Header

När man åker iväg och jobbar som aupair i USA är en del utav programmet att man ska plugga 72 timmar på college. Jag tycker det här känns super roligt och har precis signat upp för min första klass. Första krusen jag har valt att läsa är Professionell Makeup Artist. Kursen börjar i november så jag får helt enkelt hålla er uppdaterade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har massor med roliga videos som jag hade velat lägga upp men inte riktigt kan lista ut hur man gör. Därför ska jag klura ett tag till på det innan de kommer upp. Det var iallafall ett super roligt lopp på 5 km. Mörkt som tusan var det dock och folk hade till och med tagit med sig sina barn. Då menar jag väldigt väldigt små barn. Skulle vara så rädd att tappa bort dem i mörkret bland allt folk. Efteråt var det även en ganska fet efterfest som jag tror jag nämnde i mitt tidigare inlägg. Vi stannade inte allt för länge dock och var hemma runt 10 tiden.

Har börjat bli mycket kallare nu, framförallt på nätterna. Hade jag inte vant mig med detta vädret så hade jag absolut inte sagt att det var kallt me som sagt man vänjer sig och då kan det hända att man fryser även om inte grad antalet visar speciellt lågt. Är väldigt sköna morgonar den här tiden på året måste jag säga. När jag kom hit var det olidligt även på morgonen. Det är jobbigt att svettas så fort man kliver utanför dörren.

Alla bilder är tagna med mobilen så de kanske inte är så super bra kvalitet.

/Linnéa

Likes

Comments

Min helg har varit relativt lugn. Jag hade inga speciella planer för fredagen förutom att äta godis och titta på Netflix men godis delen gick åt skogen då jag inte gillar något godis här nästan haha. Förutom haribos gummibjörnar. Det blev ägg och batterier istället för godis inhandlat med andra ord. Lördags morgonen spenderades framför datan och Noahs hockey match. Efter att han hade kommit hem från matchen så pratade vi i nästan 4 timmar innan han var tvungen att gå och lägga sig och jag blev upphämtad av Julie eftersom vi skulle åka ner till Homestead Speedway där Blacklight run höll till. Oj så kul det var. Ni som har mig på snapchat har ju säkert sett en del klipp och bilder som jag har lagt upp. Loppet var 5 km men det var så otroligt mycket folk vilket gjorde det lite svårt att springa hela vägen. Folk hade barnvagnar och allt möjligt. Efteråt var det fest och vi hade super roligt även där. Dock så började vi frysa ganska snabbt och bestämde oss för att bege oss hemåt. Det var väldigt skönt att komma hem i tid och kunna duscha av sig all färg.

Idag är mina planer att eventuellt gå och se en film på bio med Julie, Prata en stund med Noah och träna då jag känner att jag behöver röra på mig.

/Linnéa

Likes

Comments

Memories and love is what life is for. Creating memories with your loved ones. Since i'm looking at a lot of stored pictures i have right now, it also brings a lot of good memories to my mind. I am so lucky, and for all of my friends and family that i love so much. Remember that i will always appreciate your support and all of the things you do for me. I have always been taking a lot of picture and that's something that i'll make sure to continue doing. It makes the memories more alive and gives me the opportunity to share the memories in the future. I'm gonna share some good memories with you today and i always find a lot of throw back pictures stored on my Facebook account.

Likes

Comments

USA

I have made a decision to write more English on my blog as long as I'm in the United States at least. I have been thinking of it during the last weeks but never really came to a conclusion. I have given you one post in English before but from now on I'm gonna try to write in english or in both english and Swedish if time allows.

The decision is based on that i wanna improve my english in both writing and speaking. I am speaking english all days, even with my Swedish friends here since Julie doesn't really understand Swedish very good. Therefor we always speak English. For me its important to improve my vocabulary since it makes my speaking more fluently. What better way to learn words than writing ?

Its definitely not because i wanna be super international or anything like that. I know people might have opinions about this. Therefor i just wanted to make sure you understand the reasons I'm doing this and its just to make myself a better english speaker. Since i moved here i also have made friends that's not from Sweden which could be a good reason to do this even tho i have to say this is mostly for myself.

Likes

Comments

My Outfit

Rosa är min absoluta favorit färg. Förut hade jag enormt mycket rosa kläder vilket jag inte riktigt längre har. Däremot älskar jag att bära rosa och det får gärna vara tillsammans med lite mer neutrala färger. Jag är inte den som gillar att bära färglöst speciellt mycket och lägger gärna till något färgstarkt. Därför blev jag så glad när jag fyndade dessa knallrosa skor igår. Älskar dem, dessutom matchade de super bra till mina rosa naglar.

Likes

Comments

Miami, USA

I Lördags besökte Jag, Julie och Maria-Chiara Matheson Hammock Park som ligger i närheten av där vi bor. Det är så vackert där och det blev en hel del bilder tagna. Dock hade vi inte riktigt vädret på våran sida då vindarna från havet inte var att leka med. Håret stod åt alla håll om man säger så. Bortsett från att vinden inte var så rolig att fota i så var det faktist ganska skönt med lite bris eftersom det fortfarande är väldigt varmt ute och man svettas mest hela tiden. Det var även en hel del kite surfare ute på vattnet och i bakgrunden kunde man skymta Miami Beach höghus.

Efter att vi lämnat parken åkte vi en snabb sväng till Dadeland Mall innan vi begav oss hem till Julie för en liten bbq fest med hennes värdfamilj, super god mat och världens godaste vita vin. Ångrar att jag inte tog en bild på det.

Idag är det söndag och jag började min morgon med att prata med min älskling i 2 timmar. Har gått om varandra lite denna veckan med jobb och träningar vilket har gjort att jag har saknat honom lite extra mycket. Därför var det också lite extra mysigt att kunna prata med varandra på FaceTime.

runt lunch tid åkte vi in till Downtown Miami där vi hade tänkt utforska lite men vädret svek oss. När vi kom fram var det världens regnväder och vi hade ju såklart inget paraply med oss. Vi sökte skydd i några butiker innan vi begav oss hemmåt igen. Det blev även ett middagsstopp på Panera Bread.

Nu ligger jag hemma i min säng och snart är det läggdags även för mig. Jag har haft en super rolig helg trots vädret men det får man väl räkna med när man bor i Miami. Från och med nu kommer jag alltid bära med mig ett paraply i handväskan. Här kommer några av bilderna vi tog i lördags.

Likes

Comments

Tips

En podcast i lurarna är helt klart mitt bästa avslappningstips så därför hade jag tänkt dela med mig av 3 stycken favoriter. Det är dessa 3 som jag främst följer men händer även att jag hamnar på andra kanaler då och då.

Jag älskar att lyssna på intressanta podcaster när jag är ute och går eller tränar på t.ex. gymmet. Då hamnar man verkligen på andra tankar och det är så himla skönt.

Onsdagsbybbel är en podcast som drivs av Hanna Friberg och Dasha Girine. Om du behöver lite extra pepp och inspiration i livet så är deras podcast perfekt.

Säker Stil Podden. Åh vad finns det att säga, världens bästa podcast. Drivs av Emilia de Poret och Ebba von Sydow. Denna podcast handlar främst om Mode och jag känner mig alldeles förtrollad varje gång jag lyssnar på den. I senaste avsnittet pratar de bland annat om mode veckan i Paris och Chanels modevisning, Magiskt!

​Businesspodden​ är en super inspirerande podcast som handlar om företagande. Har följt denna flitigt ett bra tag nu. Podcasten drivs av Josef Fallesen som driver Workout Parties i Stockholm tillsammans med Mikael Arndt som driver en säljskola. Hela konceptet bygger på att entreprenörer skickar in pichar om sitt företag som Mikael och josef sedan bizzar eller dissar. I varje avsnitt finns en gäst med som även har en röst. får du två bizzar har du klarat di vidare och kommer att få ett möte med en potentiell investerare.

Detta var mina 3 bästa tips. jag har samlat på mig en hel del inspiration genom alla kanalerna men ibland händer det ju såklart att man ramlar in på p3 dokumentär också.

Likes

Comments

USA, New York

Har haft en fantastisk start på veckan. I måndags träffade jag Julie en riktig snabbis för att ta lite bilder. Det är så lustigt och så himla roligt att vi har så sjukt mycket gemensamma intressen, är lika på många sätt men även har mycket gemensamma mål och framtidsdrömmar. Julies Värdbarn är så himla gulliga och brukar fråga henne när hennes syster kommer nästa gång, de två barnen är helt underbara.

Jag hann även med ett snabbt pass på gymmet. Eftersom jag blev sjuk och inte lyckades ta mig till gymmet under tiden jag tog antibiotika så känner jag först och främst att motivationen och rutinen behöver komma tillbaka vilket gör att jag först och främst gör det jag tycker är roligast, Löpning.

I tisdags blev det några timmar på Starbucks med Julie för att planera en resa som vi har tänkt åka på och nu även BOKAT. Är så glad för detta och det känns verkligen så himla skönt att ha något att se fram emot. Sådant hjälper väldigt mycket i vardagen när man känner att allt inte är super spännande och har börjat komma in i vardagsrutinerna. New York vi ses i December !

Kärlek till den staden. Älskade New York men fick ju alldeles för lite tid där sist vilket var tråkigt. Därför känns det ju helt underbart att få komma tillbaka dit under lite mindre stressade omständigheter. Ser så mycket fram emot att få använda vinter kläder även om det är något jag kommer få köpa innan då jag bara har flipflopps och klänningar här i stort sett. Det blir spännande att uppleva New York i Juletid då vi åker dit den 16 december och stannar till den 18, alltså en weekend resa. Känns så kul att kunna åka till New York på en tjej resa över en weekend och att det endast är en 3 timmars flygning. Sist Jag och Julie satt på ett plan tillsammans från New York så var vi påväg att träffa våra värdfamiljer för första gången. Shit vad det var nervöst att flyga in över Miami och ännu mer nervöst var det att kliva av planet.

Idag är det Onsdag och jag har haft barnen hela dagen då det har varit studiedag. Vi har varit på bio och spelat en hel del fia med knuff.

/ Linnéa

​Minns ni dessa bilderna ? inte så bra kvalitet men de är från senaste gången jag besökte New York. Vilket då var under Training School veckan.

Likes

Comments

Follow Me On Instagram @linneabystrom