Header

Tänkte påminna er så ni inte glömmer bort mitt samarbete med DYH (divorceyourhorse) 20% på din order fram till 1/7 så skynda er o handla innan den går ut!
Rabattkod: Linea
De har otroligt fina pannband, schabrak, huvor och deras sjukt snygga berlocker tycker jag ni ska checka in så otroligt snygga. Funderar själv på och köpa en till Elliot 😍🦄

Sen vill jag oxå påminna er om att ta hand om varandra och era djur. Pussa lite extra på hästen och krama någon extra mycket den här veckan man vet hu aldrig vad som händer. Livet är så oförutsägbart så ta vara på tiden du har med andra! 🤗🌸

Kram på er!!💕🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Stallet, Träninng, Mål, Tankar & Åsikter

Ojojoj vilken händelserik dag det varit idag!😂

Började dagen med att kliva upp 06.00😅 inte så skönt, men i alla fall så skulle jag till jobbet som börja 6.45. Jag sommar ju då alltså inom kyrkan, jag kommer jobbs där i två veckor och idag var min första jobb dag. Det var mycket nytt att ta in och kanske inte de roligaste uppgifterna men jag tror att jag kommer trivas riktigt bra där och det var jätte trevliga människor som jobbar där.
Sen direkt efter jobbet var det ut i stallet för att packa inför träning i Sura. Jag och Elliot har typ inte tränat ordentlig på flera månader så det var riktigt kul att komma iväg med honom. Han var jätteduktig, vi tränade lite basic grejer och jag insåg att jag behöver träna lite mer på dem, man tänker ju inte alltid på att gå tillbaka och träna sånt. Sen måste jag bara tillägga att jag har världens bästa häst, hästägare och tränare.

Elliot är en så snäll och go häst som verkligen vill göra allt rätt även fast de kan komma bus dör emellan. Han har lärt mig så otroligt mycket på så kort tid och jag har utvecklats både som ryttare och person så tacksam för att jag får rida honom.🦄💗

Carina världens absolut bästa häst ägare asså utan henne hade de inte gått, hon låter mig rida och ta han om Elliot alla dagar i veckan. Hon hjälper mig med det jag behöver hjälp allt från träning till skola och hon finns alltid där verkligen. Så sjukt tacksam för henne och att jag får låna hennes hästar. Och framför allt hon kör mig till träningar och tävlingar! Tack!!!❤️🙏🏼

Carro tack för en fantastisk träning idag! Du har också hjälpt mig otroligt mycket inom ridningen med din hjälp har jag och Elliot utvecklats massor. Dina träningar och lektioner är alltid lika roliga och lärorik! Så glad att jag börja träna för dig och det kommer jag fortsätta göra fram över!! Tack🙏🏼💕

Tack mamma som hjälper mig med stallet och tränings pengar och alltid finns där och störtar, älskar dig🙏🏼💗


Jag ville bara passa på att tacka er som gör allt så bra för mig inom ridningen hjälper mig utvecklas och stöttar mig på så många olika sätt! Tack🙏🏼🌸

Likes

Comments

Siglavi Elliot, Stallet

Hejsan!

Hoppas allesammans har haft en fantastisk midsommar! Jag har ridit i skogen alla de dagar jag inte har skrivit, haha och i fredags så va min syster med och fotade mig och Elliot lite.
De bilderna kommer upp här i ett annat inlägg så snart som möjligt i en liten bild-bomb.

Idag va jag i stallet runt 11 och skulle rida Elliot, han var jättefin men han var som en tickande bomb där av rubriken.😂
Han gick var jättefin sen bara slog de om i huvudet på honom och han blev rädd o flög i luften och de va liksom ingenting där. Sen va han på tå resten av ridturen o helt plötsligt pang så skulle han busa sen va han fin, sen blev han rädd för något då höll han på hela ridturen.
Dock galopperade vi på fältet och tränade på att ökan och minska galoppen han var jätteduktig men han tyckte det var lite jobbigt.
Sen när vi kom tillbaka till stallet så skulle jag hoppa av och precis när jag slängt över benet och va på väg av så flög han i luften för han blev rädd för något så de va gränsfall att jag satte mig på arslet när jag kom av för jag inte va beredd och så tappade jag balansen😂

Ja han är världens bästa och finaste häst men ibland vet ingen inte ens han vad han gör💣❤️

En liten bild från när min syster var med ut i fredags, visst är han snygg den där hästen😍😍🙏🏼🙏🏼

Likes

Comments

Nu har jag en fantastisk nyhet för alla er som vill köpa något nytt snyggt schabrak,huva eller pannband till er häst eller ponny.

Jag har en fantastisk nyhet för alla häst människor där ute! För er som inte visste http://www.divorceyourhorse.com är en fantastisk sida där ni kan handla helt sjukt fina grejer till hästen. Och dagen till ära har jag ett samarbete med dem som gäller till 1/7.

Om du uppger koden "Linea" så får du hela 20% rabatt på ditt köp, det gäller som sagt till 1/7 så passa på att unna din häst något fint pannband eller liknande!!❤️❤️

Likes

Comments

Stallet, Fritid

Igår åkte jag till stallet vid 12 för att bada Sigvard. Han var jättesmutsig haha, men efter massa schampo så var han ren! Sen åkte Carina och han på kurs i Sura så då red jag Elliot i paddocken så Sigrid skulle slippa vara själv i hagen, hon ser hos när man rider i paddocken.

Han va lite trött men kändes fräsch och var duktig, jag red inte så hårt eftersom han gick där igår utan vi travade o galopperade bara lite för att han skulle få röra på sig. När jag släppt ut honom i hagen igen, fixade jag boxarna och tid ut vattnet från när vi badat Sigvard. Efter det åkte jag hem och käkade lunch.

Vincent o jag åkte och köpte glass sen åkte vi till Sotebo (borgåsund) och satt på en bänk och pratade och käka glass. Va jättemysigt, sen måste jag bara få skryta haha, jag körde hans moppe på parkeringen, den är stor som ett hus och har växlar (jätte komplicerat).

Det var går dagen jag var så trött så blev inte att jag skrev något igår!

Men idag blir det stallet och rida Elliot, mocka sen hem och sova skulle jag tro, sov inge bra inatt.

Likes

Comments

Stallet, Träninng, Siglavi Elliot, Utrustning

Det blev en lång mysig skogstur idag på Sigvard han tyckte det var jätte mysigt tror jag! Sen galopperade vi på ett av fälten, varav hälften höger galopp och andra halvan vänster galopp. Han jobbade på riktigt bra och var jättefin!

Elliot red jag i paddocken och tränade fattningar, övergångar och skänkelvikningar. Han gick jätte fint hela passet och var riktigt uppmärksam, han var ganska pigg och busig. Han var kvick och flyttade jättefint i skänkelvikningarna och fattningarna behöver vi inte ens prata om va fina de var, vi gjorde dem ifrån skritt och han verkligen bara rullade in i dem mjukt och kvar i formen var han oxå.
Det ända som gick lite sådär var halterna, jag är nöjd med de men det kunde blivit bättre enligt mig själv. Han kunde stått kvar längre utan att börja trippa och han kunde vart kvar ytligare lite bättre i formen, men mot slutet blev det bättre.

Dagens utrustning

Ridstövlar - Horze Spirit Rover Dressage
Pannband - Gold Medal
Schabrak - Showmaster
Grimma - JH Collection
Lindor - Vet inte, troligen från hööks
Benskydd - Är osäker så skriver inget
Ridhjälm - Foganza, utgången modell

Likes

Comments

Siglavi Elliot, Stallet, Träninng

Godmorgon alla!

Idag har jag inte så mycket planerat, ska åka och hämta min moppe från service ikväll tror jag, kanske hitta någon som vill hitta på något. Sen är det bara stallet ska rida både Sigvard och Elliot idag, samt små pyssla lite i stallet tänkte jag mig.

Så här ser planeringen ut för denna vecka med Elliot:

Måndag: Skogstur + fälten, barbacka.

Tisdag (idag): Långtur i skogen och galopp på fälten eller paddocken. / Sigvard och jag ska bara lunka runt i skogen och kanske galoppera eller trava lite.

Onsdag: Skogen och galopp över fälten, trav med fokus övergångar om grusvägarna ser bra ut.

Torsdag: Långtur (gymninge för er som vet vad det är för väg)

Fredag: Paddocken, Träna fattningar, övergångar och skänkelvikningar.

Lördag och Söndag har jag inte tänkt så mycket på med det blir säkert npgon skogstur skulle jag tro. :)

Likes

Comments