Alla hjärtans dag passerade och det ända vi lyxade till det med var lite fika på kvällen.

Kanske inte det bästa men högst ovanligt i denna familj med fika på en vardag el när det inte är födelsedags kalas. Men känns som om man ville skäms bort barnen lite iallafall på den dagen.
Saga stod för bakningen och jag hjälpte till med det hon ville. Vide var första vispslickaren. Så sjukt gullig.

En mysig stund blev det iallafall.

Idag har jag fyllt år, himmel nästan så jag glömde bort det själv. Men dagen har varit som vanligt typ förutom grattis rop som jag uppskattar. Tacksam över dom vänner och familj som jag har.

Det knackade på dörren och ett fint blombud fick jag med en vacker väldoftande tulpanbukett. Som jag älskar tulpaner helt ärligt. Åååå så underbart

Uppskattar omtanken och sedan samtalet. Så fint ❤

  • 27 readers

Likes

Comments

Det går verkligen inte förklara min frustration just nu. Nu kliver vi in i 4:dje veckan med sjuka barn, men förhoppningsvis bara Vide.
Han har ingen feber och hostar lite mindre och andningen är nu normal, MEN han är inte pigg nog att gå på förskolan. Gråter och gnäller och hänger verkligen på en.

Stundvis himla mysigt men stundvis rätt jobbigt då man blir rätt låst. Kan knappt gör något alls

I helgen avklarade vi ännu en skidtävling för saga och resultatet var sådär, hon var inte missnöjd men inte nöjd ändå.

På söndagen tog jag skoter en tur bara för att få lufta mig de allt vad huset och sjukdomar har att göra. Satt vid sjön en stund vid elden innan jag åkte hem och tog vide igen. Skönt för både själen och humöret kan jag ärligt säga

Sedan skulle det städas var planen då städerskan kom idag. Men nja gick ju sådär. Tjatade på barnen bra länge innan det blev något gjort och sedan slutade det med att jag gjorde allt själv typ. Men men lite blev gjort iallafall och stöket skingrande sig lite tycker jag. Kanske finns ett hopp för detta hem ändå.

  • 38 readers

Likes

Comments

Nu är vi inne i snart mitten av februari. Helt sinnessjukt, när blev det februari och snart mars.
Det är som vanligt att man blir tagen av vad tiden springer iväg.

Helgen bestod av både vab och sedan jobb. Barnen turas om att vara sjuka men en skoterutflyckt hann svenne med med några av barnen i lördags iallafall. Mysigt för dom

Själv sov jag näst intill hela söndagen för att ladda inför ännu en natt och sista för den veckan.

Började denna vecka med febriga och hostiga barn. Så vabben fortsätter tyvärr. Nu är det tre barn hemma med feber.
Hur mycket jag förstår att sjukdomar kommer kan jag inte låta bli att tycka det är väldigt tröstlöst när det blir att saker a avlöser varandra hela tiden.
Men nu hoppas jag snart att det vänder för dom, barnen. Tycker så vansinnigt synd om dom

Jag hann iallafall till frissan igår. Vilket kändes himla skönt att få bort den hemska utväxten och löshåret omsatt så nu klarar jag mig till april igen.

  • 54 readers

Likes

Comments

Ja här verkar vi verkligen anlänt i vabruari. I måndags med enbart någon timme mellan trillade både jag och två av mina döttrar dit på denna jäkla magsjuka. Fy bubblan helt ärligt.

Elma var nog den som drabbades minst medan jag är den som drabbats hårdast tror jag. Fy 2,5 dygn men nu hoppas jag på en bättring. Men som ett brev kom denna otrevliga huvudvärk som inte ger med sig alls

Många filmer har avverkats under dessa dagar och det fantastiska väder har vi skådat fr fönstret

Denna svårighet att försöka att inte smitta ner hela familjen är himla svårt faktiskt och helst med lilleman. Han vill ju vara med alla och lite svårt att hålla undan utan att han förstår.

Hur gör alla egentligen i just smittsyn

  • 83 readers

Likes

Comments

Ja det verkar ju inte bättre än att kända "vabruari" börjar redan i januari nu för oss.

Hemma och vabbar med Elma med jätte röda ögonvitor och lite lätt febrig.
Jag gillar ju inte alla dessa sjukdomar som vintern bär med sig man blir rätt matt på dom. Men vad ska man göra mer än att gilla läget

Annars har veckan och helgen gått i samma slow som alltid i mitt liv just nu. Just idag och just nu känns allt lite lättare och energisk faktiskt.

Jag myste med barnen och det härliga vädret medans svenne och saga körde skidtävlingar hela helgen. Lördagen var skicross som slutade 6:a i A-final men söndagen gick det sämre med hängig känsla och ingen ork för henne. Avslutade dagen med att febra så det fick sin förklaring i att inte orka köra fullt ut. Men nya tag till nästa tävling och träning för henne. Stolt mamma är jag ändå över henne oavsett resultat.

Vi har lite krångligt med vides sömn som håller på att knäcka oss båda. Helgdagarna samt ledigadagars nätter sover han utan beskymmer. Men dagarna efter förskolan så skriker han typ hela natten och ingen får typ sova. Blir snart galen på det och hoppas det snart ger sig

  • 129 readers

Likes

Comments

Ja hörni detta är ju beklaglig verkligen men min ork just nu är noll. Den energi jag har lägger jag på familjen och att få vardagen att rulla på.

Det som tar stor tid av oss nu äntligen är längdskidor oj så roligt det är och medans barnen utvecklas på att åka utvecklas jag och lär mig vallning och vallningstekniker. Prova att göra SI el blanda dom.
Mitt nya utvecklingsområde är klister och parafinvalla. Så jäkla kul helt ärligt och saga gillar att prova. Ska dra upp ett träningsspår här hemma både klassiskt och fristil. Fördelen att äga egen mark och skoter

Just idag är en mega värdelös dag men vad gör det när man får ligga i soffan med Vide bus och mysa till lite Disney Chanel junior, hur mysigt som helst.
Just idag har han ärvda kläder från tjejerna och oj vad Lik han är sin storasyster Elma.

  • 148 readers

Likes

Comments

Jag har en längre tid känt mig hängig kroppen och till och från haft feber.
Och nu är det tillbaka igen kroppen värker och feber stiger och jag känner mig mer hängig än vanligt.

Inget blir gjort och alla måsten bara växer. Blir galen på detta. Tvättberget ska vi inte ens tala om. Rent är det men ovikt, skulle behöva ta tag i det senast på söndag.

Annars rullar allt liksom tråkigt på, inget spännande alls tycker jag.
Jag jobbar el påtar hemma, barnen är på dagis/skola och S jobbar för fulla muggar. Vardagen fortsätter alltså

Lilleman är den som utvecklas så fort nu utav våra knoddar.
Herre min ge. Han blir busig och skrattar åt saker. Han börjar verkligen bli storkille på riktigt.
Tycker ni inte att alla åldrar har sin charm?
Och oj vad större dom blir under tiden och att man känner att man inte hänger med

  • 188 readers

Likes

Comments

Då var vardagen igång med skola och aktiviteter. Både skönt och stressigt samtidigt.
Barnen har längtat till att skola och allt ha börjat igen.

Men kvällsaktiviteterna tycker jag verkligen om att dom börjat igen och skidorna verkligen då tjejerna var så glada över att dom började idag.

Helgen el iallafall fre-lör var vi i husvagnen och myset och åkte lite skidor
Oj vad stora tjejerna har vuxit och blivit duktiga, nu åker alla i full fart själva i lift och pist. Hej och hå vad allt går.

En himla mysig minihelg som avslutades pga Svenne var svingen att jobba söndag

Livet går verkligen i slow just nu och jag har ingen ork till något och knappt någon.
Känner mig rätt blank och orkar inte med att det ibland känns sådär små tjorvigt och krokigt hela tiden. Jag orkar inte med att känna ointresse och att mycket ligger på mig ibland, el alltid. Just nu vill jag inte ha något sådant för jag har då inget sådant problematik i mitt liv.
Mer än mitt egna huvud som ger mig hjärnspöken

  • 210 readers

Likes

Comments

Idag är det verkligen svinigt kallt ute. Just nu i skrivande stund är det -26,9 grader ute. Fyyyy

Måste nog starta bilen 2 timmar innan avfärd till jobbet idag.

Dagen har spenderats under duntäcket sovandes efter natt jobb. Inte alls fel. Och sedan tacomiddag med barnen och maken. Så det är inte många knop idag, som alltid när jag jobbar.

Nu ska hör nattas barn och sedan bege mig till jobbet för sista natten för denna vecka.

Vi spekulerar att ev åka till husvagnen i helgen men alltså när det är så här jäkla kallt vet jag inte om vi får den varm nog

  • 244 readers

Likes

Comments

Sprang in på polarn idag när jag gjorde ärenden.
Degradering nog fylla på i Vides garderob till våren

  • 253 readers

Likes

Comments