Header

Dagen har varit bra. Byggnaden vi bor i har en pool på 50 våningen så det blev en sväng dit upp under förmiddagen. Eftersom det var DJ och ganska livat där uppe så bestämde jag mig ganska snabbt för att istället gå och kolla in spat. Oj vilket spa säger jag bara. Inte för att det fanns jätte mycket mer att göra än att sitta i bubbel poolen men hela atmosfären där andades lugn. Det var så lyxigt att jag kände mig missplacerad. Det var i vilket fall super härligt att spendera lite tid där men efter en stund blev jag less eftersom jag gick dit ensam och inte hade tänkt göra någon behandling haha.

Nu kom jag precis hem från en middag med familjen. Hamnade på en fransk restaurang i Downtown som hade super goda pastarätter. Efter middagen kände jag dock att jag var tvungen att gå hem då jag inte mådde bra alls. Hade ju som sagt feber hela dagen igår och känner mig fortfarande hängig. Därav rätt tidig kväll, men vad gör det när man får umgås med familjen.

/Linnéa

Mina fina, tokiga, älskade föräldrar !

Likes

Comments

För några dagar sedan var jag på Miami Beach tillsammans med familjen. Det var riktigt varmt och skönt och vi hade en fantastisk dag tillsammans. Det första försöket blev ju inte det mest lyckade då det blåste som bara den men denna gången träffade vi rätt med vädret och hade stålande sol och en lätt bris. Dock var det några farliga "maneter" i vattnet som tydligen var giftiga och kunde ha tentakler upp emot 50 meter långa. Så simma var inte riktigt något alternativ även om vi badade lite. Dom kallas portuguese seamen eller portuguese men of war och är tydligen väldigt giftiga.

/ Linnéa

Likes

Comments

Livstecken från Miami. Har haft hektiska dagar den senaste tiden. Har varit överallt och ingenstans. Nu har halva familjen åkt och kvar är mamma, pappa, mormor & morfar. Nu har vi även bytt ställa och bor nu i Brickell fram till tisdag då de åker hem till Sverige igen. Pappa gör ett snabb besök i stockholm innan han beger sig mot nästa destination, Dubai. Tycker nästan synd om honom som först flyger 10 timmar härifrån och sedan ytterligare en långflygning dagen efter. Men det kan det ju vara värt om man får besöka Dubai.

vaknade med 39.2 graders feber igår och sen blev det bara värre mot kvällen, har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv och jag hade ont i hela kroppen. Nu känns det dock som att jag är på banan igen även om febern stiger om jag går ut i solen. Nu hoppas jag bara att jag blir frisk så jag kan njuta av de sista dagarna med familjen.

/ Linnéa

Sunrise Miami Downtown

Likes

Comments

Några bilder från gårdagens promenad kan jag allt bjuda på. Har helt klart bästa familjen. Är så glad att de är här med mig.

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit underbara. har spenderat all min tid tillsammans med familjen. I fredags åkte vi in till Miami beach efter middagen och det blev även en tur dit i lördags under dagen. Däremot blåste det alldeles för mycket så jag kan inte påstå att jag njöt så mycket av den vistelsen. Det blåste sand överallt så efter en liten stund gav vi upp och gick en sväng på Lincoln road innan vi åkte hem igen. Idag är det söndag och vi har hittills ännu bara legat vid polen.

/ Linnéa

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen krama om de finaste vi har här i livet, Familjen. Väntade spänt hela dagen och följde deras flyg på Flight Radar24. När jag visste om att de hade landat så väntade jag i flera timmar på att de skulle höra av sig och säga att de var framme i huset. När jag precis kom hem från att ha lämnat av Max på gymnastiken kom det, och då fick jag eld i baken. Körde till huset som dom hyr här nere och när jag körde in på uppfarten kände jag mig så himla nervös och exalterad på en och samma gång. Jag visste ju att det var 8 bekanta ansikten som väntade på andra sidan ytterdörren. 8 st saknade och så otroligt välkomna. Nu ska jag njuta så länge det varar.

/ Linnéa

Likes

Comments

Jag ska inte ljuga och säga att de senaste dagarna bara varit fyllda med glada miner och lyckorus. Däremot ser jag väldigt mycket fram emot att få krama om min familj imorgon. Jag behöver det efter denna starten på veckan. Just nu mår jag inte så jätte bra men det ska nog lösa sig fint. Var med om en liten bilolycka igår också. Inget allvarligt men jag blev påbackad av en kvinna som ansåg att det var mitt fel. Självklart blir man stressad och så vidare men jag stod helt stilla bakom henne så jag hade absolut inte gjort något fel. Däremot tyckte hon att det var mitt fel eftersom jag inte tutade när hon körde baklänges in i mig haha.. människor. Hon ringde polisen, polisen kom efter 2h och det hela slutade med att hon själv fick en böter och får stå för skadorna på bilarna. Så för min del var det värt att vänta dom där timmarna på polisen. Hade däremot Miles med mig så det var inte det roligaste men han skötte sig jätte bra och fann sig i situatuinen.

/Linnéa

Likes

Comments

Follow Me On Instagram@linneabystrom