Header

Dessa köpte jag förut. Jag kände att det var dags att köpa ett par nu när sommaren kommer igång. Dom sitter och passar jättebra på mig. Imorgon ska jag åka och köpa ett par nya skor, ett par espadrillos jag har spanat in. På torsdag ska jag och mina vänner lämna in biljetterna och få armband till summerburst. Det ska bli så kul! Jag har köpt en blomkrans och ett hårband i guld som jag ska ha de två dagarna! Jag är så taggad, det kommer bli jätteroligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon på er! Ja, det blev en sen morgon här. Jag och Billy satte klockan på 9 för att gå upp och städa men så blev det inte riktigt. Jag gick nog upp runt 10 och sedan lagade jag frukost till Billy. Han har åkt iväg till träningen så jag ska nog börja städa lite till riktigt hög musik. Det är inget bra väder idag så jag behöver bli lite peppad.

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta är vad jag och min älskade vän Olivia har sysselsatt oss med hela dagen. Det var inte det lättaste men tillslut fick vi till några fina iallfall, haha! Alla var dock jättegoda så vi blev rätt så nöjda ändå. Vi köpte ätbart guld och strödde på dem, det blev såå gulligt. Nej jag har verkligen haft en riktigt rolig dag trots att det mesta har gått fel för oss idag haha. Om ni vill kika på Olivias blogg så klicka HÄR.

xo?

Likes

Comments

Åh vilken underbar dag! Det har vart sol hela dagen vilket är ganska ovantligt här i Göteborg. Senaste tiden har det bara regnat hela tiden. Jag och Billy åke till Stenungsund imorse och var där några timmar. Vi badade, bastade och slappade. Eftersom att det var så fint väder så kunde man till och med sola ute, helt fantastiskt! Och ni ser ju på bilderna hur fint det var där! Det var så fräsht och man fick verkligen en västkust-känsla, härligt! Hit åker jag gärna fler gånger.

xo?

 

Likes

Comments

Nu är vi på väg till Stenungsund. Jag uppdaterar mer när jag kommer hem!

xo

Likes

Comments

Nu har jag packat färdigt inför imorgon. Jag behöver verkligen en spa-dag just nu känner jag, min rygg är helt stel. Nej det ska verkligen bli jättekul, framför allt för att jag får umgås och göra något kul med Billy en hel dag, det är inte så ofta han är ledig så att man kan planera något.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har precis tagit en kopp kaffe och just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives. Åh jag älskar den serien! Väntar på att Billy ska komma hem från träningen för att kika på om vi kan gå på spa. Hörs senare!

Likes

Comments

Dessa underbara bilder som jag samlar på. Jag älskar min tumblr. Den perfekta sidan för att bara kunna slappna av och drömma sig bort. Om ni vill gå in och kika på min tumblr så kan ni bara klicka här ? Hanna

Likes

Comments