Detta var ett par år sedan. Mellan 2011-2013. Gick all in med allt!

Första gången var när jag gick i nian och hade spexfoto.

Andra gången var i gymnasiet. Då skulle vi göra en sketch i en kurs som jag hade då tillsammans med några andra i klassen. Var himla roligt detta, för jag trivdes verkligen och det tog en liten stund för mina vänner att förstå att det var jag.

Ännu roligare var då att jag hade kille på den tiden och såg man mig bakifrån så trodde man att det var en kille. Himla kul då ett gäng killar trodde min pojkvän var homosexuell. Jag och lin kompis höll på och skratta ihjäl oss. Det var tider det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Försöker variera kosten lite efter några dagar med pasta till lunch.
Var väl inte så jättelängesen som jag åt grekiskt, men gott är det alltid!

Vad äter du idag?

Likes

Comments

Somnade nästan i soffan redan klockan 20 igår. Fasiken sjukt trött. I morse så vaknade jag runt 05:15, IGEN. Men somnade om direkt, vilket var skönt. Sen så var jag väl inte så himla pigg när klockan ringde 07:30. Känner på mig att denna typ av uppvaknande bara är en början på någonting jobbigt. Jobbar 10-19:15, så blir en heldag på jobbet. Jisses. Kommer vara helt slut efter det. Ska åka om en stund, så ska göra mig iordning och sådär. Ha en fin dag!

Godmorgon föresten...

Likes

Comments

Med den rubriken så säger jag godmorgon!

Har sovit fem timmar inatt. Vaknade i morse 05:15 och kände direkt "men vafan". Så låg vaken till 06:30 och sen somnade jag om. Sen trodde jag att det var ett skämt när klockan ringde. Fortsätter det såhär varann dag så kommer jag bli knäpp...

Sitter och äter lite frukost nu och ska iväg om ca en halvtimma till jobbet. Så försöker piggna till så mycket som möjligt. Men känner mig ändå halft död ändå.

I alla fall, så önskar jag er en trevlig söndag!

Likes

Comments