Igår mötte jag upp min älskling vid 15 tiden. Gick en promenad längst med vattnet för att sedan sätta oss i norra hamnen och ta ett glas att dricka på ya-ha.Satt i någonting för att sedan förflytta oss till tivoli, och nästa uteservering. Man får ju passa på när vädret är så fint och man är ledig!
Efter tivoli bar det av mot pinchos och middag!
En kväll helt i min smak!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det här är vad jag kallar en riktig lördag! Ojojoj vad gott! 😍 snart blir det att åka till Malmö festivalen för att gå och titta och för att sedan ikvöll/ natt titta på nause som spelar där ! Så då blir det något att göra!

Likes

Comments

Ledig dag! Ledig helg! Underbart, är det.
Idag blev det äventyrs golf, kom på delad andra plats. Med rätt så många 1:or i hål! Imponerad av mig själv/ brukar ofta gå åt skogen och slutar med att jag ger upp 😅
Efter äventyrsgolfen var det dax för lunch! Åt på Khai & mui! Har faktiskt aldrig ätit där innan men det ska jag göra om. Väldigt bra utbud på deras buffé!

Likes

Comments

En tur till Malmö med en go lunch på en tisdag som denna.
Nu har man två arbetsdagar att klara av, för att sedan ha en ledig helg! Blir nog en bra vecka detta!

Likes

Comments

Födelsedags firande igår för min lillebror som fyllde 11! Dagen stod för fotbollsgolf, det är roligt men jobbigt! Kände idag när jag vaknade att jag hade lite känningar i mitt spark ben.
Efter fotbollsgolfen åkte vi hem för att äta min hemmagjorda födelsedags tårta! Mycket god!

Likes

Comments

I fredags var det sol!! Passade på att förbättra brännan lite på förmiddagen! Sedan ville pappa att vi skulle köra yoga. Har pratat ett tag om att vi ska börja på det!
Så vi försökte! Mycket roligt!

På kvällen kom den efterlängtade släkten!
Mormor med min morbror! Samt en annan morbror med hans fru och mina två små kusiner!

Det tråkiga med detta är att jag jobbade igår. Samt idag samt imorgon samt dagen efter det... men men. Vi får några dagar tsm!

Likes

Comments

En kväll som började med en fördrink på tivoli, för att sedan bli en tvårätters på beach club, och avslutas på pinchos med mer dryck!

En toast Skagen som förrätt! Det är typ det bästa som finns! Mem jag toppade det med musslor!

En middag med gamla kollegor som var väldigt trevlig! Rätta mig om jag har fel. Men ingen säger väll nej till att gå ut och äta på en torsdag?!

Likes

Comments

Två dagar med en övernattning i Göteborg med familjen! En mysig promenad med en drink på dagen, med restaurang besök på kvällen.
Samt shopping Idag på förmiddagen! Mys!

Likes

Comments

En underbar kväll med nya människor! Sommarens första riktiga sommar kväll! Så härligt att den kom en dag och hälsade på!

Likes

Comments

Mysiga sommar dagar med utflykt på dagen och grillning på kvällen! Det är en perfekt sommar dag i mina ögon.
Så igår blev det en tur till Helsingör med min käre pojkvän. På kvällen träffade jag kollegor för att grilla och dricka vin i solnedgången! Helt underbart var de!

Likes

Comments