Header

Heej<3 Det var länge sen! Har helt enkelt glömt bort och inte haft tid. Men tänkte iallafall berätta att idag åker jag till Halmstad med gymnastik laget (!!) och ska tävla RM1-yngre (en gymnastiktävling). Ska bli så sjukt kul!! Är sjukt taggad men också vääldigt nervös!! Haha, ja det kommer nog lite bilder där ifrån så håll utkik!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Före och efter jag var hos frisören i fredags. Vi klippte ganska mycket. Gjorde dock bara det. En uppfräschning helt enkelt. Köpte en ny inpackning när jag var där också, så grym! Kommer ett inlägg på den senare.

Likes

Comments

Bra dag idag på gallerian i Sthlm! Jag var där med en av mina kompisar och det var jätteroligt! Jag kan lägga upp en "haul" på sakerna senare ikväll om ni vill! Vi sitter iallafall på bussen påväg hem nu och det är väldigt skönt eftersom att jag är sjukt trött nu!

Btw, sorry för att det inte kom upp några bilder från utflykten i lördags men internettet funkade inte när jag skulle publicera inlägget och sedan glömde jag helt enkelt bort det.<3

Likes

Comments

Idag tänkte jag dela med mig av lite inspobilder. Det blev väldigt mycket sommartema på dem eftersom att jag längtar till sommaren väldigt mycket, men det gör ju inget?

Igår fick jag sportlov, såå skönt! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mamma pratade om någon utflykt någonstans. Det kommer iallafall mer inlägg idag så ni kommer bli uppdaterade på vad som händer.

Likes

Comments

...med några snapshots från januari/februari!

Hej igen! Det var ju ett tag sen... haha! Jag fick helt enkelt ingen motivation för att blogga. Men nu kände jag att det var dags igen! Har börjat läsa ganska många bloggar på senaste tiden, och blev då väldig inspirerad och taggad på att börja blogga igen! Så hoppas att ni är lika taggade som jag!

Likes

Comments

Hej hej! Har idag varit på dag 4 av Camp Roslagen. En Camp där man får utöva en sport man själv har valt i 5 dagar. Jag valde (självklart) gymnastik.😉 Nu har jag fotbad och läser en tidning i dem sista solstrålarna för idag. Sjukt mysigt!

Likes

Comments