Hej på er! Dagarna har rullat på och allting känns väldigt bra. Jag har hunnit en sväng på Ikea med Emil och visat honom lägenheten, handla ordentligt, gått runt en hel del i mina kvarter och lärt känna mitt område lite, listat ut alla smidigaste vägar jag kommer åka till och från skolan osv. Igår hade jag vad som blev en trevlig vinkväll med Vera och Emil. Så trevligt! Ikväll ska jag träffa min syster och hon ska få se min lägenhet samt att vi ska äta lite sushi och bara umgås - det ska bli så mysigt. Sedan resten av helgen ska jag förhoppningsvis träffa Evelina och så ska jag även träffa Johanna. Det är så roligt att träffa fina vänner från Falkis igen! Sedan blir det nog bio i helgen också. Bra att passa på medan jag är ledig, för på måndag börjar skolan!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej fina ni! En hälsning från mitt nya hem några månader framöver. Jag är nu bosatt på Södermalm i Stockholm. Det känns.. magiskt? En dröm sedan länge har liksom blivit verklighet. Jag minns i högstadiet då jag verkligen drömde om Stockholm nästan varje dag. Om ungefär en vecka börjar jag dansa på Balettakademien. Ännu en dröm? Längtar ihjäl mig. Först ska jag dock bara bo in mig lite i lägenheten. Jag bor i en fin etta på Södermalm som sagt. Jag sitter för tillfället i soffan med ett glas bubbelvatten och kikar lite på en serie medan jag tittar ut genom fönstret och bara mår sådär löjligt bra. Det var en snabb första blick från nya Stockholmslivet, men jag återkommer snart igen. Det kommer bli mycket uppdatering här nu!

Likes

Comments

Sverigeturné, besök, dansföreställning, auditions, fint umgänge, fester, skolavslutning, tårar, skratt, ett fruktansvärt jobbigt hejdå, ett avslut, Grekland, fantastiska vänner, hemflytt, jobb, fixat lägenhet i Stockholm till hösten, Balettakademien till hösten och Hälsingesommar. Oerhört mycket har hänt och så mycket mer ska hända detta år.

Likes

Comments

För igår hade vi premiär på vår föreställning Dissocialia. En fantastisk sådan och nu blickar vi framåt mot 14 föreställningar varav både skolföreställningar och Sverigeturné. Wow vilken fantastisk klass jag har och vilka vänner jag träffat. Jag är så himla tacksam för allt jag får uppleva här. Vi kör så det ryker.

Likes

Comments

Det har gått en månad sedan sist och det har hunnit hända en del. Jag fick besök av Tilda som nyligen flyttat till Örebro och åkte spontant ner till mig. Det var supermysigt och hon fick träffa mina vänner här. Vi vinade framför Mello och partade till det lite mitt i natten med vänner. Det var så mysigt och roligt att hon kom ner, hon är ju faktiskt en av två som varit ner här. Snart är jag dock inte Falkenbergare längre. Efter sommaren kommer jag att flytta till Stockholm för antingen utbildning eller jobb. Till Stockholm går flyttlasset vilket som. Känner mig väldigt laddad på att bo i huvudstaden faktiskt, äntligen. Ska bli spännande och ett stort äventyr.
I helgen åkte jag till Emil i Stockholm och spenderade helgen där. Vi såg filmen La La Land på bio och wow vilken perfekt film. Slutet var så fruktansvärt bra och hela filmen i sig fångar något jag troligtvis aldrig känt i en film förut. Just nu har jag dock sportlov och är hemma i Bollnäs igen. Jag är dock lite sjuk så tar det främst lugnt och repar repliker. Efter denna vecka är vi i slutfasen, då det är mindre än en månad till premiär nu, helt sjukt. Så det kommer bli extremt intensivt och sedan ska vi spela den först en vecka på skolan, sen spelar vi i södra Sverige och därefter högre upp i Sverige. Vi kommer alltså spela nästan varje dag i tre veckor, vilket blir ungefär 18-20 föreställningar på 21 dagar. Intensivt, som sagt. Vi kommer som högst till Falun och Gävle. Vill man som Bollnäsbo komma och se i Gävle kan man kontakta mig så ska jag försöka ordna det! Vi ska även ha en öppen föreställning i Stockholm. Det kommer bli mycket åkande och intensivt men det ska bli så förbannat roligt. Vilken grej, att turnera med sin föreställning. Att hela klassen samt teknikern ska få plats hemma hos mig i Bollan blir intressant det med. Längtar! Fy vad roligt allt ska bli. Dock är jag stressad just nu eftersom det är så kort med tid kvar.
Resten av denna vecka blir också lugn. På fredag ska jag och Theodor vina och mysa tillsammans och på lördag får jag träffa pappa som är utomlands just nu sen även min syster och hennes sambo igen. Ska bli supermysigt att umgås med hela familjen innan jag åker ner igen. Har ni det bra? Kram!

Likes

Comments

Min fina, fina familj kom i fredags och hämtade mig för att åka till mormor och morfar på eftermiddagen för att därefter åka till min moster i Halmstad. Under lördagen firade vi mig med god tårta och fin middag. De var så himla fina som åkte ner för att fira min födelsedag med mig. Jag är så himla tacksam att det inte finns ord som räcker till. Massor med kärlek

Likes

Comments

Förra måndagen var jag på sushi-dejt med två så himla underbara favoriter.​ Vi åt gott, drack gott och babblade i timmar. Snart åker båda två till två andra världsdelar. Jobbigt att vinka hejdå till Theodor och Carro efter sista dejten innan min resa ner. Som tur är hinner vi ses igen innan de åker på sina äventyr. Saknar de redan ♥

Likes

Comments

Hej allesammans! Jag hade en mysig dag igår som jag vloggade, men det kommer även ett inlägg med bilder senare. Puss så länge!

Likes

Comments

Beskriv året med tre ord?

- Utmanande, känslosamt och utvecklande

Genomdrev du någon stor förändring?
- Ja, precis i slutet av året dock. Jag bestämde mig för att det är dags att sluta ge upp på min egen resa hela tiden.

Vilka har du umgåtts mest med?
- Det måste vara min klass här nere på Katrineberg faktiskt

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja självklart. Responsen från filmregissören vi jobbat med, Håkan-konserten och alla fina stunder med mina vänner

Saknar du något från år 2016 som du vill ha år 2017?
- Egentligen inte och samtidigt har jag saknat/velat ha det hela livet. Men jag tänker säga nej denna gång.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
- 23/4, 28/11, 10/12, 14-20/11,

Vilka länder besökte du?
- Mallorca och Danmark

Blev du kär 2016?
- Nope

Bästa köpet?
- Håkan-biljetterna lätt

Vem saknade du?
- Mina vänner och familj i perioder. Därav har det blivit lite tågresor till bland annat Stockholm, Jönköping och hem till Bollnäs.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
- Gett mig själv mer tid och även inte stressat så mycket som jag gjorde med 20minuters och hållit mer kontakt med mina klassisar på loven

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Jag önskar att jag inte tvivlat på mig själv när jag inte behövt och att jag inte skulle stressat upp mig så mycket över saker som inte är ett problem än. Att jag inte varit så pessimistisk hela tiden.


Favoritprogram på TV?
- Blir främst Netflix. Men Vänner, How I Met Your Mother, Blindspot (viaplay) och Gossip Girl ❤

Din största framgång på det privata planet?
- Att jag tror mer på mig själv nu, jag är mer självsäker i mig själv även om jag inte är där jag vill vara än så har jag kommit längre än jag trodde att jag skulle.

Vilka anser du har varit dina närmsta detta år?
- Ja alltså mina närmsta är ju mina närmsta. Emil, Carro, Fidan, Tilda, Theodor och Linnea. Sedan har jag mina storasystrar Johanna och Gabbie här nere också haha, så fina

Största misstaget?
- Att jag inte satte stopp för personer som inte ville mig väl.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Alltså det beror på vad jag jämför med. 2014 är ju än så länge det år jag mått psykiskt värst men förutom det har ändå året känts bra. Jag har varit glad.

Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat och tågresor haha.

Något du önskade dig och fick?
- Jag fick faktiskt min älskade MacBook i 20årspresent galet nog. Är fortfarande förundrad över det, herregud.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
- Min familj kom ner till Halmstad där vi har släkt och då gick vi ut och åt tillsammans osv, jättemysigt.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Ännu mer självsäkerhet och att jag borde vågat vara mer stolt över vad jag åstadkommit inom min utbildning.

Träffade du några nya människor?
- Ja, en hel drös fina människor i den nya ettan på Katrineberg. Bland de fanns det även två guldkorn varav den ena är så fruktansvärt lik mig att det är smått läskigt haha!

Mest stolt över?
- Att jag faktiskt fick igenom min föreställning med både manus och dans trots att jag tänkte ställa in den fyra dagar innan premiären. Den terapi och trygghet jag fann i mig själv genom den pjäsen var fruktansvärt bra att få trots all stress och att texten var väldigt tung för mig personligen.

Högsta önskan just nu inför 2017?
- Att jag når mitt mål med min egen resa innan sommaren, och det ska jag. Sedan är målet att gå klart utbildningen, söka en skola, jobba under sommaren och vare sig jag kommer in på skolan jag söker eller inte flytta till Stockholm till hösten.

Likes

Comments

Instagram@lydialindvall