Header
View tracker

i've had a wonderful day. Me and Julie started the day by going to our aupair meeting which was hosted by our amazing Lcc Emily at her building on the terrace. This time we played a game where we exchanged gifts with each other. I was very lucky and won a lovely bag. You can see it on the pictures since i wore it during the day. With this amazing view over Miami you can't feel anything but happy.

After the meeting me and Julie went to a Christmas market in coral gables. One of her host children were singing there with his classmates and there was a lot of entertainment going on. After we had been there for a while we started to feel really hungry so we made our way to Burgerfi, I ate the veggie burger and it was really good. After that we just went back to Julies house and relaxed for a while before i went home.

/ Linnéa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det lördag och ännu en vecka har passerat. Denna veckan har varit tyngre än andra. Jag känner lite hemlängtan såhär i juletid. Men tur är det väl ändå att jag inte riktigt har någon julkänsla. Allt känns så absurt med tanke på värmen och palmträden, för mig är det fortfarande sommar. Det är 28 grader varmt och när jag är ute och kör ser jag alla dessa människor som har varit och shoppat julgranar. Butikerna är proppade med människor och idag har vi pyntat både inomhus och i trädgården med julsaker. I övrigt så har Max sitt födelsedagskalas idag så jag har jobbat hela dagen. Ikväll hoppas jag på lite vin och lite havsbris men vi får väl helt enkelt se hur det blir med det. Imorgon vankas det ännu ett aupair möte där vi ska byta paket med varandra. Det ser jag fram emot.

Under den gågna veckan har jag inte gjort mycket. veckorna bara flyger förbi. Min värdmamma har rest så jag har jobbat ganska mycket. Eftersom att mitt hjärta har skavt lite har jag försökt att träna och hålla mig ur huset en hel del. Många tidiga kvällar, även om jag har haft lite svårt att sova. Ja mina vänner det är helt enkelt så man känner ibland, tur är ju att det går över och att jag har så fina människor omkring mig. Just nu brottas jag med saknaden jag känner i bröstet men det vänder jag till något positivt. Ibland är det bra att sakna.

/Linnéa

Likes

Comments

View tracker

Vad behöver du mest just nu?

Just nu behöver jag få kramas och pussas med min kärlek. Men för nu får jag nöja mig med FaceTime pussar och kramar. Sedan behöver jag lite mat för jag är vrålhungrig.

Vad tror folk om dig?

Det vet jag faktiskt inte. Jag tor att de som känner mig tycker att jag är en snäll och omtänksam person. Sedan har jag ingen aning om vad personer som inte känner mig tror, brukar inte spekulera så mycket i det.

Vad får du oftast komplimanger för?

Ofta får jag komplimanger för mina gröna ögon. också för att jag är omtänksam.

Brukar du skratta för dig själv?

Ja det gör jag ofta.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

”Hi, so what did you think about doing later ? ” från @ByRoensholt

Nästa mål i ditt liv?

Jag vill börja plugga till något som jag brinner för.

Hur svarar du i mobilen?

”hej det är Linnéa” om jag inte har numret, annars brukar jag bara svara hallå eller hej tror jag. Dock svarar jag ju annorlunda när jag är i USA om jag inte har numret, då blir det ju på engelska. Tror jag brukar säga ”hello” eller ”this is Linnéa” dock ringer det inte så ofta okända nummer till min telefon här, och om det gör det så är det någon försäljare.

Antal timmar sömn inatt?

ca 8 timmar skulle jag tippa på.

Brukar du komma i tid?

Finns inte i min värld att komma sent. jag blir ofta jätte stressad när jag ska någonstans och inbillar mig själv att jag är sen men sen slutar det alltid med att jag får sitta och vänta jätte länge ändå. räknar alltid med lite extra tid. ofta blir den där extra tiden alltid mer och mer haha.

När mår du bra?

Jag mår som bäst när jag är tillsammans med mina fina kille, omringad av goda vänner och familj. Jag älskar gemenskapen. Som bäst mår jag när jag är omringad av alla jag älskar runt en värmande brasa i sommarstugan i Finland eller sommarstugan i Bergom.

Vanligaste färgen på dina kläder?

Hmm det är svårt att säga med tanke på att jag har min garderob hemma i Sverige och bara har en bråkdel kläder med mig hit. Jag menar i Sverige använder man ju mest varma kläder men här är det ju helt tvärt om. Så skulle inte säga att jag har överflöd med kläder med mig hit. jag gillar dock att kombinera bas med någon färg till för att sticka ut lite. Helsvart blir för tråkigt för mig.

Favoritdryck på morgonen?

Vatten med citron i eller en kopp te. Just nu dricker jag mest Pukka Cleanse.

När brukar du oftast gå och lägga dig?

Jag försöker sova senast kl 10 på vardagar men med tanke på mitt jobb så blir det ofta senare då jag alltid fastnar vid datan på kvällarna när jag är ledig.

Är du blyg?

Jag uppfattas säkert som blyg till en början men jag själv skulle inte säga att jag är speciellt blyg längre. När jag var liten var jag ganska blyg men det är ju många barn. Idag är jag mer självsäker än vad jag var för 4-5 år sedan. Jag tycker att det är svårt att definiera vad det innebär att vara blyg. Jag har hög integritet och är lite avvaktande. För mig handlar det mest om ifall jag känner mig bekväm med en ny människa eller situation. Jag tror dock att det märks väldigt väl på mig om jag inte känner mig bekväm.

Jag skulle väl säga att jag är lite blyg men samtidigt inte i den bemärkelsen. Det är ju skillnad på blyg & blyg om man säger så haha. Det handlar som sagt bara om hur snabbt jag känner mig bekväm med en person. För mig är det även skillnad om det är en personlig relation eller en professionell relation. Det jag vill säga med det är att jag är inte blyg i yrkesmässiga relationer för då handlar det inte riktigt om att lära känna på ett personligt stadie utan mer om att vara trevlig och social. Jag är inte den som öppnar upp mig på två sekunder utan för mig är det viktigt att kunna lita på mina vänner. Jag älskar att träffa nya människor, skapa nya vänskaper och prata om intressanta saker däremot tar det mer tid för mig att öppna upp mig. Det är svårt att beskriva men för att summera detta, jag är lite blyg men det beror helt på vem man jämför med. Jag är något mitt emellan ting skulle jag säga. Det beror helt på om vänskapen klickar eller inte och som jag skrev ovan vilken typ av relation det handlar om.

/ Linnéa

Listan lånade jag från @elinskoglund blogg

Likes

Comments

This is some pictures from our thanksgiving morning. We went to the beach all three days we were in Sarasota. The beaches on the other coast of Florida is something you have to experience if you're going to Florida. It's totally different, compared to Miami for example.

We built snowmen made out of sand, made "snow" angels in the sand and a very terrific sand castle.

/Linnéa

Likes

Comments

I've finally been to my first football game. I really enjoyed it although i didn't really get the rules. It's a little bit difficult i guess. It's crazy that they have about a hundred players in one team. We sat pretty high up but that didn't bother us at all, i thought the seats were good Even though the stairs killed me haha. I love the energy you get by watching sports. The arena looks half full which it is, but the arena is enormous so i can just tell you there was a lot of people there. I don't even know how much people that fits in there. This was the football team of the university of Miami but they share the arena (hard rock stadium) with Miami Dolphins which is a team in the NFL. I had a blast!

Next up will be watching Florida Panthers, Hockey will still be the number one sport. At least i get the rules haha.

/Linnéa

Likes

Comments

Imorse tog vi oss ner till stranden för att gå längs med havet, som för övrigt var super kallt. Havet är mycket varmare i Miami, beror ju dock på att det ligger mer söderut. Sedan är det ju på andra kusten så jag vet inte om det har något med det att göra. I vilket fall så skulle jag rekommendera alla som åker till Florida att besöka det här stället. Stranden är helt fantastisk och det känns precis som att gå i mjöl för den är så finkornig. Stranden är inte alls lika fullproppad som i Miami, jag har dock inte koll på hur det är under högsäsong. Just idag bjöds det på underbart väder och de flesta som var på stranden var där för att motionera. Såg till och med en yoga klass, blev så sugen på yoga när jag såg det.

Efter stranden åkte vi hem för att byta om innan vi åkte vidare mot min värdpappas föräldrars nya hus här i Sarasota. Det var super fint och låg i ett community område med grindar. där hade dom även två olika poolområden med gym. Vi besökte ett av dem under dagen vilket var super kul. Det var lite molnigt vilket gjorde att vindarna kändes lite kalla så det blev inget bad för mig. Efter en förmiddag fylld med bad och lek åkte vi till min värdpappas systers hus och åt middag. Imorgon är det Thanksgiving och kommer troligtvis bli en lång dag så jag ska försöka få mig så mycket sömn som möjligt.

/ Linnéa

Likes

Comments

This is what i got on the Sephora event this weekend. The girl who helped us was truly awesome and once again i want to recommend you to follow her on Instagram, @Makeupbyalesia. I love the foundation and the mascara. The mascara really makes your lashes look beautiful. I also got a small makeup bag which is perfect to have in your purse. last but not least i got a Sephora bag with an awesome oil for your hair and a soap from maroccanoil. The oil is just perfect for me to use right now since in living in the sunshine state. altho i haven’t recognized any damage on my hair. actually i have really good quality on my hair right now since i cut it off in June. Since then i have been trying to use really good products, basically just taking good care of it and i can tell that it’s working very well. when my friend Emelie made my hair in June i bought a hair masque that was the best one i have ever used. that one is of course empty now but guess what ? i found it on Marshalls for 7 dollars. I really have to advice you guys to buy that, it’s from Joico and it’s funny how the price can be so different, i mean i bought my first one in Sweden on a hair saloon and here i bought it on marshalls.

as for right now i’m sitting in the car on my way to Sarasota. We are going to celebrate thanksgiving there with my hostdad’s family. It’s a drive that normally would take 3-4 hours but the traffic in Miami really slowed us down so i have no clue how long this is going to take as we are stopping for dinner as well. Miami traffic is the worst, i even think we left during rush hour. I’m excited to celebrate thanksgiving since that’s a holiday that we don't celebrate in Sweden. I don’t know what exactly the plan for the week is. we are heading home on Friday, unfortunately i’ll probably not be able to shop anything, Gives me another reason to go on a shopping trip here next year, at least sometime. I’m not sure i would love to go shopping on black Friday since the amount of people in the same place and also the long lines would drive me crazy. Still it’s nice to go shopping considering all the offers they have on black Friday.

Likes

Comments

I lördags stod det Aupair möte på schemat, denna gången var det Thanksgiving lunch. Det var verkligen super trevligt även om några fattades. Vi var inbjudna till en tjej som heter Tamara från Tyskland och hennes värdfamilj. Alla tog med sig en rätt från deras hemland och det var verkligen kul att få smaka på allt. Våra Fantastiska Lcc hade fixat och donat med en kalkon, de hade gjort ett fantastiskt jobb och som vanligt blev det Succé.

Emily(Lcc), Tamara, Camila(Lcc), Julie och Jag

Likes

Comments

I söndags begav vi oss till stranden än en gång. Även denna gången fick vi se när kryssningen lämnade kajen och fortsatte ut mot horisonten. Så himla fint verkligen. Vi stannade tills solen gick ner och vandrade längs med Ocean drive och strandpromenaden på vägen tillbaka till bilen. Jag älskar söndagar.

/Linnéa

Syns det att det här vädret gör mig lycklig ?

min fina baddräkt kommer från Meloonpro men den har jag visat tidigare

klänningen på sista bilden har jag inte visat, det är en alldeles för bekväm omlott klänning som kommer från Calvin Klein. Visar bättre bilden på den vid ett annat tillfälle.

Likes

Comments

Follow Me On Instagram@linneabystrom