Header

I fredags mötte jag upp Ellie efter jobbet. Vi skyndade oss hem och svirade om för att sedan åka in till stan igen där iDeal Of Sweden anordnade en release fest för deras nya kollektion. Tänkte visa alla fina skal i ett senare inlägg men här kommer i alla fall lite bilder från eventet.

/ Linnéa

Oliver ingrosso var Dj för kvällen. detta är dock innan det hade hunnit komma så mycket folk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUXE! Vill du bli påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.com eller i deras butik i Åhlens City, Stockholm den 22 september.

Likes

Comments

I lördags kväll var vi på en restaurang som heter Bistro Casper tillsammans med vänner. Den ligger precis vid Odenplan och har verkligen super god mat. Lite bar miljö och inte så mycket folk. Jag åt vilt köttbullar vilket var hur gott som helst. Senare på kvällen gick vi vidare till Söder där vi drack lite vin. Sedan åkte alla i sällskapet hem utom jag och Matilda som fortsatte till bland annat Vau De Ville och Café Opera.

finaste Killen och den bästa vännen

Fina Anna och Andreas

Likes

Comments

Mat

Efter en lång jobbvecka med lite mer än 40 timmars jobb mötte jag upp Noah, hans kusiner och hans pappa på Mall of Scandinavia för lite snabb shopping innan det var dags att skjutsa kusinerna till flyget eftersom de skulle flyga tillbaka till London. Efter att vi hade lämnat av dem skrek magen efter mat så vi stannade på Shanti Ultimat som serverar Bengalsik mat. Noahs familj har varit där många gånger tidigare men eftersom jag aldrig varit där blev jag glatt överraskad. Kan verkligen rekommendera den restaurangen. Den ligger i ett väldigt mysigt område och har uteservering på sommaren. Dock satt vi inne eftersom det har börjat bli ganska kallt utomhus.

Jätte god Bengalisk mat

Vi hade turen att få sitta vid bordet bakom gardinerna eftersom Noahs familj i princip är stammisar och känner de som jobbar på restaurangen. Väldigt mysigt och avskärmat.

/ Linnéa

Likes

Comments

mötte upp min fina vän Hanna som också har flyttat ner till Stockholm med hennes kille. Känner Hanna sedan många år tillbaka och därför är det verkligen super kul att vi nu bor så nära varandra. Vi strosade runt i stan en stund innan vi satte oss ner och käkade lunch på ett ställe som jag inte alls minns vad det hette. Låg Iallafall precis vid vattnet på strandvägen. Där satt vi tills det var dags att bege sig hemåt igen. På kvällen kom Noahs kusin över med sin familj så jag hängde bara hemma resten av kvällen.

/ Linnea

Likes

Comments

Första helgen jag och Noah spenderade tillsammans i stockholm passade vi på att utforska lite. Vi gick en hel del runt om i stan, åt lunch i gamla stan och promenerade bort till Söder. Lekte lite med min nya kamera också såklart. Det är iallafall super mysigt att få spendera tid tillsammans.

Stockholm är en sån fantastiskt vacker stad, älskar verkligen att bara hänga inne i stan.

Likes

Comments

I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien om Carl Edmond?
Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo.
Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Carl Edmond

Likes

Comments

Inlägg kommer senare om vad jag egentligen har haft för mig de senaste veckorna efter att jag kom hem från Miami. Har haft en del att göra nämligen. Både packning och nytt jobb har tagit upp min tid. Ja ni läste rätt, Jag har fått jobb i Stockholm efter sisådär 2 veckor på svensk mark och det känns verkligen super bra. någon dag efter att jag hade landat i Sverige gick jag på intervju för att sedan åka upp till Örnsköldsvik. I måndags hade jag ytterligare en intervju och sedan var det klart. Jag fick börja jobba redan nästa dag.

Jag ska komma igång och skriva här igen men just nu måste jag få in rutinerna i vardagen lite. Lär mig saker hela tiden och känner att jag börjar på ett nytt kapitel i livet. Jag är jätte glad.

Något annat kul är att jag har införskaffat mig en ny kamera, som jag älskar. Framöver ska jag bjuda på massor av härliga bilder. Har även en del mysiga bilder från min Ö-viks resa på lager.

/ Linnéa

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit minst sagt stressiga. Därav har bloggen blivit lite bortprioriterad/bortglömd vissa stunder till och med. Jag är ju till och med hemma i Sverige nu. Tiden innan la jag mycket fokus på fix och trix kring att packa och allt som behövde göras inför att flytta tillbaka till Sverige. Umgicks med värdfamiljen och försökte lägga energin på grabbarna. Det blev ett "Hejdå vi ses sen" vilket känns skönt i hjärtat. Någon gång så ses vi ju igen såklart. Sedan sa jag "ses snart" till min vapendragare som jag funnit världens bästa vän i, Julie. Det blev inte smärtfritt men snart tar hon sitt pick och pack över atlanten och då är det inte så långt emellan. Det blev en lång resa hem, men hem kom jag iallafall och det var det viktigaste. Väl hemma har jag svävat på moln lite, all tid har gått till Noah och familjen men nu känner jag att jag är redo att ta mig an det här igen. Har en massa bilder jag inte har visar er ännu som ni ska få ta del av.

Befinner mig just nu hemma i Övik i mitt flickrum, hur härligt ? väskorna är inte uppackade och jag har en träningsvärk som inte är från denna planet. Annars är allt bra med mig.

/ Linnéa

Miss you already 

Likes

Comments

Follow Me On Instagram@linneabystrom