​Hej mina läsare!
​Idag har varit en bra dag trots att jag har varit otroligt trött.  Kom iväg till gymmet förut och det gick väldigt segt, men efteråt  var det väldigt skönt att ha gjort ben, bröst och arm- pass.
Ikväll kom lillebror, tvilling och bruden till honom och sedan mamma. Vi fikade, snackade och hade det mysigt en stund. Vad sådana stunder uppskattas mycket. Det gav mig energi. Mycket energi på så kort tid.
Tack för ikväll och hoppas ni har haft det minst lika bra.
Kram Leo

Likes

Comments

Hallå mina fina läsare!
Har precis kommit upp, blev sent idag. Men har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Så får allt ligga och dra mig lite på Söndags eftermiddagen. Idag är det i alla fall gymmet som står på  schemat. Så det ska blir riktigt skönt. Vilat i hela tre dagar och de känns, men var väldigt behövligt måste jag säga.

Senare idag blir det att kika på jacka med farsan, då han tjatar så mycket om det. Men kanske är dags, det börjar ju bli kallt och ruskigt ute. Så blir bra det med.

​​Men ni får ha det så bra så länge. Så kanske vi hörs ikväll eller någon annan dag.
Kram Leo

Likes

Comments

Hej mina fina läsare!
Idag har jag tagit min lördagstid till att åka till min underbara farmor som betyder mer än någon annan gör. Hon är den mest värdefullaste i mina ögon.
Vi åkte till min kusin som är 18 månader och har ännu inte  träffat henne, men idag fick jag äntligen träffa henne för första gången.. Så det var jätte kul.
 Sen tog jag resan hem och var hemma runt 20.10, då farsan min mötte upp mig på stationen  så gick vi och åt. Det var mycket behövlig tid, då vi inte träffas jätte ofta.

Nu de sista på kvällen tänkte jag bara ta det lugnt och lyssna på lite musik.
Hoppas ni har haft en minst lika bra och mysig dag som mig.
Kram Leo

Likes

Comments