Bara 20 veckor kvar då. Ja, mer eller mindre, beroende på om jag går över tiden eller inte. Men helt otroligt att halva tiden redan passerat!

I för övrigt mår jag hyftsat bra. Rätt så trött efter en tuff jobbvecka och börjar känna av att lyfta tunga saker på jobbet inte riktigt är min grej... Men jag gör så gott jag kan med allt annat i alla fall.

Nu blir det duschen och sen ordna lite matlåda innan man drar till jobbet och REAN som startat hos oss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ligger helt utslagen i sängen. Det tar verkligen på krafterna, psyket och energin att jobba såhär mycket i en vecka, samtidigt som man är gravid. Kan inte fatta att jag har överlevt dessa dagar och att jag fortfarande mår rätt okej ändå, trots graviditet. Galet!

Börjar om en timma, så ska ordna matlåda och komma iväg lite tidigare än vanligt för att hitta parkering innan jobbet. Finns absolut INGA parkeringar såhär dags under semestertider. Sjukt med folk och bilarna står lite hursomhelst, vilket leder till dessa gula, fina lappar som placeras under torkarbladen...

Ska försöka samla på mig energi för att ta mig igenom denna dag också fram till kl 22 ikväll. Kommer inte bli lätt. Men men, hoppas på lite ledighet framöver, så man får vila upp sig!

Önskar er en jättefin söndag och att solen är framme hela dagen!

Grillning stod på menyn igår! Så GOTT!!

Likes

Comments

Sovit: Bra. Bortsett från drömmar i vanlig ordning.

Mår: Finns inte ord för hur trött och sliten jag är. Huvudvärk hela dagen idag, känner jag, hurra för det.

Bebis: Mår bra.

Annars: Så har O ledigt idag och ligger här och snarkar på för fullt bredvid.

Öppnar på jobbet och hoppas fasiken på att göra en tidig kväll därifrån. Kring 16-17 i alla fall. Nu ska jag upp, äta frukost, fixa lunch och ta en huvudvärkstablett.

Godmorgon föresten...

Likes

Comments

FREDAG!

Så himla skönt med fredag. Men inte tar jag helg för det, för kommer förmodligen jobba hela helgen. Har redan jobbat sen i.. ja.. måndags. Hoppas verkligen på att nästa vecka blir bättre.

Var på ultraljud igår och vi fick se våran lilla groda, vilket är lika fascinerande varje gång! Även om detta var andra gången för oss. Bebis hade växt sen sist och det var himla skönt att få veta att allt såg bra ut även denna gång också. Fick med oss bilder hem, så ett album ska ordnas någon dag, när tid ( ledighet ) finns för det. Tänkte att det ska finnas lite bilder för det med tiden innan bebis, med magbilder och så. Vore kul att titta tillbaka på det om något år! Tiden går så himla fort och sen så finns inte magen mer, haha...

Finns det någon av er läsare som är gravid, eller varit gravid? Berätta gärna, då varje berättelse är lika spännande!
KRAM PÅ ER!

Likes

Comments