Då var han här vår andra prins.
Livet känns rätt overkligt och ogreppbart än.

I tisdags den 8 augusti kl 21,35 anlände han till oss.
4528g och 51 cm lång och alldeles perfekt.

Just nu landar vi hemma och i livet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorgon är en dag då jag inte ska göra något. Jag ska ligga i sängen och inte kliva upp typ, el logga i soffan och kolla på film tills jag somnar.

Kanske äta choklad el något gott, skippa lunchen el Gud vet vad.

Dock skulle jag behövt den redan idag, jag är så galet trött kroppen värker och känslan o kroppen går inte att beskriva, obehagligt är bara förnamnet.

Jag är inte den som kräver så mycket ensamtid men vissa dagar skulle jag behöva lite utrymme och bara någon som kunde avlasta mig en lite stund. Idag är energinivån på noll

Igår gjorde vi en dag på Leos med barnen och avslutade med middag fr bigboy vilket barnen verkligen uppskattade hela dagen.

Saga och Nova hade med sig kompisar som sedan stannade till sena kvällen.
En riktigt bra dag för barnen tror jag.

Jag dock är ju inget stort fan av lekland, höga ljud och brus och mycket människor i rörelser. Jag blir liksom helt yr och borta i huvudet.Men vad är det med vädret denna sommar. Helt galet vad dåligt det är.
Jag behöver solen och någorlunda värre för att ladda batterierna för den kommande deprimerande hösten och vintern. Hur fasiken ska man annars orka.
Har knappt kunnat suttit ute om kvällarna än mindre ätit många middagar ute. Och nu är snart sommaren slut.
Barnens sommarlov börjar lida mot sitt slut och den ständigt rullande vardagen börjar snart med läxor, aktiviteter osv. Den vi är i största delen av våra liv.
Vill ha sommar och ledigt lite längre bara luffas runt om dagarna och göra det vi vill, äta när vi vill el bara strunta i vissa saker.

Likes

Comments

Bullen sitter ff kvar på min kropp och lille A simmar runt i spapoolen med 37 graders vatten.

Får se hur länge han tänkte göra det.

Vi har nu checkat in i augusti och månaden han är planerad att komma till oss, men undra när bara.
Vi checkar även av 14 dagar till BF och V 39 samtidigt nu.
Allt känns så galet och overkligt. Jag har inte fattat det ännu att vi redan är här, det var ju nyss vi plussade och började resan mot första mötet med lille A

Just nu mår jag rätt OK, förutom en sprängande kropp och ständig mensvärk typ.

Nu har vi lite små saker inplanerat så som kuratorn i morgon och ännu ett läkarbesök på fredag.
Annars rullar livet lugnt och barnen håller på att gå varandra på nerverna tror jag. Mycket bråk och tjafs nu tycker jag tråkigt nog och vädret har ju inte varit sådär toppen.
Får se om vi lyckas hitta på något till helgen el inte. Vi skulle vilja åka till trollska men känns som om vi vill ha lilleman på utsidan innan vi åker dit. Men hoppas vi hinner innan de stänger.
Känns som om vi vill hinna göra något mer i sommar innan barnen börjar på skola igen.

Likes

Comments

Idag var planen att åka iväg och heja på saga och hennes klubbmedlem som skulle köra en tävling i triathlon i den lokal by här i närheten.

Iväg kom vi i exakt tid, tänk att familjen faktiskt kunde hålla tidsplanen.

Lämnade av saga och cykeln till den pappan som skulle starta tjejerna medans vi begav oss till sjön där växlingarna och målet var.

Vi fikade och barnen hann att bada innan de tävlande kom i för växling och sedan kom tillbaka för sista anhalten simning i sjön.
Så sjukt impad över att saga genomförde detta på runt 55 min i mycket stigande terräng och tuff löpning. Det blev en väldigt mysig dag av det hela.
Avslutade med lite lunch på filten innan vi for hemöver igen.

Sedan har dagen varit lugn faktiskt.

Jag har tampats med min växande ångest och oro och känner att jag snart inte riktigt kan handskas med den själv. Var in till jobbet för att prata med en kollega om det och visst viss del hjälper men ändå inte. Allt blir liksom så bekräftat viss oro och ångest jag haft under tiden.
Allt jag nu önskar, vilket jag vet inte kommer hända, är att kroppen sätter igång av sig själv nu närmaste dagarna. Men den risken lär vara minimal och jag lär nog checkar in nästa vecka på läkarbesöket och vidare sedan.
Allt känns väldigt oklart och ledsamt just nu faktiskt och jag kommer hålla det mesta inom mig själv.

Likes

Comments

Ibland behöver man helt enkelt en paus och det tror jag att jag just nu behöver.

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänk och nu får vi ta det som det är. Helt enkelt får nästkommande vecka visa vad och ge mig en förhoppningsvis ljus i tunneln. Allt känns ovisst och nytt på något sätt och även fast tankar har varit runt vissa delar så är det en helt annan sak när det helt plötsligt blir på någon annans begäran och rekommendationer.

Allt är bara så ångest och orosladdat och helt plötsligt så definitivt och Ingen diskussion el funderingar kring det som det varit för mig i tanken att man skulle diskutera möjligheter el tankar. Nu är det mer någon annans beslut som jag måste åka med på i det tåget. Och för mig blir det en jäkla skillnad, från att jag tar upp tankar och funderingar till att någon annan bestämmer att såhär blir det. Även om det handlar om samma sak.

Försöker lugna tankarna och oron men inte så lätt och helst inte när S inte riktigt har den insikten och kollen som jag.
Men ibland får man väga nackdelar mot fördelar även om riskerna är större.

Men tisdagen kommer ge mig lite mer klarhet hoppas jag och även fast vi har en plan idag så blir den mer definitiv då.

Allt blir inte alltid som man tänkt sig ibland.

Likes

Comments

Veckan har nått torsdag och en dag med väldigt mulet väder.

Gårdagen var lugn och jag plockade med de vanliga sysslorna och bockade av mycket.
Jag avslutade dagen med en middagsdejt med största tjejen. Tyckte hon var värd det och oj vad mysigt vi hade. Käkade god mat på Pinchos och saga uppskattade kvällen.

Vi hann även med att köpa ett par nya jeans, på damavdelningen. Helt galet, satt som ett smäck men lite långa. Men den stl på barn som hon skulle behöva satt för pösigt på henne.
Blev himla brydd att det skulle vara så men glad att vi hittade ett par som car så pass tajta som hon vill

Idag är det som det är och vi får se, tänker inte gå in på det mer än så än för än jag har klart för mig själv hur det blir.

Men lillprinsen då hur söt är han inte. Så himla gullig så jag dör😍


En annan sak är min magkänsla jag har ang något. Ska bli spännande att se vad framtiden har att visa ang det, jag brukar som sagt ha väldigt rätt när jag fått till mig en sådan känsla

Likes

Comments

Denna vecka hade S tänkt vara lite mer ledig än vanligt och idag har vi varit i äg en sväng här hemma.

Jag var först till bm för en liten rutin koll. Alla värden var bra och bebis har dragit iväg i måtten. Gillas inte av mamman kan jag ärligt säga faktiskt. Börjar bli ännu mer orolig över hans stolek igen.

Blt: 130/70
Hb: 115
P-glukos: 6,2 mmol
SF-mått: 37 cm
Läge: huvud rörligt
❤️-ljud: 140 slag/min

Vid nästa besök ska vi boka in en läkartid för diskussion om plan efter och runt BF.

Ang stolek så säger min magkänsla att han nog kommer väga runt 4,0-4,3 om han kommer runt BF men att han kommer vara stor oavsett när han kommer.
Men det trodde jag iofs om vår minsta tjej och hon kom 9 dagar efter BF och vägde 3,5. Så ja jag kan verkligen ha fel.

Idag har vi varit på norra berget och kollat på cirkusen som dom har där, lekt i lekparken och käkat lite lunch.
Svenne ordnade skjuts åt mig till lunchstället, höll på att dö av pinsamhet. Han frågade någon som jobbade där som hade en typ golfbil och ja han var så snäll och körde mig. Men jag höll på att dö av pinsamhet men min kropp uppskattade det

Barnen uppskattade verkligen cirkusen och tyckte den var rolig. Roliga clowner och duktiga akrobater. Hade det inte varit för att vi hade fått biljetterna så vet jag inte om jag hade betalat det priset dock för vår familj men nu behövde vi ju inte det.

Sedan blev det minigolf inne i stan meden avslutande glass. Även där hade barnen sååå roligt och härligt att få ha pappan med.

Jag däremot hade ju önskat jag verkligen kunde fått haft en bättre dag både kroppsligt och mentalt. Känner mig vara gråtfärdig och trött. Vill inget och orkar inget. Vill bara gråta av allt typ och tycker inget av dagen varit sådär jätterolig och uppskattat att svenne är ledig och på hemmaplan dessutom.

Likes

Comments

Nu har jag precis satt mig för att invänta pizzan i ugnen.

Blev som sagt ännu en natt utan sömn. Sedan rullade fm på med kaffe i solen och en stund i solstolen varvat med lite plock inne. Skulle bara och sedan lite mer bara som tillslut slutade med att jag nu skurat och städat hela undervåningen och tvättat typ allt som går att tvätta.
Skåpsluckorna i köket är putsade, allt är dammat, lampskärmar är tvättade, vissa fönster putsade, köksstolarna är avtorkades och så är allt dammsugit och golven avdragna med skurmoppen. Alltså vart kom energin ifrån undrar jag just nu och huuuur jag har hunnit allt detta helt ärligt. Jag blir helt brydd på mig själv.

Jag har haft en bra bok i öronen dessutom, moström.

När jag nu ränt runt hela dagen stannade jag upp vid spegelbilden och insåg hur låg och pikig magen är idag. Undra hur han ligger där inne och det ska bli spännande på tisdag vad bm säger och hur alla mått ser ut

Svenne ha påtat på ute och börjat fixa till avsatsen där gäststugan ska stå på planerat och ordnat. Nu är några L-stöd dit satt och en väldigt bra plan på G. Tror det kommer bli toppen när det väl är klart.

Likes

Comments

Sitter här under nattkvisten och inser att det åter kommer bli en sömnlös natt.

Dels för att vide gnölar, och han har varit extra gnällig nu senaste veckan. Inte somnat helt utan tjorv för än efter kl 2. Men dels för jag har sådan jävla halsbränna el liknade. Bara jag lägger mig ner så kommer det och inget hjälper alls, verkligen inget.
Hela halsen och mellangärdet är ömt av magsaften. Och kroppen strejkar ännu mer pga den icke befintliga sömnen nu. Den är inte alls rolig kroppen och jag kan inte göra något. Knappt rodda med barnen hemma för orken och energin finns inte alls.

Jag får så enormt dåligt samvete då största tjejen verkligen hjälper till med typ allt utan att jag säger ett knyst åt henne. Hon plockar undan, fixar och styr. Sitter med lillebror om jag råkar slumra på soffan. Känner ett enormt dåligt samvete att hon tar på sig det ansvaret själv. Just nu i mitt läge är jag väldigt tacksam över allt hon gör och i ochvmed det sällan säger något om att hon inte ska el att hon ska sluta. Men jag är noga med att säga att jag uppskattar henne och att hon absolut inte behöver göra saker som faktiskt ligger på mitt ansvar. Just tacksamhet är något jag säger till henne väldigt ofta och att jag tycker att hon är en otroligt ansvarstagande person som gör mer än vad hon egentligen behöver.

Vi pratade om det igårkväll jag och S att vi måste ta och ge henne egentid med någon av oss. Kanske käka på resturang el göra något annat roligt bara för henne. Så hon får känna sig sedd och uppskattad. Vilket jag verkligen hoppas hon känner att vi gör. Lillgumman med det enorma hjärtat och ansvarets egenskapen. Gör sig större än vad hon faktiskt är.

Hur gör man i sådan lägen, när barnet tar mer ansvar än vad jag lägger på henne?

Hur får man henne att släppa endel utan att hon ska känna det som något negativ. För jag vill inte att hon ska känna kravet på sig att behöva ha det ansvaret för det är något jag absolut inte tycker el vill att hon ska ha.

Visst visst ansvar och så tycker jag är normalt att hon ska ha på sig men absolut inte såhär.

Lillebror avgudar dock sin största syster och älskar att få sitta nära och mysa med henne el hitta på saker med henne.

Mitt hjärta svämmar över av deras gemensamma band och ömsesidig kärlek. För det har det varit speciellt redan fr första mötet tillsammans. Denna bild säger mer än vad jag känner och ser för dessa två. 


Likes

Comments

Väldigt ofta är jag tacksam över att ha en vän som granne.
Igår tex så kollade vi hur C och L hade det om dom hade något att göra men dom gjorde lika lite som vi. Så dom kom över på kaffe.
Väldigt lättsamt när man bor valbara typ bredvid varandra.

Blev lek och kaffe. Vide han styr med lille L så dant så det blir synd om han. Tycker att han ska hålla honom i handen och gå, kramar och så. Lillgubben har det inte lätt.

Även S och N bestämde sig att komma bort till oss då dom med har semester så Elma fick sig en lekkamrat med.
Och vips hade den dagen gått. Typ.

Familjen Ö blev kvar till eftermiddagen så vi styrde ihop lite hamburgare till middag innan dom for hemöver.

Tänkte att jag skulle lägga mina barn i god tid igår bara för att få dom i säng och en själv kanske några minuter egentid. Men nej ff kl 22,15 var två barn vakna när S landade hemma i soffan.

Helt ärligt suckade jag rätt rejält när han kom och fick ut och badade och han fick ta över. Börjar känna att min längtan efter att göra något helt själv ökar då jag vet att om 1 månad då lille A kommer är den möjligheten borta helt ett par månader framöver.
Jag har absolut inget stort behov av att måsta göra något själv men ibland behövs bara de minuterar på kvällen tex gör så himla mycket för mig.

Idag är dagen oskriven och vädret verkar rätt ok iallafall så vi får se vad den erbjuder oss mer än lek ute här hemma troligtvis.

Likes

Comments