View tracker

Dagen lucka innehöll någon sorts av typ buff nagelfil.

Kan ju komma till användning helt klart

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alltså jag försöker ligga här och somna men det går inte. Ångesten är för stor inför morgondagen.
Alltså i hjärtat vill jag inte låta Vide börja på dagis. Jag vill verkligen inte, hela min kropp och själ bara gråter över att inte få tillbringa alla mina minuter tillsammans med honom. Alltså jag har ju gjort detta flera gånger förut varför ska det kännas såhär starkt denna gång. Varför känner jag att jag kommer gå sönder och gråta. Varför känner jag såhär.

Men i vårat fall så måste jag jobba och tjäna in mina pengar till hushållskassan. Jag VET att det finns alternativ att vars hemma osv. Men det funkar inte riktigt så hos oss och för mig. Hur mycket än skulle vilja.

Allt är så himla oförklarligt. Jag vet att det kommer gå bra för honom det är inte det. Jag vet att jag tycker han egentligen är för liten, är det det som gör att jag känner så starkt.
El är det mitt dåliga samvete över att jag har sådant stoet behov att få komma till jobbet. Att jag inte kan släppa det längre.

Oavsett vad anledning är så gör det så himmelens ont i mig och jag längtar redan nu tills jag får hämta hem honom fr dagis, och då har han inte ens börjat inskolningen.

Likes

Comments

View tracker

Efter mycket om och men så beslutade vi oss att åka till husvagnen i helgen en sväng.
Började dock känna att febern pockade på men i med alvedon och så åkte vi.

Stannade snabbt på Ica och handlade innan vi styrde bilen bortåt. Stannade på den lokala pizzerian och intog en god pizza innan vi tillslut landade till en iskall husvagn. Burr kan jag säga. Två säkringar hade gått och vi som trodde att vi skulle komma fram till en var husvagn och stuga.

Men efter säkringsbyte så började värmen komma och jag fixade i ordning överallt och bädda allt och fjordens ordning soffan. Sedan infann sig lugnet hos oss alla.

Under natten så kröp kylan på igen och på morgonen så upptäckte vi att även säkringen till stolpen löst under natten så ff var vagnen ISKALL.

Men tillslut så fick vi till allt så värme blev det.
Under hela lördagen så gjorde vi verkligen inte mycket utan verkligen njöt av lugnet och miljön. Barnen lekte ute typ hela förmiddagen och mitt på dagen.
Jag i ärlighetens namn typ sov hela förmiddagen.

Svenne bjöd på grillat till middag och sedan var typ dagen slut. Vi beslöt oss att sova över ännu en natt och åka hem tidigt som idag så vI skulle hinna och fixa inför kalaset.

Vide har sovit så himla bra själv inne med tjejerna i husvagnen så jag hopps att han snart kan flytta upp till sitt rum snart.

Idag har vi haft 1-års kalas och oj vilket kalasande vi haft. Fixade för en gångs skull en egen tårta och den gick åt.

Vide fick så himla fina presenter
En traktor
Räkne pinne typ
Bil
Lego
Snowracer
Presentkort

Lillgubben redan 1 år och haft kalas och nu imorgon börjar han dagis. Jag har bara ångest inför det. Vill varken prata en nämna det.

Likes

Comments

Denna lucka innehöll en av mina favorit produkter på bodyshop, en stor tub med handkräm, mandel. Denna är helt fantastisk och räddar mina händer flera gånger om under vinterhalvåret helst men även annars.
Händer blir mjuka och så sjukt återfuktare och lena. Ett måste i handväskan

Likes

Comments

Vi njuter en stund och kopplar av så uppdatering kommer imorgon.

Mycket kärlek till alla och njut en stund extra av varandra idag

Likes

Comments

Denna lucka innehöll ett lip balm, doften frosted berries.

Doftar jättegott och kan passa bra att ha i handväskan samt fickan för alla torra nariga läppar nu under vinter

Likes

Comments

Men ååå tänkte för ett tag sedan att det var dags att köpa ny skrubbhandske då min blivit både gammal och äcklig. Så helt perfekt

Likes

Comments

Fick för nu 1 månad sedan en bröllops present som jag blev så chockad över.
Inget jag förväntade mig, utan mer sagt att det hade varit så roligt något år att få öppna.

Och så kom han hem och hade köpt en kalender åt mig. Shit vad tacksam och förvånad jag blev. Tycker att det är lite haft dåligt med att lägga så stora pengar på något och så vet man inte ens om Man gillar det som kommer i luckorna, men jag hopps på bra luckor.
Så ja idag var det äntligen dags att öppna.

En kalender fr bodyshop

En showergel green the innehöll första lucka

Likes

Comments

Efter en dag på staden igår med vännen Angela. Där vi fikade gott och pratade igen allt som missats under några veckor så blev det att stressa hem och färdigställa lite bakninnan familjen zehlander skulle komma och fira vide på 1-års dagen.

Hann med både kanelbullar, mjukpepparkaka samt snoddas på runt 1,5 timme. Snacka om speed

Blev pizza till middag samt fika sedan även om massor med fikabröd blev bortglömt.

Men så mysig och trevlig kväll det blev och vide fick så fina presenter.
Lillgubben fattar ju inte riktigt vad som händer och tycker leken är roligare än att öppna paket. Att krama och pussa tjejen är ju heller inte fel ju. Han och Matilda är så himla gulliga tillsammans ju.

Vi andra pratade och skrattade och hade trevligt. Men självklart är jag ju så himla dålig på att komma ihåg telefonen el kameran och glömmer fota. MÅSTE verkligen fota på söndag då vi med ska ha kalas. Kan ju inte komma och inte ha några bilder på hans födelsedag när han blir stor ju

Dagen idag har varit lite konstig. Började med att ta en lugn morgon och sedan åka och mysa på Birsta en stund och handla stavar samt handla mat.
Stressa hem för att leta fram en väska till saga som åker på träningsläger.
Och nu sitter jag hör redan middagen intagen och funderar på om man ska ta och vila en stund innan jobbnatten

Likes

Comments

Alltid på 1 årsdagen kommer minnena tillbaka. Så här kommer Vides förlossningsberättelse igen.

söndagen den 29 november började som det flesta den senaste månaden, tung och sjukt trött. Och efter 1 veckas feber kändes det som att en lugn söndag var alldeles rätt och som sagt en lugn söndag blev det. Vi låg i soffan klippt hela dagen även svenne. Han var bara ute en sväng och fodrade sedan kom han in igen.
Vid 6 tiden på kvällen så kände jag att en varm dusch skulle göra gott på min onda kropp och i värmen och ångan satt jag länge på golvet i duschen och njöt av att känna mig avslappnad. Mentalt ställde jag mig in på läkarbesöket på måndagen för planering över hur vi skulle göra med tiden efter BF.
jag hade fått den tiden inbokad pga stort SF-mått och hög ingångsvikt vilket är riskfaktorer för att få ett stort barn.
När jag väl klev ur duschen så satte jag mig åter i soffan med bara handdukarna virade om mig och jag orkade inte klä på mig. Någon gång där efter 19-19,30 kom första känningen, den där första lilla lilla yttepytt värken som jag innerst inne visste var startskottet. För precis så har det känts de andra 4 ggr. Börjat exakt lika dant.
Sedan efter ett tag kom nästa och nästa och då var jag övertygad om att det nog höll på att sätta igång. Värkarna var väldigt svaga och korta med långt mellanrum men känslan var säker. Det skulle bli bebis inom en snar framtid. En sådan sjuk lättnad att äntligen ska jag få träffa prinsen. Så vid 20 tiden skev jag till Elina och frågade om hon jobbade för att kolla läget om vem jag skulle ringa som skulle förlösa mig och hon skulle jobba den natten.
Vi la barnen och placerade oss framför Beck och värkarna fortsatte i samma tempo och styrka men blev lite tätare ju fler som kom och gick.
Vid 23 tiden skrev jag igen till elin och funderade på om jag skulle komma in på en kontroll för att kolla läget och ev en sovdos. Så vid 24 tiden så ringde jag in till henne och vi bestämde att jag skulle komma in för en kontroll.
Väl i bilen så började jag ändå klocka värkarna och dom kom ändå med 3-4 min mellan men gjorde ff inte ont el var så långà, så hoppet om bebis under natten avtog och jag förberedde mig på en sovdos mentalt.
Väl inne så visade det sig att jag var öppen 4 och att vi skulle satsa på bebis istället för sovdos. Vi ringde in Monica som också skulle vara med.
efter ctg kurvan som vad bra så stod jag vid RA bordet och jobbade med värkarna och pratade. Kan ju liksom inte bli trevligare när man känner de som ska vara med och vi pratade om typ allt mellan himmel och jord. då var värkar ff inte så smärtsamma utan jag kunde prata och ha mig, kanske inte riktigt mitt i värken men ack ändå.
Vid 1,30 tiden ville Elina köra en kurva till och kollà läget och var då öppen 6 med en stor buktande hinnblåsa. Fick då valet att tuta och köra genom att ta hål på hinnan el låta tiden ha sin gång. Med vetskapen om att tar vi hål så går det troligvis väldigt fort som det gjort de senaste 3 ggr och det var jag inte beredd på, jag hade kontroll och full koll. Ff ingen smärtlindring mer än Svennes stöd och Elinas och Monica. Ibland hörde jag Monica andas lugnande med mig i värkarna för nu börjar de ta i ordentligt Bara skönt att höra det påminnande att andas lugnt och djupt. El att andas alls.
En halvtimma senare så kopplades jag lös från ctg och vi fortsatte. Vid 2,10 så ville hon lyssna igen och eftersom svårigheten att hörà ordentligt plus att hjärtljuden låg lite väl högt så ville hon sätts skalp och då ta hål på hinnorna men mitt krav var att bli vän med lustgasen först innan vi tutade och körde med det. och så blev det och efter bara en liten stund satte hon skalpen och vattnet gick. Och oj vad vatten det rann, det har jag inte kännt med de andra. Jag måste haft massor med vatten denna gång. Dock mekoniumfärgat och det gjorde mig lite lätt nervös mitt i allt. Bara han lugnade sig i puls osv var mina tankar. För annars så radade jag upp alla senarium som kunde hända i huvudet bara för att förbereda mig själv utan att jag skulle tappa allt när och om det skulle hända. Men
som jag misstänkte så ändrade värkarna direkt karaktär och värkstormen kom direkt. Jag låg på sidan med huvudet i Svennes mage som stöd i allt. lustgasen sög jag i mig och andades i så tom svenne blev påverkad av den stackare. Han höll på att svimma och mådde illa.
Mina fogar började göra sååå sjukt ont och så kom krydtvärkarna med dunder och brak. MEN fogsmärtorna var så fruktansvärda att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Inget hjälpte i smärtlindring. Vet att jag riktigt vred mig i smärta och så kom ännu en krystvärk och jag känner hur jag krystar ut huvudet men just där och då gjorde fogarna hysteriskt ont, jag föder alltså hellre fler barn än jag så sjukt ont. fy, en smärta som inte går att beskriva, en förlossningsvärk är en fis i rymden. Visste inte hur jag skulle sitta el ligga men blev kvar i sittande ställning.
Men 02,40 så föds trots denna smärta världens finaste prins. Planen var att svenne skulle ta emot honom men pga mina smärtor så blev det inte så. Men han fick lägga upp honom på mitt bröst och där och då så kunde inte allt vara så perfekt som det då var. 3 underbara stöttepelare och min underbara son. Helt lycklig var jag och såå lättad. En av de finaste skapelser jag sett och tårarna bara rullade ner och jag grät av både lättnad och sådan glädje. En glädje som ingen kan ana, jag var nu 5 barnsmamma till 4 prinsessor och en helt fantastisk vacker prins ❤️

Dock fortsatte fogsmärtorna när moderkakan skulle ut. Jag kunde inte varken röra benen så hon kom åt osv så läkare blev inkallad så jag kunde få smärtlindring. Och när den börjat värka fick jag en krystvärk och helt ärligt ut hoppade typ en stor och tjock moderkaka helt utan hjälpdrag. Elina fick en chock av att jag krystade ut den helt själv. Hahaha


Älskad fr första stund

Likes

Comments