Hej och VÄLKOMMEN till dig som nu vistas på min blogg! Gud så kul att du är här, och jag hoppas verkligen att du tycker detsamma. :) Du är alltid välkommen att läsa hos mig! Nu kör vi:

Jag heter Julia Lindstrand och är en huvudsakligen normal tonårstjej från Staden Göteborg. Till utseendet är jag normallång, blond, och har gråblå ögon. Jag har också skilda föräldrar, men det är HELT OK! Detta p.g.a. att de fortfarande är så otroligt goda vänner och har inga som helst problem att umgås med varandra, näst intill bästisar! I alla fall, mamma har nyligen gift om sig med en liten filur som heter Björn. Han är skitbra, inga problem alls. Pappa bor ensam förutom när jag och min lillebror (Alexander, tre år yngre än jag) är där. Men flickvän har han!

Jag går på en mellanstor skola som ligger förhållandevis nära mina hus. (När jag säger "mina" hus så menar jag alltså att båda mina föräldrar typ bor grannar.) Den har liiite ont om pengar, vilket resulterar i att vi inte alltid har råd med vikarier eller så. Det är ju självklart ett rätt fett minus, men jag tycker ändå att sakerna som är bra med skolan överröstar det dåliga! :) Jag ska börja i klass 7B nu efter sommarlovet, och jag har gått med den nuvarande klassen i ett år, alltså sedan vi kom till den nya skolan. Min klass är såå himla fin, trevlig och bra. Helt ärligt! ;) T.o.m. killarna hehe!! Min lärare är asgrym också, hon bryr sig verkligen om varenda elev och det klart att det är skönt och känns bra. SKITBRA SKOLA! Tummen upp. :D


Nu tycker jag att jag på ett lite snabbt sätt har introducerat mig själv och så, kanske inte på det bästa sättet, men jag hoppas att det duger lolz. :)

Jag lovar att du kommer lära känna mig bättre under tidens gång, nästan lära känna mig helt och hållet, både in och ut! Då kommer det kännas lättare för mig att skriva här hehe! Ser fram emot det! Men så länge, sköt om dig ordentligt! <3

Likes

Comments