Header

Bilder

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Bilder

Likes

Comments

Vardag

Idag består dagen av plugg och film, helt okej ändå.

Jag har haft en bra, lugn helg med bio och bra vänner, hoppas ni också haft det bra. Puss!!

  • Vardag

Likes

Comments

Bilder, Mat

Idag har vi inprincip bakat heeela dagen, eller ah jag slutade senare än Ida idag för jag valde att gå på matten så jag var hemma hos henne runt tre. Jag skojar inte när jag säger att vi bakade i fyra timmar från det att jag kom, och jag gillar inte ens att baka, haha! Vi ska nämligen stå på torget och sälja hemmabakat imorgon för att få ett litet startkapital till UF!

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imon, puss!

Likes

Comments

Bilder, Mat, Vardag

Hallå, sitter just nu på bussen på väg hem efter en väldigt rolig kväll med två av dom både roligaste samt bästa personerna jag vet!! Vi var och åt på Massimo vilket ni ser på både rubriken och bilderna ovan, hehe, och jag tog faktist samma sak som förra gången, alltså en carbonara fast denna gången med svamp o tryffel på också. Väldigt gott!!

Igår åkte jag och Emilia till Rottne på fest och det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara vilket var bra, jag tror vi var hemma runt tre och jag somnade direkt och sov faktiskt till halv 1 idag vilket är det längsta jag någonsin sovit, haha!! Jag sover ju alltid bara till 8-9 på sovmorgonar så jag blev väldigt förvånad faktiskt, haha.

Imorgon ska jag jobba, städa mitt rum och sen kanske hänga med mamma på Lena Philipsson om hon inte hittar någon annan o ta med sig. Lena Philipssons låtar är väl inte riktigt i min smak men jag vet hur mycket mamma tycker om henne så det är mest för hennes skull jag hänger med isåfall, haha.

Jag hoppas att ni har haft en bra helg än så länge och att ni får en bra söndag!

Puss

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon snyggingar!!

Äntligen fredag och det firar jag men att sätta mitt alarm på 05.50 när jag egentligen har sovmorgon till 8, men jag somnade ändå till ett avsnitt av Criminal Minds igår vid 10 så jag har fått tillräckligt många timmar sömn iallafall :).

Eftersom att jag inte uppdaterat här på lääänge så vet ni kanske inte allt som pågått i mitt liv under den perioden men jag kan inte säga att ni missat så mycket, haha. En sak dock är att jag fick bältros för ungefär 3 veckor sedan vilket har gjort att jag inte har kunnat träna på dessa veckor eftersom att bältrosen är ett virus i kroppen och med virus i kroppen ska man ju vila som ni förmodligen vet, hehe. Igår iallafall så tränade jag för första gången och det var jätteskönt! Jag och Miljana bokade in oss på ett pass faktiskt som hette "functional moves" och det var väldigt jobbigt, speciellt för mig, haha. Annars älskar jag boxningen, som jag skrivit tidigare, men dom ska inte ha det denna terminen vilket suger, men jag kanske borde börja gå på spinningen istället även om det absolut inte är min favorit.


Idag ska jag iallafall va med Emilia och vi kanske ska till Rottne på fest men om inte det så lär vi ligga hemma och bara umgås som vi brukar göra, och imorgon så har jag och några tjejer bokat bord på Massimo, så det ser jag fram imot!!

Ni får ha en bra dag och en bra start på helgen, puss!!

  • Vardag

Likes

Comments