Header
View tracker
View tracker

När vi var i New York så filmade Julie (@ByRoensholt) en hel del till sin Youtube kanal. Tänkte därför att det kunde vara roligt för er att se lite rörligt material från vår resa så jag tänkte att jag skulle dela första videon här med er. Följ gärna henne på youtube om ni vill se mer, vet ett det kommer upp fler roliga klipp framöver. Vill ni veta lite mer om Aupair jobbet så har hon även gjort en video om det på sin kanal.

/ Linnéa

Likes

Comments

I söndags vaknade både jag och Julie upp och var ganska slitna, det resulterade i att den planerade brunchen inte blev av. Istället tittade vi på revange och sov bort hela dagen. Fram emot kvällen bestämde vi oss dock för att gå på bio, Patriots day blev det och oj vad jag kan rekommendera den filmen. Filmen handlar om Boston marathon bomberna 2013 och är väldigt rörande.

/Linnéa

Likes

Comments

Så konstigt känns det att sitta och göra läxa. Fick vara ledig idag eftersom det är röd dag och båda föräldrarna är hemma. Kändes verkligen välbehövligt att få sova ut lite då jag inte har sovit så mycket under helgen. Imorse pratade jag med Noah en sväng innan jag duschade och packade ihop mina saker för att sedan ta cykeln till Starbucks. Har nämligen lite hemläxa jag behöver göra, dessutom är städerskan hemma hos oss nu så jag känner mig bara i vägen om jag är hemma. Det är skönt att komma ut lite. Senare planerar jag att åka till gymmet igen, precis när jag kom igång blev Max oturligt nog sjuk och jag har inte alls haft tid att träna då jag har varit hemma med honom hela dagarna.

För övrigt så har temperaturen här i Miami börjat stiga lite. Inte för att det har varit speciellt kallt men man känner så snabbt här om det är några få grader kallare än vanligt. Känner mig dock så bortskämd med vädret och jag kan inte föreställa mig att det är vinter där hemma. Även om jag ser bilder och Noah visar mig när vi pratar på facetime så känns det ändå overkligt på något sätt. Det är Januari och det är helt plötsligt en månad som jag älskar. Här blir barnen överlyckliga när det är kallt, och glada över att få bära långbyxor och hoodies istället för att svettas på skolrasten. Jag måste medge att detta är trevligare än Augusti värmen.

/ Linnéa

Likes

Comments

View tracker

Min helg har varit helt fantastisk måste jag säga. Fredagen spenderade jag tillsammans med Julie framför en film. På lördagen vaknade jag tidigt och pratade en stund med mamma & pappa. Trots att jag var sjukligt trött så vaknade jag kl 7 och kunde inte somna om. Runt kl 12.00 åkte jag och Julie till Miami Beach för att spendera dagen där på en art deco festival som höll till på ocean drive. Super härlig stämning verkligen, men det är det ju alltid i Miami. Vi hann även gå en sväng på H&M då jag behövde lämna tillbaka ett par byxor. När vi kom hem igen bestämde vi oss för att gå ut så efter en kortare powernap fixade vi oss och sedan beställde vi en Uber tillbaka till Miami Beach och Rockwell. Vi avslutade kvällen på Mokai och jag hadde verkligen hur roligt som helst.

/Linnéa

Likes

Comments

vilken lång vecka detta blev. Max blev sjuk i förrgår och har varit hemma med mig. Därav mycket jobb. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att själv försöka att inte bli smittad. Runt 2 tiden hämtade jag upp Miles och en av hans kompisar på skolan. Sedan dess har vi lekt i parken. Nu är Miles på Science class och jag har lyckats hitta en rätt så avslappnande plats i parken. Just nu sysselsätter jag mig med datorn men om en stund ska jag läsa boken jag håller på med, Me Before You. Det är lite speciellt då jag redan har sett filmen.

Vet ni att just nu saknar jag inte sverige alls. Jag skulle kunna leva resten av mitt liv i sandaler och i den här staden. Jag älskar Miami. Den enda jag saknar är Noah.

/Linnéa

Likes

Comments

Där ljög jag lite. Jag har alltid haft så svårt för att äta just frukost. någon som känner igen sig ? Jag tror att jag helt enkelt är för lat, eller om det beror på något annat. Oftast känner jag att jag hellre inte äter något än ställer mig och gör något. Men nu har jag iallafall hittat något som funkar för mig. Något som är så himla enkelt och samtidigt mättar magen. havregrynsgröt med frysta hallon och kanel. Lite roligare än att äta helt vanlig havregrynsgröt.

/Linnéa

Likes

Comments

Äntligen har jag orkat mig till gymmet. Efter Jul och Nyår tappade jag helt suget. Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att löpträna så därför har det blivit min start men igår kväll efter mycket velande släpade jag mig bokstavligt talat till gymmet. Det är något som gör att jag inte riktigt tycker om att styrketräna på mitt gym. För det första så är det väldigt stort och oftast väldigt packat med folk. Jag tycker inte om att behöva vänta nät jag tränar då blir jag uttråkad. Jag vet inte men jag trivs inte till 100% där ännu så därför gör jag mestdels det jag känner mig bekväm med, löpträning eller annan cardio träning. Igår körde jag löpning, trappor och ben övningar vilket blev lagom då jag tog en kort löprunda under dagen också. Förhoppningsvis kommer jag att känna mig mer bekväm med tiden men just nu saknar jag mitt gamla gym hemma i Ö-vik.

/Linnéa

Likes

Comments

Jag kom precis hem från en löprunda. Känner mig inte super pigg i kroppen men jag känner att jag verkligen behöver komma igång med träningen nu. Redan nu känner jag mig piggare. En kort runda är bättre än ingen runda. Träning är verkligen ett lyckopiller även om man ofta drar sig för att träna av någon anledning. Åtminstone gör jag det men jag mår alltid 10 gånger bättre efter än vad jag gjorde innan. Rätt lustigt.

/Linnéa

Likes

Comments

Follow Me On Instagram@linneabystrom