View tracker

Jag tror.. eller jag vet att jag är kär. Väldigt kär. Får fjärilar i magen varje gång han skriver fina ord till mig. Har till och med varit väldigt nära på senaste att säga att jag älskar honom, men stoppat mig själv varje gång, för jag tänker att det ska komma från honom först. Tänk så fjantig man kan vara, va? Vill berätta allt för er här och nu, men det får vänta ett tag till.
Just nu lever jag på känslan.
Att vara kär är underbart!

Likes

Comments

Fick tulpaner häromdagen och hade ingen vas, så då fick ett ölglas ställa upp! Man tager vad man haver. Men fint blev det i alla fall!

Likes

Comments

Sovit: Rätt bra

Mår: Också rätt bra

Morgonens klantgrej: La in smöret i skafferiet. Såg det sen när jag skulle ställa in havregrynet.

Dagens frukost: Äggsmörgås, gröt och juice

Jobb: 11-19:15

Dagens tanke: Hoppas på att bli piggare under dagen.

Annars: Så vill jag önska er en riktigt fin fredag!

Likes

Comments

Dagens middag skulle bli: Ris, kyckling och beasås.

Men: Jag missade totalt att kolla datumet på såsen, så efter halva portionen så sprang jag till toan.. dock så har jag inte spytt, men känslan sitter i..

Så istället blev det: Korv och mos!

Jag hoppas verkligen att jag inte åker på någon magsjuka denna helg, för har verkligen INTE tid med det. Håller tummarna nu!

Likes

Comments

Lunch just nu och att nicka till för en powernap är inte långt borta.

Jobbar 12-19:15 och känner att denna dag kommer gå segt.. Men jag är ledig två dagar efter denna dag, så det ska bli superhärligt!

Hoppas på att jag får en sovmorgon i morgon och inte drömmer så förbannat mycket som jag gjort på senaste, vilket leder till att jag är trött om dagarna.

Önskar er en fortsatt fin dag!

Likes

Comments