Header

Min lördag spenderades tillsammans med @sofiewaidringer och janna som var här på besök från New York. Träffade Sofie på training school så det var super kul att träffa henne igen, var ju ändå 6 månader sedan sist.

Började dagen med att titta på Noahs match som inte alls fick något roligt slut. Noah fick ett slagskott i ansiktet och har legat på sjukhuset fram till idag (måndag). Såg riktigt obehagligt ut. Såklart är det lite extra jobbigt när sådant händer och jag är så långt hemifrån men eftersom jag inte kan göra något åt det så bestämde jag mig för att inte låta oron ta över och ha kul iallafall tillsammans med Sofie och Janna. Nu hoppas jag bara min fina kryar på sig och att synen blir helt återställd. Världens bästa kille.

Mötte upp tjejerna vid deras hotell och sedan åkte vi till Lincoln road och parkerade bilen. Vi åt sedan lunch på en italiensk restaurang innan vi gick ner till stranden och hängde där hela dagen. Sedan tog vi bilen hem till mig och började fixa oss inför kvällen. Hamnade senare på Story där bland annat T.I uppträdde under natten. Hade en riktigt lyckad kväll med andra ord. Trots tråkigheterna.

Likes

Comments

Veckorna flyger förbi men varje onsdag längtar jag fortfarande lika mycket efter helgen. Denna veckan har dock gått segt och jag har känt mig grymt trött. Dels har jag inte kunnat springa eftersom mitt knä har börjat jävlas med mig från ingenstans. Just nu håller jag bara tummarna för att det ska gå över så att jag slipper promenera och kan börja springa igen. Just nu flödar inte inspirationen hos mig, därför behöver jag lite sol på min kropp, lite Miami Beach luft i mina lungor och ett gott sällskap. Får helt enkelt se vad denna helgen har att bjuda på.

/ Linnéa

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag. Ska jag vara helt ärlig så är det för mig ingen stor grej då jag aldrig riktigt har firat det så mycket. Noah har alltid haft match eller träning så har liksom alltid krockat. men det var inte riktigt det inlägget skulle handla om.

Som jag älskar den här killen. Är så glad att jag får dela livet tillsammans med dig. Idag är det alla hjärtans dag och jag saknar och tänker på dig lite extra mycket. Men tur är det väl ändå att vi aldrig riktigt har haft tid att fira det tillsammans. För det gör alla tusen mil som skiljer oss åt lite enklare att hantera.

Det är även min fina lillasysters födelsedag idag, som jag kommer få träffa om ca 2 veckor, helt sjukt men jag längtar så. Grattis på din 16 års dag min fina. kommer ihåg när jag själv fyllde 16, då var du bara 11 år. Undrar nästan var tiden har sprungit iväg och när jag hann bli såhär "gammal".

/Linnéa

Likes

Comments

Har verkligen börjat lyssna mycket på The Weekend på senaste tiden, här är mina favoriter.

Likes

Comments

Idag är det lördag och jag sitter i skrivande stund i skolan och väntar på både min lärare och min klass. Det är lite roligt när man är från olika kulturer. De flesta i min klass är från spansktalande länder och punktlighet är inte lika viktigt där som det är i till exempel Sverige. För mig är att vara i tid, att vara redo att börja arbeta när klockan slår 9.00 men de flesta av mina klasskamrater glider in sisådär 09.10. Då har jag varit här sedan 8.40 ungefär. Då bör det dock tilläggas att jag är jordens största tids pessimist.

Gårkvällen spenderades hemma hos Julie tillsammans med hennes värdfamilj och familj som är på besök från Danmark. Super kul att få träffa dem verkligen. Idag kliver dom på Harmony of the seas och reser runt i Karibien med världens största kryssningsfartyg, gissa om jag är avundsjuk ?! Om ni vill se massa härliga bilder från Karibien tycker jag ni ska följa hennes blogg @ByRoensholt.

Likes

Comments

Bar denna outfiten igår när vi var och käkade lunch. Underskattade dock värmen här i Miami en aning. Det är lätt att man gör det när man bor här och fryser inomhus när man ska välja kläder. I vilket fall så har temperaturen här i Miami legat runt 30 grader de senaste dagarna, hur härligt som helst. När jag tänker efter är det ju helt sjuk att jag drog på mig ett par jeans och en långärmad tröja i 30 graders värme och strålande sol.

/Linnéa

Likes

Comments

Jag och Julie firade 6 månader i staterna med en lunch på The Cheese Course. Egentligen är det helt sjukt att det redan har gått 6 månader. Jag vet redan nu att de närmsta 2 månaderna kommer gå sjukt snabbt då jag har mycket inplanerat. I övrigt har jag hunnit prata med mitt Hjärta som skulle iväg och spela match.

/Linnéa

Likes

Comments

Min söndag spenderades som vanligt på stranden. Jag och Julie var för trötta för att åka och Yoga på morgonen så vi slöade i någon timme innan vi tog bilen till stranden. Vi bestämde oss för att åka mer norrut denna gången då south beach alltid är så folktätt. Jag personligen tycker även att stranden i sig är mycket finare och mysigare lite längre upp. Vi chillade på stranden hela dagen och tog även en hel del härliga foton. I söndags var det även Super Bowl så efter att solen hade gått ner mötte vi upp några andra aupairer på en restaurang och kollade på matchen.

/ Linnéa


Likes

Comments

Follow Me On Instagram@linneabystrom