide at bruge en god håndcreme. Det altså også med til, at ens hænder er flotte at se på, samt er bløde. Der er da ikke noget værre end at give håndtryk til en, der bare har super tørre hænder, der føles som sandpapir.

Likes

Comments

Hej Læsere! Se lige de her super lækre krøller jeg har lavet :) Jeg er såååå glad for mit krøllejern fra babyliss . Du kan selv indstille krøllejernet til at lave bølger, bløde krøller eller store krøller . Man indsætter bare en tot hår i krøllejernets hoved, hvor resten af totten bliver snoet ind, og krøllen automatisk laves. Når krøllejernet har bippet 4 gange, fjernes det, og således fortsætter man! På ovenstående billeder ser I mit resultat. Jeg valgte at lave store krøller, da jeg har meget langt, glat og tungt hår og jeg ved at efter kort tid så falder krøllerne ud. Jeg har til sidst redt det forsigt igennem, så får det et lidt mere naturligt look. Hvad synes i? Har i selv prøvet krøllejernet? Hvis ikke er det værd at prøve for det holder! - For at beskytte mit hår når jeg bruger krølle eller glattejern bruger jeg Moroccanoil s varme beskyttelse, den dufter skønt og håret får en god beskyttelse mod den høje varme 😉

Likes

Comments

CND har lanceret 2 nye SPA koncepter. Denne SPA Serie hedder Bright Citron og indeholder en soak, en scrub, en maske og en lotion. Bright Citron Serien indeholder Kaffir Lime som er kendt for at rense huden og efterlade huden sund og smidig. Udover det er der tilsat honning som er kendt for at fugte og hjælpe med at fugten fastholdes i huden. Denne serie bruges ofte i klinikker når der laves en luksus spamanicure/spapedicure - men du kan også sagtens gøre det derhjemme!

Soak'en er er bade salt, som er til at blødgøre hænder og fødder i vandbad/fodbod. Scrub'en er en peelende creme til at fjerne døde hudceller med. Masken giver intensiv fugt pleje og indkapsle fugten i huden. Lotionen er en creme til at holde de tidligere nævte behandlinget ved lige også er den med til at give bløde hænder. (kan sagtens bruges på hele kroppen)

Hele Bright Citron serien har en skøn duft af pink grapefrugt.

Likes

Comments

Hej læsere. Øv hvor er januar en laaang måned... Gid det hurtigt blev lidt forår! Selvom der i dag har været rigtig fint solskinsvejr er det nu stadig koldt. Jeg har kigget lidt på en masse forårs vare og her er et udpluk af dem :) Jeg tror foråret for mit vedkommende bliver meget blomstret og dus lyserød - Jeg tror simpelthen jeg bliver nødt til at klikke nummer 3 hjem den fine dus lyserøde jakke fra Only. Ha' en skøn søndag aften 😘

Likes

Comments

En ting er at bære briller, fordi det er cool, en anden ting er, fordi du er nødt til. Da jeg læste til pædagog fandt jeg ud af at hvis jeg sad for langt fra tavlen kunne jeg ind imellem have svært ved at læse hvad der stod, til at starte med troede jeg det var lærerne som skrev voldsomt dårlig, men ofte fik jeg hovedpine ved slutningen af dagen. Så jeg tog en tur til optikkeren og tog en syns prøve. Det viste sig, at jeg havde en lille smule nedsat syn som gør at jeg kan have svært ved at se ting langt væk så jeg er altså nærsynet. Jeg fik at vide at det var meget lidt men at det ville hjælpe mig i fx undervisningen når jeg skulle se på tavle, når jeg kørte bil mm. og derfor bestilte jeg mig et par briller. Det skal siges, at jeg ser meget bedre, og jeg føler slappe af, når jeg sidder og ser tv eller lign. Men Anyway, her er de! Det er channel. De kan fås både med og uden styrke.

Likes

Comments

Skønheden kommer indefra, og når det er sagt så gør hår og negle også, så hvorfor ikke styrke kroppens celler. Sugarbearhair har taget verden med storm, og hvem har ikke set den skønne Kylie Jenner som er ambassadør i USA, spise disse lækre vegetariske vingummibamser? Kender i Sugarbearhair?

De skønne sugarbearhair, er fyldt med vitaminer til både hud, hår og negle og er IKKE testet på dyr! (vigtig detalje) De giver næring til håret indefra så det vokser sig sundt og stærkt, samtidig styrker de også din hud og negle. Vingummi bamserne indeholder en kombinationen af en masse vitaminer b.la. A-C-D-E-B6 vitamin, samt folsyre, Vitamin b-12, Jod og Zink. Smagen er lavet af naturlige bær ekstrakt, kokos olie og 3. gram sukker. og de smager helt fantastisk. De smager faktisk så godt at jeg har svært ved at nøjes med to om dagen, som er det man må spise. Der er 60 stk vitamin bamser pr. glas hvilket svaret til en måneds forbrug.

I salonen hvor jeg er og lave negle, har vi besluttet at forhandle dem også og Prisen er 279kr..😊

Likes

Comments

Hej med jer! Jeg er lige kommet hjem fra job og allerede på vej afsted igen for at træne ;) Men.. Jeg synes lige i skulle have lov at se mine outfits fra år 2016. Det var jo først i november måned at jeg oprettet bloggen her og derfor er der kun disse tre outfits. Tre meget forskellige og faktisk alligevel meget ens outfits. De er alle meget sort/hvide og med sorte tasker ;) Men det er altså også nogle af de ting jeg bruger mest. Jeg elsker farver og har også ofte farve på, men det altid sammen med sort. Udover det så er sort, grå og hvid jo også farver som passer til denne vinter årstid, så det vel ikke så overraskende. Men hvilket er din favorit?

Likes

Comments

DKNY er efterhånden et mærke, som rigtig mange kender og jeg synes altid, at de har lavet så mange fine tasker mm. Nu har DKNY lavet endnu en parfume og jeg må indrømme, at den dufter ret godt. Den kan til at starte med dufte kraftigt, men når duften lige får lov til at sætte sig, bliver den mere frisk og med et snert af lime, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Den dufter super frisk og ikke så tung som nogle af de tidligere DKNY æble parfumere. Har I duftet til den nye parfume? Måske I allerede har skrevet den på ønskeliste til jul?

Likes

Comments

Hej søde læsere. I dag smider jeg et billede op af lidt af vores stue. Plankebordet har vi fået lavet af en, der laver det selv og bordet er simpelthen så råt med de synlige planker og lækkert og fint med den mælkehvide farve. Det passer så godt ind til vores stue. Udover vores spisebord er jeg virkelig også glad for vores fine kortkartellet plakat af vores skønne Amager, vi er begge opvokset på Amager og har svært ved at forstille os at bo andre steder. Netop derfor har plakaten virkelig en stor plads i vores hjem - Jeg er rigtig glad for den varme vores lejlighed har fået, har altid være til det lyse træ og hvide glans og synes det giver en varme, romantik og hygge i hjemmet. Hvad synes i?

Likes

Comments

Hej med jer. Jeg er begyndt at træne igen.. wauw, hvorfor er det wauw? Det er det fordi jeg ikke er vild med at træne, jeg bliver aldrig sådan en fitness type for en ting er helt sikkert jeg sætter ikke mine ben i et fitness center. For mig er det vigtig at lave noget træning som er sjovt, for er det ikke sjovt kommer jeg ikke afsted (jeg kan lige så godt være ærlig). Jeg startede hos Jacks studio i december måned og det er super fedt. Det er et danse/trænings studie. Jeg har tidligere danset og være danmarksmester i hiphop og ved derfor at dans kunne være noget for mig, problemet var bare at dans er en ugentlig sport og da jeg ikke kan fx hver tirsdag var det ikke en mulighed. Hos Jacks kan du booke dig på hold når du kan, vil og når det passer dig. Det er for alle typer, unge, gamle, tykke, tynde, mødre eller hvem man nu er.

Når men hvis der er noget jeg virkelig elsker ved træning, så er det at have et fedt sæt til at træne i - ved godt, at man bare skal træne, men synes da også, at det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas imens man træner. Derfor fandt jeg for noget tid siden disse super fede trænings bukser, carbon tights . Jeg synes er så lækker og gode til træning. De sidder SÅ flot og har det fedeste design! De koster kun 700kr, danske kroner. De kan fås på tilbud til 500kr.

Likes

Comments