View tracker

Söndag, jobb och mensvärk.
Snavade på en sladd på jobbet också. Just nu lunch. Sen jobb i ca 2h till innan hemgång. Fantasiskt! Jobbar tre dagar nästa vecka, underbart! Andra advent också. Snart jul för den delen med.

Hoppas ni får en mysig söndag, vart ni än är idag, KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Eller bara helg och helg. Jobbhelg heter det för min del.

Börjar 12 idag, men vaknade 01 inatt, 06:45 i morse och sen ringde klockan en timma senare och jag gav upp gällande sömnen.
Ska se vad jag kan hitta i frukostväg, så kanske jag blir lite piggare.

Ha en fin fredag!!

Likes

Comments

View tracker

Inte ofta jag delar med mig av vardagen och mina tankar här på bloggen, men det finns så många av er här ute som har upplevt samma sak, men som sedan har egna erfarenheter och tillsammans kan vi hjälpa varandra kring det.

Men nu till ämnet.

Kär, galen och lycklig. Tre absolut fina saker i livet. Men som kan ge en så förbannat dåliga saker också. Falska förhoppningar. Man lever på hoppet även fast man innerst inne vet att det man inte kommer ses den kvällen. Men ändå så gör man det. För man tror så gott om den personen som man är så fruktansvärt förälskad i.

Jag har haft så otroligt många falska förhoppningar i mitt liv. Så många att jag snart börjar tröttna på dem. Men ändå så fortsätter jag att hoppas. Varför? Jo, för att jag har känslor för honom och att han har känslor för mig. Eftersom han har känslor för mig så kan jan väl inte ge mig falska förhoppningar, eller hur?

Men jo. Så är det faktiskt. Det kan lika gärna vara ett spel alltihopa. Ett spel som sen avslutas med tusen olika känslor och svek. Men ändå så fortsätter jag att hoppas. Hoppas på att få se honom igen.

Har ni, mina kära läsare, varit i samma situation? Dela gärna med er av era erfarenheter och tips kring detta.

Likes

Comments

Investerade i denna tavla för ett par veckor sedan, men inte fått upp den på väggen, förrän ikväll. Så himla fin tavla! Helt förälskad i den! 😍
Fann den på In&finn i Lunagallerian, Södertälje för 299kr.

Väggen är även målad, eftersom jag tyckte att tavlan passade bättre på svart vägg istället för vit.

Likes

Comments