Idag var det tänkt att jag skulle följa med till Nyköping med mamma och syster, för att sen luncha på restaurang Qvarnen, där pojkvännen jobbar. Men kroppen ville visst annat och jag förblev hemma med ett illamående som inte var välkommet kan jag säga. Usch, usch, usch. Men har vilat hela dagen nu och druckit blåbärssoppa, så nu känns det bättre. Råkade även ta en tupplur på 20 minuter, men det var det värt, haha.

Till middag vankas det Flygande jakob med ris. Ska bli himla smarrigt och det var längesen jag åt det! Ikväll kommer O med bussen, om det blir som planerat. Annars får jag väl åka in och hämta upp honom, stackarn..

Hoppas ni haft en härlig Torsdag i alla fall! Kram på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter fem dagars jobb och sen en dag ledigt på det, för att sen jobba igen, så sa kroppen ifrån. Ligger nu hemma och försöker kurera mig så gott det går. Satans skit alltså. Men men, vad kan man göra? Planen är att jobba i helgen i alla fall och tur är väl det, för det är inte så många timmar det handlar om då, tack och lov!

I alla fall så är O hos frisören just nu och ska bli spännande att se slutresultatet sen! Jag själv ska till min frisör på fredag och jag har inte en susning på vad jag vill göra. Funderar på att färga det rött igen, men vi får se. Annars har jag väl inte så mycket att tillägga precis nu. Hoppas ni mår bra i alla fall!

Likes

Comments

Längesen som jag kikade in här. Just så så prioriteras livet och människor & beslut kring en del saker. men en det löser sig med tiden får vi hoppas.
Hoppas ni mår bra i alla fall.
KRAM

Likes

Comments

...Att komma på vad man ska äta!

Har ni också det problemet? Nästan varenda dag så sitter man där och klurar och funderar på diverse maträtter som man kan tänkas laga. Ibland så får man några favoriter som man sedan föräter sig på. Ja, det är inte lätt detta.

En favorit!
Pasta med champinjoner och räkor


Har ni några favoriter när det kommer till matlagning?

Likes

Comments

Igåreftermiddag så försökte vi ta vara på solens alla strålar. Gick ju sådär ska jag väl tala om, men fler chanser kommer och hoppas på att det blir varmare ute och fler soldagar.

Likes

Comments