Header

Då var det måndag igen och jag har jobbat som vanligt. Idag är det Julies födelsedag så vi passade på att gå ut och äta lunch tillsammans.

/ Linnea

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Miami, USA

Lördagens middagssällskap, oj vilken rolig kväll jag hade med dessa fina tjejer !

Likes

Comments

Miami

igår firade vi min vän Julie då det är hennes födelsedag imorgon. Vi började dagen med att åka till Miami Beach för att hänga där under dagen. Denna gången blev det inte south Beach utan en bit länge norrut då det är lite mindre folk. vi hade inte vädret med oss och det slutade med att vi satte oss på en restaurang på Lincoln road och åt en super god cecarsallad. Trots att himlen var helt svart och det blixtrade ute till havs begav vi oss till stranden igen efter lunchen innan vi tog en Uber till North Beach där Angelica bor. Där fixade vi oss innan vi åkte tillbaka till Lincoln Road vrålhungriga för att äta middag. Italiensk restaurang med god mat och rolig personal. Träffade en jätte härlig tjej som heter Karin för första gången vilket känns super kul. så himla roligt att träffa nya människor. Hon är också från Sverige och var med oss och åt middag. Vi drack några glas sangria och bestämde oss för att att testa på nattlivet i Miami. Vi hamnade på Story men var inte där speciellt länge då vi alla var väldigt trötta och ville hem och sova helt enkelt. Jag hade dessutom varit uppe sedan kl 6 för att titta på Noahs Hockey match.

Det var roligt på klubben men samtidigt ett ganska svårt sätt att umgås då man inte hör speciellt mycket där inne. jag är kanske mer för att hänga på en bar med mina vänner och prata strunt. Jag hade super roligt men som jag förstod innan är det inget jag skulle vilja göra varje helg.

Har haft en helt fantastisk lördag. Nu laddar jag inför Julies faktiska födelsedag som är imorgon då vi hade tänkt käka lunch tillsammans på något mysigt ställe.

/Linnea

Likes

Comments

Hjälp, tiden springer iväg. Det är tisdag och jag har en hel del aktiviteter på schemat idag. I morse skjutsade jag pojkarna till skolan och efter det åkte jag direkt till gymmet då jag kände att jag ville hinna träna men ändå ha mer tid här hemma än vanligt. I eftermiddag hämtar jag Miles på skolan runt klockan 1 och sedan får vi helt enkelt hitta på något fram till att Max ska hämtas kl 3. När jag har plockat upp honom ska jag lämna honom hos ett par vänner till familjen som har ett barn som går i Max gymnastik grupp. Sedan åker jag med Miles på hans Tennis. Tennisen är en bit bort så troligtvis kommer vi att äta middag någonstans på vägen hem.

Imorgon vänder veckan och det är onsdag, Jag längtar till helgen då jag vet att det är mycket roligt som väntar.

/ Linnea2 bilder från ett par helger sedan

Likes

Comments

USA

​men, det finns en hel del saker jag skulle vilja göra. Framförallt så finns det ju många ställen jag skulle vilja besöka. Jag vill ju såklart åka tillbaka till New York, besöka LA, Vegas, Hawaii, Bahamas, Seattle, Vancouver, Chicago, Colorado. Det finns för mycket ställen att besöka i USA men förhoppningsvis hinner jag väl med några under tiden jag är här. 

Något som skulle vara helt fantastiskt att få göra är ju att få åka på kryssning i Karibien. Julie kommer åka tillsammans med hennes familj när de kommer och hälsar på från Danmark, är skapligt avis.

Sedan skulle jag vilja hoppa tandemhopp med fallskärm, bungyjump, besöka Disneyland i Orlando. Det finns en hel del saker jag skulle vilja göra med det jag ser fram emot mest just nu är helt klart Tandemhopp då jag och Julie har pratat  om att vi ska göra det tillsammans här i Miami.

Jag kanske borde göra en Bucket list och dela med mig av den, just nu var detta några av de saker jag kunde komma på.

/ Linnea

Likes

Comments

Kärleken

Idag har det varit en sådan där lite extra kämpig dag. en sådan där dag när jag tänker för mycket. idag greps jag av verkligheten från ingenstans. hur länge är egentligen ett år tänkte jag, också funderade jag på hur många dagar, timmar & minuter det är utan den person jag älskar mest av allt. Jag kom fram till att det var en hel del. Med hjärtat i halsgropen greps jag av panik för en sekund. hur långt är egentligen avståndet mellan mig och min kärlek. Jag kom fram till att det var obetydligt. obetydligt eftersom det inte förändrar något. Jag känner mig lyckligt lottad, eftersom jag har en sådan fantastisk kille, som alltid stöttar mig. Jag är även mycket stolt över oss som får det här att fungera så himla bra, men såklart så saknar man varandra ändå.

Ibland griper det tag i mig sådär från ingenstans, att jag faktiskt gör det här nu. För det mesta känns det helt fantastiskt. alla nya platser och upplevelser ger mig så mycket lycka och ro. Men ibland vill jag bara vara med honom, sova med honom, uppleva allt det här som jag gör nu tillsammans med honom. Idag saknar jag att handla tillsammans, skratta tillsammans, bo tillsammans, gå på kvällspromenad tillsammans, ja allt som tidigare varit våran vardag. Saknad är en svår känsla att beskriva med ord, men idag saknar jag Noah lite extra mycket. Han är bäst, så är det bara. Jag är så tacksam för FaceTime, ja det känns som att vi faktiskt är tillsammans då.

/ Linnea


Likes

Comments

Miami

Idag var det dags för mitt andra Aupair möte. Jag började dagen med att kliva upp kl 06.00 för att titta på Noahs match, sådan himla tur att jag är morgonpigg säger jag bara. Efter den hann jag även med att prata med en saknad vän hemma i Sverige samt Noah när han var påväg hem ifrån matchen. det blev vinst i dagens match så hela helgen bjöd på två vinster, toppenbra start tycker jag!

Klockan 10.00 hämtade Julie upp mig och vi åkte till ett ställe som heter Venetian Pool där vi skulle träffa alla de andra Aupairerna. Vi hade super roligt, badade och hade det jätte mysigt helt enkelt. Efter mötet åkte jag och Julie till Sunset för att äta lunch på RA sushi som är ett av mina favorit ställen hittills. Efter det var vi både trötta, mätta och belåtna så vi rörde oss hemåt.

Under kvällen/eftermiddagen har jag hunnit med att hänga vid poolen här hemma, äta middag ute med familjen och titta på Mia Parneviks program, Den största dagen.

/ Linnea


Likes

Comments

Follow Me On Instagram @linneabystrom