Hej på er! Ligger just nu i sängen och kollar runt lite på kläder osv och har precis startat en serie på tvn, inatt så åkte jag på världens förkylning och nu har jag feber ont i alla leder i kroppen, snorar och hostar så ja.. Dessa dagar till fredag så ska jag bara vara hemma och äta alvedon så jag kan bli frisk, för på fredag ska jag ut igen.. Förra helgen va hur najs som helst, va med några härliga tjejer på Frösön för Förkrök, sen så drog vi oss vidare mot oscars och hade det hur bra som helst! Så på fredag hoppas jag på minst lika bra. Idag skulle jag tatuera mig egentligen men jag vart ju sjuk så det sket sig ju såklart.. Men nu ska jag sova så jag kan bli frisk någon gång! Godnatt på er :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har du ett par rosa string?

Ja!

Vem var den senaste du pussade?

-

Gillar du någon nu?

Nej!

Vad gjorde du inatt?

Jag sov i guess?

Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid?

Det tror jag att jag hade! Hade varit otroligt rädd men jag hade nog sagt det utan tvek.

Hade du blivit glad om din kille friat till dig?

Nja, jag vill ju inte gifta mig :(

Har du någonsin vart kär?

Gud ja.

Tror du på kärleken?

Alltså nja inte nu längre

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?

Ja, ena gången var nyligen.

Har du någonsin krossat någon annans hjärta?

Ja, tyvärr!

Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?

Mitt ex var ju min bästa vän innan vi blev tillsammans så, ja.

Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?

Ja som fan

One night stand eller förhållande?

Förhållande tror jag

Vild fest eller romantisk hemmakväll?

Beror på vilket humör man är på.

Har du någonsin velat ta livet av dig?

Nja inte riktigt

Gillar du någon just nu?

Nej.


Likes

Comments

​Hej på er! Tänkte dela med mig av dessa bilder som är ovan. Detta var alltså mellan 2013 och 2014 som ni ser på bilderna var jag smal as fuck. (För mig är detta mycket skillnad jag som knappt kan gå ner i vikt) 2014 var jag som smalast och jag ska f*n lyckas igen! 2013 var jag ganska så stor, hade precis haft kille och det var ju ett långvarigt förhållande så ni kan ju tänka er vad man stoppar i sig när man är i förhållande. Ja ni vet ju, sommaren till 2013 så började jag ju 1an på gymnasiet då, och jag var då depp av någon anledning och slutade äta och ja gud vet allt som hände.. Så under detta halvår lyckades jag gå ner nästintill 20 kg, jag var så stolt över mig själv att jag kunde bli så smal som jag faktiskt blev med tanke på hur jag alltid sett ut. Jag har ju som alltid haft mycket fett på kroppen och varit överviktig och grejer, sen i augusti 2014 skaffade jag pojkvän som jag var tillsammans med i 2 år, och som sagt så stoppar man ju i sig mycket gott och äter mycket mat osvosv. Men nu när vi gjorde slut i juli så slutade jag äta där med, samma visa som för 3 år sedan. Och nu tänker jag fasen gå ner lika mycket om inte mer. JAG SKA LYCKAS!

Likes

Comments

​Hej! Nu är jag tillbaka efter ett enormt brake, nu ska jag verkligen ta mig själv i kragen och låta detta gå runt. Och jag ska försöka inte ha något brake, förövrigt har jag två olika jobb där jag stortrivs som attan, Jag jobbar på en affär där det även är grill. Sen jobbar jag på en förskola med söta små barn! Här kommer ni att få följa med i min vardag osv, kommer även lägga upp massa bilder som jag tar. Då jag har mycket tid bakom kameran och fotat allt möjligt! Hoppas ni gillar det. Kram

Likes

Comments