Header

Hej du fina! Grattis! Du har hittat hit. Välkommen tillbaka om du följde min förra blogg som jag drev för nått år sen (osäker om jag ska nämna den men aja..). Välkommen om du är en helt ny människa här (??), trevligt att träffas! Hoppas du kommer att trivas här.

Jag är iallafall en glad tjej som gillar att vara med vänner och träna....no..I can't. Skoja. Men varför är det så svårt att presentera sig själv? Att skriva ned saker som är unikt med en själv, varför någon ska välja dig framför någon annan eller att se sina negativa sidor utan att låta kaxig, inte kunna leva upp till det eller sakna belägg för det. För hur ska vi veta exakt vem vi är förrän vi är gamla? Det enda vi kan göra är att leva. Hur svårt kan det vara? Jävligt svårt tydligen...för visst finns det förväntningar, stress och press på prestation baserat på vem du är och vad du har att komma med. Jag tycker att vi ska ta reda på detta och hitta svar i vardagen. För de finns där. Vi ska bara hitta dem. 

Oklart vad denna blogg kommer bjuda på. Vi får se. Ibland blir jag en feminazi, ibland en miljöaktivist, ibland en kämpe för mänskliga rättigheter, ibland en bitter jävel, ibland ett träningsfreak, ibland ett modelejon, ibland en god vän, ibland, ingen alls. 

kram


Likes

Comments