Nämen oj liksom. Tiden bara flög iväg lite snabbt sådär, och jag ville bara försäkra omvärlden om att jag faktiskt är vid liv! Fantastiskt, jag vet.

Jag är nu 15 år gammal, går inte längre på skolan jag talade så gott om i mitt förra inlägg, som jag lade upp för två år sedan *host*, har nya familjemedlemmar och varit med om mycket hemskt och fantastiskt, hela köret alltså! Jag förstår inte vad som gick runt i mitt huvud när jag skrev att den förra skolan var asgrym o.s.v. o.s.v, liksom, vad snackade jag om? Än idag förstår jag inte vad jag snackar om, stora delar av tiden.

Hm. Jag kom att tänka på något. Jag och vännerna fick veta lite smått och gått om evolution i skolan nu nyligen..
Med det sagt vill jag bara uttrycka mig så här: Ta och stanna upp precis nu i det du håller på med, ställ ner din kaktus, vänta med att tvätta bort shampot ur ditt hår och sluta kråla runt på Liseberg efter jakt på lite tappat sockervadd från det fula barnet vid Jukebox, liksom vad håller du på med, sluta? Nej, men ta nu och stanna upp och processa detta:
Visste du att valar har alla skelettdelar som utgör ben och små armar? Nu har jag inte koll på vilka av valarna som har detta nu igen, men jo, it's true. "Legbuds". Vilket fantastiskt ord, det måste du ju ändå hålla med om. Den svenska översättningen är "Benknoppar". Brilliant eller vadå liksom?
Hm. Detta har kommit att bli vad vi polare kallar varandra för nu, legbuds. Strålande.

Men Gud ändå, valar har ben, typ.
Då menar jag såklart inte skelettet, (Min telefon jag skriver detta från ville översätta "skelettet" till "Skellefteå" typ 7 gånger).
utan de har ju liksom jättesmå fula ben där? Tänk om de hade gått med dem, det hade ju varit groteskt? Mm, jättesmå knän, precis vad jag tänkte också. Jo.. Det var då allt jag hade att säga om den saken. 

Jag känner ändå att detta räcker för ikväll, och nej, jag vet inte varför jag monologade om små valben när jag faktiskt hade en chans att verka lite  intressant e.t.c., men vad ska man säga, jag heter ju Julia? Man får ju hoppas på att min crush aldrig finner denna blogg, då han kan komma att bli inspirerad och vilja bli en val kanske? Inte vet jag.

Godnatt! Du är ju allt en liten legbud ändå som läste igenom allt och tog in en bråkdel av mina märkliga tankar, thanks a lot!

Kramizz ~ Återkommer 👽

Likes

Comments

Hej och VÄLKOMMEN till dig som nu vistas på min blogg! Gud så kul att du är här, och jag hoppas verkligen att du tycker detsamma. :) Du är alltid välkommen att läsa hos mig! Nu kör vi:

Jag heter Julia Lindstrand och är en huvudsakligen normal tonårstjej från Staden Göteborg. Till utseendet är jag normallång, blond, och har gråblå ögon. Jag har också skilda föräldrar, men det är HELT OK! Detta p.g.a. att de fortfarande är så otroligt goda vänner och har inga som helst problem att umgås med varandra, näst intill bästisar! I alla fall, mamma har nyligen gift om sig med en liten filur som heter Björn. Han är skitbra, inga problem alls. Pappa bor ensam förutom när jag och min lillebror (Alexander, tre år yngre än jag) är där. Men flickvän har han!

Jag går på en mellanstor skola som ligger förhållandevis nära mina hus. (När jag säger "mina" hus så menar jag alltså att båda mina föräldrar typ bor grannar.) Den har liiite ont om pengar, vilket resulterar i att vi inte alltid har råd med vikarier eller så. Det är ju självklart ett rätt fett minus, men jag tycker ändå att sakerna som är bra med skolan överröstar det dåliga! :) Jag ska börja i klass 7B nu efter sommarlovet, och jag har gått med den nuvarande klassen i ett år, alltså sedan vi kom till den nya skolan. Min klass är såå himla fin, trevlig och bra. Helt ärligt! ;) T.o.m. killarna hehe!! Min lärare är asgrym också, hon bryr sig verkligen om varenda elev och det klart att det är skönt och känns bra. SKITBRA SKOLA! Tummen upp. :D


Nu tycker jag att jag på ett lite snabbt sätt har introducerat mig själv och så, kanske inte på det bästa sättet, men jag hoppas att det duger lolz. :)

Jag lovar att du kommer lära känna mig bättre under tidens gång, nästan lära känna mig helt och hållet, både in och ut! Då kommer det kännas lättare för mig att skriva här hehe! Ser fram emot det! Men så länge, sköt om dig ordentligt! <3

Likes

Comments